PTT Personel Alımı 2018
-
@nles Hocam yedek çağırılmadı direkt eleman alındı. Bizzat şeften öğrendim. 31 ocak son gündü sen geç kalmışsın diye de dalga konusu oldum üzerine.
-
@mbguy bilmiyor ayağına yatarak gittim ve sordum böyle böyle evrak getirdim dedim. Alımlar bitti yeni alım ne zaman olur bilmiyoruz sen geç kalmışsın denildi direkt. Öncesinde PTT şubesine sordum. Evet doğru ama başmüdürlüğe gitmen lazım denildi. Öylemizle başmüdürlükteki şeften o cevabı aldım
-
@mbguy hocam alınan kişiler neye göre belirlenmiş sordunuz mu?
-
Hocam ben yedek olarak kalmistim gayette arandim çağrıldım evrak teslim ettim.. güvenlik sorusturmasi bekliyorum. İlerleyen tarihte alim yapacak bir banka gibi kendi sınavıni yapacak
-
@aliveli hocam hepimiz tahmin edebiliyoruz bence neye göre belirlendiğini.
-
@aliveli Hocam o an gördüğüm muamele o kadar ağırıma gitti ki odadan kendimi nasıl dışarı attım bilemedim. O yüzden başla hiçbir soru soramadım.
-
@genclerbirlikli ne cevap vereceklerini merak ediyorum sadece.
-
@aliveli cevap elbetteki liyakat
-
Şimdi alım olmicak mi yani olursa da ne zamana olur
-
@ddguy ptt personel alımı yapacak 2018 yılında en çok personel alan kurumlardan biri olacak ama nasıl alacak orası karışık maalesef.
-
@burcuburcu alım yakın zaman da mi olur acaba ya
-
@ddguy o kadarını bilmiyorum hocam, ptt 2018 içersinde çok sayıda personelini emekli edip kadroyu gençleştirmenin peşinde ama bunu nasıl yapacak henüz kimse tam anlamıyla bilmiyor.
-
@mbguy hocam sizden özür dilerim inanin soktayim bugun insan kaynaklarindan bir tanidik vasitasiyla öğrendim ve dilekce ile memur almis ptt şaka gibi bunun icin gündem yaratmamiz gerekiyoe ptt nin aciklama yapmasi gerek.
@Antimülakat hocam bu konuyla ilgili bilginiz var mi? -
@nles hocam ben burda 2 şubatta başlığını açtım kimseyi alakadar etmedi. Maalesef dilekçe ile ptt el altından eleman aldı. Bizler de bekleyeduralim...
-
@nles iyice çiftliğe çevirdiler. Valla şu an herşeyi yapabiliyorlar. Son dönemin en kritik konusu bu durum. İdare Mahkemesinin 2017/2 atamasını iptal etmesinden sonra ipler koptu orada.
-
@antimülakat hocam buna bir ses cikarmamiz gerekiyor ptt ciddi personel alıyor bu yolla . Bir baslik olusturalim mutlaka bunun haberini yapalim
-
@genclerbirlikli hocam ben önce inanamadim hatta eski yorumlarda itirazda etmistim ama şimdi özür diliyorum haberi aldigim an yazdim buraya . Ptt bu yıl da personel alacak kacirdigimoz foraat var belli ama sonrasini kacirmamaliyiz. Bu kuruma kpss ile atandim ben ama sizlerin hakki bizim emeklerimiz ne olacak sesimizi duyuralim en azinda. Alinacak diğer personeller icin. Bir yol cizmeli
-
Arkadaşlar herkes bildiğini yazaın şu başlığa bir metin oluşturalım doğru mu araştıralım.
-
@hgrotius ptt bu Danıştay iptalinden sonra personel alimi icin khk yayınlanmisti. Orada 2017/2 de atananlarin aliminin devami icin kanun vardi. Ama öğrendiğime göre ptt sadece bir dilekçe ile personel almis.2017/2 alımı dışında dilekçe vermişler uygun görülenler ise alinmis
-
@nles http://forum.tercihiniyap.net/topic/3567/ptt-nin-el-altından-2000-kişi-alımı
Ayrıntılar bu başlıkta var hocam