Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
@keynesinabv hocam grubu bilmiyoruz.benim servis gorevlisi.sadece 6 7 martta benim ve bir kac ilin mulakati olacak ama mulkata kendi sehrimdeki adaylarla mi yoksa o tarihlerdeki tum sehirlerin karmasiyla mi girerim bilmiyorum.yani suan belli degil o mulakat aninda ogrenilir ancak.
-
@keynesinabv hayır orda kimlik kontrolü sırasında söylüyorlar grubunuzu
-
@arzuguler ya çok teşekkür ederim birisi grup önceden belli Dedi kendim için takip etmiyorum üstelik ne öyle mi nasıl ya falan diye şüpheye düştüm çok teşekkür ederim
-
@keynesinabv rica edrim:)
-
Sanırım grupları puan sırasına göre oluşturmuşlar şu an oteldeyim sıranın bana gelmesini bekliyorum
-
@essra23 Allah yardımcın olsun.
-
Ben öğleden sonraki gruptaydim 4 gibi tamamlandi bugünkü mulakat süreci Bizim grubu ilk olarak grup mulakati ile başlattılar ama bazı gruplari ilk olarak envantere aldilar kişilik envanteri 85 sorudan oluşuyor 15 dkde falan bitirebiliyorsun liselerde yapılan testler şeklinde karakterini çözmeye çalışıyorlar ardindan 25 soruluk bir test daha var ondada sirketle ilgili bazi sorunlar verilmis ve her soruna da 4 farkli cozum onerisi getiril mis sen bunlari etkili olup olmamalrina gore degerlendiriyorsun grup mulakatinda da yuvarlak bir masa etrafına oturuyorsunuz herkesin ismi yazıyor bizim grup 5 kişiydi 4 tane vakanın olduğu bir dosya veriyorlar ve ilk 20 dk bireysel olarak okuyup notlar almanızı istiyorlar (ben verilen bu sureyi biraz az buldum acikcasi)süre sonunda 30 dk boyunca komisyonu yok sayarak aranızda tartışmanizi ve her bir sorun için çözüm bulmanızı istiyorlar siz tartışırken komisyonda arkada sizinle ilgili notlar aliyor
-
Bireysel mülakata giren varsa nasıl geçti biraz bilgi verirse süper olur benden bu kadar yarında bireysel var ondan da bilgi vermeye çalışırım çıktıktan sonra
-
@essra23 çok sağolun hocam.peki 4 vakayı 20 dk da okuyup kavrayabildiniz mi?
uzun uzun grafiksel miydi yoksa kısa kısa mıydı? 20 dk da okuyup 4 vakaya çözüm üretmek zor olsa gerek... -
@essra23 benim mülakatlar 6 7 martta.servis için ama inşallah giren arkadaşlar paylaşır.
-
@marjinalfaydali grafik de tablo da vardı bilgi de vardı hocam her bir vaka yaklaşık olarak a4 kağıdını dolduracak uzunluktaydi ben dediğim gibi süreyi az buldum inceleme için ama bi şekilde hallettik gruptaki arkadaşlarınız çok önemli bizim gruptakiler çok iyiydi süre tamamlanmadan her bir vakaya çözüm bulabildik her gruba farklı vakalar veriliyor sanirim bazı gruptakiler verilen süre içinde 4 vakaya da çözüm bulamamış hızlı olmaları konusunda uyarmış komisyon
-
@essra23 o heyecanla verilen kısa sürede uzun uzun cümleleri kavrayabilme biraz zor oluyor ama hallediliyor bi şekilde stres yapmadan kısa kısa notlar alarak neler söylemeniz gerektiğini yazın kagitlara
-
@essra23 demek uyarıyorlar...stres yaptım şimdi: ))
ben daha önce grup mülakatına girmiştim özel bir bankanın ama kısa bir paragraflık tek bir vaka vardı ve grafik vs yoktu.anlaşılırdı oldukça..o yüzden sorun olmadı ama burada 4 vaka var ve her biri bir sayfayı dolduruyor diyorsunuz...peki hocam konular hemen kavranacak kolaylıkta mı yoksa bi kaç kez okumayı gerektiriyor mu?(konuyu sormam etik olmaz ama en azından ilk okumada anlaşılır şeyler mi merak ettim.) -
2 vakayi ilk okumada anladım neler söylemem gerektiğine karar verdim ama diğer ikisini 2 kere falan okudum öyle karar verdim hocam bir hayli sayı yüzde rakam falan verilmişti bilgi olarak sizin o anki durumunuza bağlı herhangi bir ekstra alan konusu falan bilmeniz calismaniz gerekmiyor
-
@essra23 stres yapmanızı gerektirecek hiçbir şey yok komisyon gayet güler yüzlü ve yardımcı oluyorlar
-
@essra23 çok sağolun hocam.inşallah sıkıntısız geçer benim de..: )
-
Diplomanın aslı gibidir sureti yeterli olur mu?
-
evet bugün bireysel mülakatı da tamamlamış oldum bana mülakat için 8.30 diye saat vermişlerdi ama mülakat en erken 9.30da başlıyor arkadaşlar geç kalır mıyız acaba falan diye düşünmeyin ilk olarak herkesi bekleme salonu gibi bir yere aliyorlar sonra hemen hemen grup mülakatınızdaki aynı kişilerle birlikte 5'er 5'er mülakatın olduğu binaya gidiyorsunuz toplamda 3 komisyon vardı ortalama olarak herkesin mülakatı10-15 dk arasında sürdü ben 2. komisyondaydım ve 4 kişiydiler 4üde çeşitli sorular sordu genelde sizi tanımaya banakaya neler katabileceğinizi öğrenmeye çalışıyorlar komisyon gayet güler yüzlü ve anlayışlı kişilerden oluşuyor sohbet arasında araya bir kaç alan sorusu da sıkıştırmadılar değil yani ama bazı arkadaşlara alanla ilgili hiçbir soru sorulmamış uzman yardımcısı olarak çalışan görevlilerden biri bu ay eline b düzeyi dil tazminatıyla birlikte net 4800tl geçtiğini söyledi
-
@essra23 Esra hnm paylaştığınız bilgiler için çok sagolun. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Tam olarak ne gibi sorular sordular biraz daha detay vermeniz mumkun mu acaba? Alan derken mesela.kendi bolumunuzle.mi ilgili yoksa cok daha genel mi ?
-
ilk olarak kendinizi tanıtmanız ve bankaya neler katabileceğinizi soruyorlar sohbet sırasında söylediklerinizden yola çıkarak akıllarına ne geliyorsa soruyorlar dediğim gibi komisyondakilerden her biri en az bir soru sordu bana alan konusunda onun için şunları çalısın falan diye yönlendirmek istemem kimseyi bana hiç hukuk sormadılar mesela ama bir arkadaşa hukuk sormuşlar bir arkadaşla da sadece muhabbet etmişler memleketi hakkında falan sorular sormuşlar