Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
Arkadaşlar mülakata kalan herkesi tebrik ederim. Burada mülakat ile ilgili fikir alışverişini sağlıklı yapabilmek adına açtım
Hayırlısı olsun -
@irmak basligi sinavlar diger kismina açsanız iyi olurdu hocam. @Antimülakat
-
İyi yapmışsın. Teşekkürler. Buradan görürlerse tecrübeli arkadaşlardan tavsiye iyi veya kötü tecrübeler VS varsa alirsak çok iyi olur. Şahsen hiç bilgim, pek bi beklentim de yok ama pazarlama dışı birimlerde calisabilecegimizin izlenimini nasıl uygun bir şekilde verebiliriz bunu merak ediyorum
-
Bir de geçmiş yorumlarda yanlış okumadıysam bu 170 kişi sadece genel müdürlük te gorevlendirilecekmis. Bu doğru mudur? İlanda şube ve genel müdürlük diyor.
-
@falanfilan Zaten onlar seni pazarlamaya uygun görmezlerse pazarlama dışı birim önerilerini sunarlar.
-
@banker işte ne derler... Hangi birimleri söylerler ve ne cevap beklerler... Ya da teklif edilebilecek birimler mülakatta ne oluyor. Ona göre ben araştırayım.
Şahsen uygun görürler bilemem ama muhasebe ve mali işler ile alakalı birim istiyorum. Bi yorumda Mali tahlil biriminden bahşedilmişti. Mesela bu malı tahlilde tecrübeli birinden ne yapılır öğrenirsek ona göre uygunsak kendimizi ifade edebiliriz belki -
@falanfilan İşte o kısım biraz karışık. Çünkü uzman yardımcısı genellikle pazarlama ağırlıklı oluyor. Kredi ver, kart sat, otomatik ödeme al, gecikenleri ara, bes sat, sigorta yap vs vs.
Burada önemli olan bankanın bu alımdaki politikası. Pazarlama ağırlıklı bir alım düşünülüyorsa işiniz zor. Size soracaklar zaten pazarlama konusundaki fikirlerinizi, hatta şu çok klasik olan bana bu ürünü nasıl satarsın sorusunu bile sorabilirler. Burada pazarlama ile ilginiz olmadığını söylemenizi önermem. Siz yine pazarlama işini de istediğinizi belirtip muhasebe ve mali işlerle alakalı özel bir ilginiz olduğunuzu açıkça söylerseniz düşünebilirler. Ama bu dediğim şeyler ancak pazarlama ağırlıklı bir alım söz konusu değilse geçerli bence.
Benim önerim pazarlama da olsa işe girip daha sonra bu bölümlere geçme isteğinizi belirtmeniz. Çünkü bu durumda hem daha çok insanla iletişim kurabileceksiniz hem de buradaki işleyişi yakından görmüş olacaksınız.
-
Banker bey bankada mı çalışıyosunuz
-
@marycr Evet
-
@shady1 evet sonradan fark ettim ama bir başlık açsak fikir alış verişi yapsak iyi olur
-
@banker anladım ama son paragrafta dediğinizi diyemem sanırım çünkü pazarlama kısmını yapamam. Ama belirtmemeliyim onlar zaten anlayabilirler zaten uygun olmadigimi şansıma fikrimi sorarlarsa da söylerim. Boyle hareket etmeliyiz. Peki mali tahlil hakkında bilginiz var mıdır acaba, bir de dediğim gibi muhasebe mali işlerin yoğunlukta yapıldığı birimler hangisidir acaba. Bir yorumda operasyon birimi diye yazılmıştı. Operasyon normalde gişe biriminde yetkili ile servis görevlilerinin yaptığı iş değil midir? Yanlış mı hatırlıyorum acaba
-
Mülakatı kazandık desek istanbulda tek başına 3200 maaşla nasıl geçinilir o da ayrı bi dert. Hatta koca bi dert
-
Arkadaşlar uzman yardımcısı satış pazarlama bölümünde mi ağırlıklı çalışıyor fikir beyanı olan ???
-
@irmak genel müdürlükte çalıştırmazlarsa şubeye gönderirler. şube de bireysel pazarlama da değil kobi pazarlamada çalışırsınız.
-
@pershing genel müdürlükte çalıştırma kriterleri neye göre oluyor hocam ?
-
@irmak dış görünüm ve bilgi birikimini pazarlamanla alakalı.
-
@pershing siz çalışıyor musunuz bankada
-
@irmak 3,5 yıl genel müdürlükte kartlı ödeme sistemlerinde çalıştım. Geçen şubat ayında ayrıldım.
-
@pershing anladım umarım hepimiz için en güzeli olur ben açıkçası pazarlama satış birimleri istemiyorum yorucu ve yıpratıcı
-
@pershing o birimden neden ayrıldınız hocam özel degilse