Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
duyumcu arkadaşlar çok teşekkürler sayenizde bir çok arkadaş iptal bugün
-
Duyumlar başladığına göre bugünde olmaz benim tahminim haftaya perşembe ama bakalim
-
@keynesinabv hocam peki sadece uzmanlik mufettislik mi yoksa servis de mi?
-
@shady1 halkbankta çalışan bir arkadaşım aradı bi baksana açıklanmış mı bir şeyler duydum dedi sadece
-
Bugün açıklanmasını bekleyen baya bi kişi var anlaşılan. O zaman telefona yapışık geçecek bir gün daha Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
Benim duyduğum da 9-16sı arasında bekle dedi ama tahminiymiş onun da. 1 ay oldu son birkaç gündür yerimde duramıyorum allah yüz küsür gündür sgk bekleyenlere sabır versin valla
-
@keynesinabv doğru diyosun dostum valla bekle bekle gerginlikten deliricez yakında . olmadı haftaya ik yı aramaya devam
-
Arkadaslar bu güvenlik soruşturması kesin kazanan 170 kişi için mi yapılıyor yoksa en basgan itibaren 510 için mi yapıldı yani ben bu sürecin uzmasını güvenlik soruşturmasına baglıyorum
-
@felix hocam bu bilgi istanbul servis için de geçerli mi yoksa sadece uzman yrd için mi?
-
İstanbul çoktan açıklanabilirdi, en azından artık ben eminim bütün sonuçlar aynı anda açıklanacak
-
@onuralp1903, içinde söyledi: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
@felix hocam bu bilgi istanbul servis için de geçerli mi yoksa sadece uzman yrd için mi?
Benim konuştuğum arkadaş uzmandı hocam bana da sadece uzmanlık için cevap verdi genel bir şey demedi maalesef
-
@felix hadi ya. Keske bizimki de erken aciklansa. Istanbul 1 ay oluyor neredeyse sagolun cevp verdiginiz icin.
-
Saat 18.00 a kadar hala bir umut var. Yemin ki hakan altuna bağladım telefonun başında çaresiz bekliyorum
-
İk nın telefonu var mı varsa paylaşabilir misiniz
-
@limonluk 0216 503 5171/5172/5173/5176
-
@onuralp1903 rica ederim. Az önce facede gördüm uzmanlıklar ve istanbul diğerlerinden daha önce açıklanır demiş birisi. Benim mülakatından üstünden 1 ay geçti hiçbir şey yapamadım vakıfın sınavına da hiçbir şey bakmadan girdim geçen hafta
-
Ben bu forumda gecen sene uzman ic kontrolor veya mufettis olup genel mudurluge atanmis birsuru insan oldugunu dusunuyorum bildikleri bi sey olanlar yazarsa super olur
-
Servis görevliliği teklif edilen arkadaşlara bir sorum olacak. Teklifi yaptıklarında İstanbul ya da bulunduğunuz il diye belirttiler mi?
-
@keynesinabv bugun de yalan oldu heralde
-
@onuktekin bulunduğum il dediler bana sadece,acaba zarf mı attılar yoksa ciddi mi sordular bilemiyorum...