Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
benim mülakat 8-9 arkadaşımınki 7-8 şubat pazartesi mülakatı olan var mı hemen pazartesi mi başlatıyorlar acaba? ben bizimkilerin marta kadar olduğunu sanmıyorum şubat ayı içinde müfettişlik uzmanlık mülakatlarını falan bitirirler
-
@essra23 sizinle arkadaşınızın isimleri arasında alfabetik sıralama var mı peki büyük ihtimalle 2 haftada bitirirler
-
@essra23 yoksa yüksek puanlıdan düşük puana doğru mu çağırıp ona göre kafalarında netleştirme yapacaklar o anlamda bu iki parametre önemli
-
@keynesinabv hayır hocam alfabetik sıralama yok onun ismi benimkinden daha sonra olmasına rağmen arkadaşımın mülakatı daha önce. puana göre sıralamış olabilirler daha önce başka kurumların mülakatlarında puanı baz almışlardı
-
@essra23 umarım adil bir süreç işler.
-
@josefiyne müfettiş, iç kont., uzman yrd birlikte açıklanır büyük ihtimalle. servisin bu kısmı pek etkileyeceğini zannetmiyorum.
-
ARKADAŞLAR MÜLAKAT YERİ İÇİN ADANA YAĞCAMİ DİYE YAZIYOR. ADANADA GİRECEK ARKADAŞ VAR MI
-
@hamit-gümüştop bu da buranın trolü olsa gerek
-
@essra23 Ne saçmalıyorsunuz allah aşkına
-
Arkadaşlar sizden ricam essra23 denen karın ağrısını şikayet eder misiniz. el ele verip atalım gruptan
-
-
Hoşunuza gitti sanırım
-
@hamit-gümüştop tüm mülakatlar İstanbul’da yapılacakken neden bile bile komik olduğunu düşünerek şuursuzca bunu yapıp üstüne insanları nitelendiriyorsunuz. Gereksiz ileti girmeyin.
-
@keynesinabv, içinde söyledi: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
@hamit-gümüştop tüm mülakatlar İstanbul’da yapılacakken neden bile bile komik olduğunu düşünerek şuursuzca bunu yapıp üstüne insanları nitelendiriyorsunuz. Gereksiz ileti girmeyin.
Esra ya şirin görünecem diye zırvalayıp durma
-
@hamit-gümüştop neden görüneyim? Kendin ortama gereksizce düşüyorsun.
-
@paretowilfredo hocam şu @hamit-gümüştop denen trolün işine bakar mısınız?
-
Arkadaşlar watsapp mülakat grubu, watsapp çalışma grubu işine düşmeyin, o tür yerlere aday gibi girip yazdığınız şeyleri takip etmek çok kolay. Sonuçta herkesin numarası vs belli. Forumlarda gerçek kimliğinizi tespit etmeleri zor.
-
@issiz-0 7-8 kişilik gruplar halindeki katılımcılara bir konu hakkında çeşitli bilgiler verilir ve bu konunun tartışılarak bir sonuca ulaşılması istenir. Genellikle mutlak bir doğrusu olmaz bu konuların. Amaç sizin grup çalışmasında sergilemiş olduğunuz tavırdır. Çeşitli rivayetler vardır gruba lider olan, ilk konuşmayı yapan kesin seçilir gibi bu konuda yorumu size bırakıyorum
-
@hurrah teşekkürler
-
BT uzman yardımcısı maaşi hakkında bilgisi olan var mı başlangıç ve 1 kaç sene sonrası için