PTT Personel Alımı 2018
-
@aslan-reyiz kaynak sağlam mı hocam
-
@aslan-reyiz hocam bu bilgiyi daha önce bende duydum bahar aylarında ptt kendi sınavını yapıp dağıtıcı, gişe memuru gibi kadrolara memur alımı yapacak dendi ama geç kaldılar gibi KPSS geldi çattı.
-
@friedman98 kpsssiz neyse de mulakatsiz pek inandırıcı gekmedi
-
Sinavda halkbank gibi alan kismida olur mu acabs
-
@mehmetsakin44 önceki alımın mülakat sebebiyle patladığı düşünülünce haklısınız.
-
Sınavı gazi üni yapacakmış bence alan olucaktir. Gk gy herkes biliyor eleme için alan gerekli. Zaten mülakatlarda alan Soruyordular.
-
@zeyno5454 sınavı gazinin yapacağını nereden biliyorsunuz
-
@zeyno5454 protokol yapıldı mı?
-
ptt'nin alan sınavı yapacağını pek sanmam açıkçası. ayrıca mülakatsız alıma inşallah desem de hiç ihtimal vermiyorum.
-
PTT yönetmeliğindeki değişiklikle zaten kpss olmadan alım yapacak .Facedeki personel sayfasında mülakatsız olacak ve kesin dendi.Epeydir bu alım konusu dolaşıyor zaten.Kendi yapacağı sınavın içeriği yönetim kurulunun takdirinde.
-
@aslan-reyiz çok sayıda ptt memuru emekli edilecek yeni memur alımı yapılacak deniyordu hocam o konuda bilginiz var mı
-
Facebook'taki paylaşmışı bende gördğm. PTT İdari hizmet sözleşmelileri derneği başkanı paylaşmış. 2000 kişi sınavı Gazi Üniversitesi yapacak mülakatsız olacak yazmışlar.
-
Açıklama şu şekilde üstadlar
Duyuru
PTT'nin kısa bir süre içerisinde yapacağı 2000 kişilik alımda mülakat yapılmayacak.
PTT Gazi Universitesi ile kendi yazılı sınavını yapacak.
-
Ne zamana gelir bu ilan peki?Bilgisi olan var mı?
-
peki sınav salt ankara falan mı olacak bir de sınav genel kultur genel yetenek falan mı???
-
@friedman98 Paylaşımı yapan PTT İdari Hizmetler Sözleşmelileri Derneği Genel Başkanıymış. Facebookta profiline baktım.
-
Sınav belki halk bank gibi 5-10 ilde olur.Yada sadece ankarada olur.İçerik gkgy ve alan karışık olabilir belki ptt mevzuatı vs.. sırf gkgy ile almaz sanırım.Bunlar daha netleşmemiş.
-
Bence gazinin bi sınavın altından kalkması çok zor. 4 yıllık mezunların hepsi girebilirse yüzbinleri bulur başvuru. 100 lira da başvuru ücreti alıp önüne bakar ptt. Ama zor bi organizasyon. Hayır yapılmışı varken(kpss) bu macera arayışı niye. Şurayı özelliştirseler de onlar muradına erse gençler de umut beslemese.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Bence gazinin bi sınavın altından kalkması çok zor. 4 yıllık mezunların hepsi girebilirse yüzbinleri bulur başvuru. 100 lira da başvuru ücreti alıp önüne bakar ptt. Ama zor bi organizasyon. Hayır yapılmışı varken(kpss) bu macera arayışı niye. Şurayı özelliştirseler de onlar muradına erse gençler de umut beslemese.
Bunu engellemek için önlisans lise p93-94 60 ; p3 lisans için 70 şartı getirirler kanımca .Yoksa dediğin gibi 100 bin kişi sınava girer.İki haftaya netleşecekmiş.
-
@aslan-reyiz 60 ve 70 şartıyla da bi şey değişeceğini sanmıyorum lise kpssye 3 milyona yakin kişi girdi, basit bi sınavdı çoğu 60 ı geçmiştir.