Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
@falanfilan benm de ilk mülakatımdı,haliyle heyecan da vardı zaten vcut dilimden anlasılmıstır,ama birine cevap verirken diğeri bir yandan bu işi yapabilecegini düsünüyo musun vs tarzda konusunca afalladım biraz acıkcası...birim de kimisine sorulmus kimisine srulmamıs cıkınca konusuyorlardı.
-
Birim sorulanlar ve sorulmayanlar hangi komisyonlardaydı yazabilir mi arkadaşlar? Acaba komisyona özgü mü yoksa denk mi geldi merak ettim
-
@felix 9. Komisyonda mülakata girdim ve bana sorulmuştu. Her komisyonun alacağı pozisyon farklı gibi geldi bana. Atıyorum kobi pazarlama, ticari pazarlama her komisyonun buralar için düşündüğü kişileri alacak bence. Gruplar kişilik envanterine göre hangi alana yatkın çıkmışsa ona göre bi komisyonda mülakata girmiş olabiliriz.
-
@mervey0 hocam hiç bu açıdan bakmamıştım ama cidden komisyonlar neye göre ayarlandı merak ediyorum. İlk gün 6.komisyonda giren biri ertesi günü panel mülakatında 1de girdi. Benim şimdiye kadar gördüklerimde 2de girenlere birim sorulmamış. Ben ilk günlerde girmiştim çok sorulmayan olmuş ama son gün giren herkese sorulmuş diye okudum. Hatta sanırım burda konuşmuştuk birinizle bunu:)
-
merhaba ,
bugun 9 15 sularında halkbankı aradım ve telefonu açan kadın mülakatların halen devam ettiğini belirtti. mülakatlar bitmemiş miydi?bilgisi olan yazabilir mi ? -
@felix istisnasız herkese sorulmadı ama sorulanlar da oldu.
-
@hbhbhb servis görevlilerinki 6sında bitiyormuş
-
@felix servis görevlisi sonucları uzmanlık ve iç kontrolörden sonra açıklanıcak değil mi ?
-
@hbhbhb hayır öyle bişey yok ne zaman hangisi açıklanacak kimse bilmiyor hala
-
@hbhbhb hiç bilmiyoruz ama servisçileri de beklersek ancak martın ortası olur gibi geliyor. Servisçilerin forumunda da mart başı söylentisi var
-
5-6 mart İstanbul için mülakatlar son yazmışlar servis grubuna bu bilgi doğruysa bu hafta İstanbul için açıklanması gerekmez mi
-
@hbhbhb ilk olarak istanbul ilinin açıklanacağı yönünde kuvvetli duyumları olan arkadaşlar var ama tam tarihi bilmiyoruz.
-
tüm kadroları toplu halde açıklamayı tercih ederlerse bu hafta bile açıklanmaz. ama eğitime alımlar, işe başlatmalar aynı anda olmayacaktır. keşke istanbul kadrolarını hemen açıklasalar, diğerlerini de bittikten sonra makul sürede açıklasalar.
-
@felix Sorulmadı 2. komisyon
-
@hdbekosa 2.komisyondan gördüğüm kadarıyla sorulmamış hocam hiç benim konuştuklarım da sorulmadı dedi
-
@felix bana soruldu 2. Komisyonda birim
-
Arkadaşlar öncelikli olarak herkese iyi günler dilerim. Uzun süredir konu başlığını takip eden, süreci atlatmış biri olarak ben de konu hakkında tecrübemi sizlerle paylaşmak istedim. Ben o meşhur 7.komisyonda giren adaylardan biriydim. Bahsedildiği gibi uzun süren bir mülakattı, 25 dakika kadar, ancak olumsuz ve negatif bir tutumu yoktu komisyondaki kişilerin. Bana doğrudan birim sorulmadı ancak, şubede çalışmak isteyip istemeyeceğim soruldu.
-
Ben de 2.komisyonda girdim bana da birim sorulmadı
-
Cevap yazmıştım ama gitmemiş sanırım. 2.komisyondan kiminle konuşsam sorulmamış. Herhalde tamamen komisyonların takdirinde öyle kişiye özel durum olmamış
-
@felix komsiyon2 sorulmadı bana