Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
@josefiyne umarım hocam. Perşembe günü konuştuğumuz ik bize servis görevlileriyle birlikte açıklanacağını mart sonuna kalmayacağını söyledi ama cuma günküler ise uzmanlığın daha önce açıklanmasını planladıklarını söyledi. Umarım da böyle olur
-
Ne zaman açıklanacak bununla ilgili tahmin var mi dün itibariyle bitti dimi
-
@felix evet hocam. Hatta yanlış hatırlamıyorsam en geç nisanda iş başı olması planlanıyor denmişti.
-
@josefiyne video çekimi dediğiniz nedir
-
@issiz-0 geçen sene de yapılmış. Hocam halkbank mülakat diye youtubetan bakarsanız görürsünüz. Ona benzer bir video çekimi oldu. 5 dakikalık birkaç soruluk çekimdi.
-
Servis görevlilerine sorulan sorulara baktım da uzmanlık mülakatından daha ağır sormuşlar sanki
-
@felix evet benim 10 dk sürmedi, kiminin yarım saati bulmuş.
-
@falanfilan aynen benim de 10 dk ancak sürmüştür ama servis görevlisinde 25 dk süreni gördüm arka arkaya bir sürü alan sormuşlar kıyıda köşede kalmış şeyler de var. Bana gelen sorular sıradandı baya onların yanında. Neden öyle anlamadım
-
@felix evet gerçekten düşündürücü. Kimisi direk elenme sebebi der kimisi öyle bir şey yok der
-
@falanfilan ben de onu anlamadım hocam. Bu da herhalde kimine hangi birimi istersin diye sormaları kimine de sormamaları gibi kafa karıştırıcı bir olay. Geçen sene mülakatları hakkında da şöyle bir şey okumuştum; grup mülakatında uyumlu olan ve fikir birliğine varan gruptakilerin bireysel mülakatlarda üstüne gelinmemiş. Mantıksız gelmiyor ama ne kadar doğrudur bilemedim
-
@felix bunlara çok takılmadım hocam ben, genel olarak grup mülakatı herkesin orta halli veya iyi geçiyor ve çok kasinti bir ortam olduğu için bence kimse hemfikir olmaktan çıkamamıştır. Bu arada ben de 3 komisyon vardı kimilerinde 4 veya 5. Valla çok acayip ya
-
@falanfilan geçen seneki grup mülakatlarında çıkıntılık yapanlar, her konuda muhalefet olup iddialaşanlar olmuş bu sene denk gelmedim ama konuyu yetiştiremeyen gruplar olmuş hocam. Onlardan birine de denk geldim ne var ne yok sormuşlar bana hiç öyle olmadı, hatta aha şimdi sonu soracaklar, şimdi muhasebe sorusu gelecek derken hiçbiri olmadı. Bu arada benim de 3 komisyon vardı, ilk gün 4 kişilermiş. Her gün değişiyorlar mı acaba
-
Ne zaman bitiyo uzman mulakati arkadaslar ?
-
@shady1 hocam 12 sinde yapıldı ve bitti
-
@fablo hadi ya kac gün surdu hocam ? Ne biliyim arkadaslar yeni cikmis gibi konusuyolar sanki teşekkürler
-
@felix evet özellikle neye göre belirleniyor komisyon sayısı anlamadim
Bizim grup 5 kişi idi, senaryolar yetişti. Kimse sivrilmek için uğraşmadi. Ayrı fikirler oldu ama hemfikir olmaya gidildi. O sürede insan kendini nasıl öne çıkarır hayret doğrusu. Ben heyecandan dilim tutulacak sandım.
-
@shady1 7 ile 12 arası sürdü benim bilgim bu yönde 7 sinde girdim ben 12 Şubatta da yapıldı sonra bitti diye biliyorum
-
@falanfilan bizim de 5 kişiydi, her gruptan gelmeyen olmuş bazısı da 3 kişi girmiş. Bu bahsettiğim arkadaşın grubu ilk 2 konuyu o kadar çok tartışmışlar ki son 2 olaya geçemeden süre bitti demişler. Bizim 5 dk erken bitti, aynen sivrilmeye çalışan da yoktu benim en büyük çekincem oydu. Arkadaki ik lar da harıl harıl not alıyordu ah bir görseydim ne yazdıklarını :))
-
@Felix gelmeyen bir kişinin yerine yani karşıya geçirdiler beni. Oturduğumda arkamı dönmus oldum onlara, hiç görmedim. İyi oldu. :))) konuşamazdim görseydim
-
Hepinize iyi akşamlar gençler mülakatlarınız iyi geçmiştir umarım benim iyiydi , oldu gireli baya anca ses çıkartıyorum herkes sessiz baya Bişey soracağım yazılı sınav sonuçlarını iki saat önceden duyum alıp söyleyen bi arkadaş vardı aynı duyumu mülakat sonuçları için alabilir mi acaba bilen hatırlayan var mı