Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
@ozge17 mayıs ayı için ziraat servis görevlisi alımı bekleniyordu ancak ilan gelmedi.
-
halk bank la ilgili duyum var mı?
-
@keynesinabv, içinde söyledi: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
Kasım ayı içinde geçen seneki gibi bir Halkbank Sınavı olacak arkadaşlar.
-
inş halkbankasıda ziraatte servis ilanı verir yıl sonuna kadar umarım
-
@keynesinabv, içinde söyledi: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
Kasım ayı içinde geçen seneki gibi bir Halkbank Sınavı olacak arkadaşlar.
-
@ozge17 Servis görevlisi alımı zor, hocam. Yanlış anlaşılmasın kesinlikle gelmez demiyorum ama çok düşük ihtimal. Bu yıl en fazla uzman/iç kont./müf. alımı gelir.
-
@bluephantom ziraat için mi.
-
@james-buchanan Halkbank için hocam.
-
@James-Buchanan ben de buna benzer bir duyum aldım açılırsa teftiş /iç kontrolor yard sınavları açılır diyenler var bankadan
-
Gene Kasım- Aralık'da mı olur yoksa seçimi mi beklerler ?
-
@byteks1 Muhtemelen. Her yıl oluyor ancak bu yıl olur mu kesin bir şey yok. Umarım olur.
-
@james-buchanan hocam halkbankası servis de var mı bu ilanının içinde birde ziraat servis hakkında bilginiz var mı
-
@ozge17, içinde söyledi: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
@james-buchanan hocam halkbankası servis de var mı bu ilanının içinde birde ziraat servis hakkında bilginiz var mı
-
@james-buchanan hocam kusura bakmayin da cevaninizi anlatamadım
-
@ozge17 bilgim yok. @keynesinabv bu arkadaş daha iyi bilir.
-
Servis alımı olur bir banka uzmansız yapar servissiz yapamaz.
-
Arkadaslar bir arkadasimdan halk teftisdekilere sinav durumunu sordurdum tekrar alim yeni yapildi bu sene olmaz ama seneye kesin demis. Alimdan kastı mulakat asamasi mi ? çünkü gecen sene 2017 sonu ilan 2018 mulakat ve ise baslama durumu soz konusuydu
-
Hocam dolar 7'ye rota almış bankalar sanmıyorum almaz. Gelişmekte olan ülkelerde bi kriz var nedeni belli dünyayı sömüren kapitalist sistem.
-
@idealistbiri krizin nedeni kapitalist sistem mi?
yoksa krizin kendisi mi kapitalist sistem.
Öneri: Marx Kapital. ekleme olarak da David harvey okumaları yardımcı olur. -
@proust, içinde söyledi: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
@idealistbiri krizin nedeni kapitalist sistem mi?
yoksa krizin kendisi mi kapitalist sistem.
Öneri: Marx Kapital. ekleme olarak da David harvey okumaları yardımcı olur.Hocam krizin nedeninin kapitalist sistemi oluşturmaya çalışanların olduğunu izah etmeye çalıştım yanlış anlamissiniz tavsiyenz için tesekkur ederim.