Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
@essra23 yazdiklariniz cok dogru ama son yazdiginiz dogru degil.Bir uzman yardimcisinin hazinede calissa dahi alacagi maaş (A seviye dil tazminati 1.5 kat,spk tazminati ve mesai dahil) 4100-4200 lirayi aşmaz.Onu soyleyen şahıs ya sizi kandirdi ya uzman statüsünde ya da bt de uzman yardimcisi olabilir.
-
@estilografica valla hocam bekleme salonunda herkesin içinde söyledi bir tek bana söylemedi yani hatta siz sormadan ben ücretler hakkında bilgi vereyim dedi yalan söyleyecek hali yok uzman yardımcısıyım dedi
-
@essra23 keske dediginiz gibi olsa hem de a degil b dil tazminatiyla 4800 lira ama oyle degil işte
-
@essra23 içeri çanta ile girebiliyor muyuz ? Bu konuda bilgi verir misiniz?
-
@iktisat iki mülakatta da bırakanilcrginiz yerler mevcut sıkıntı olmaz
-
@essra23 esra hanım doğru söylüyorsunuz ancak eksik bilginiz var şöyle ki o 4800-4900 eline geçmiş olabilir fakat bu çift maaşlı ayıdır. İk daki görevlisi uzman yardımcısı hanımefendi eline ortalama aylık 3700 civarı para geçtiğini söyledi c dil tazminatıyla beraber. Tememttü hariç ki o da 2. Senenin sonunda alınabiliyor.
-
Uzmanlik mukakati ne zaman bitiyo arkadaslar ? Bi de ic kontrolunku ne zaman biliyo musunuz
-
@fagam91 zaten temerrütlü halidir bu ama maaşlar benim beklediğimin üstünde gibi geldi bana ben de a seviye ing ve spk lisansları da var onları da koyarsak baya beklentimin üstünde oluyor
-
@essra23, içinde söyledi: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
@fagam91 zaten temerrütlü halidir bu ama maaşlar benim beklediğimin üstünde gibi geldi bana ben de a seviye ing ve spk lisansları da var onları da koyarsak baya beklentimin üstünde oluyor
spk lisansı tazminatını şubedeki pazarlamacılar,hazine operasyonları daire başkanlığı,hazine yönetimi daire başkanlığı,aktif-pasif yönetimi daire başkanlığı ve tam olarak emin olmamakla beraber risk yönetimi daire başkanlığı çalışanları alıyor.Tazminat ücreti Brüt 200 lira.
-
Spk tazminatı İç Kontrolörlük ve Müfettişlik kadrolarında var mı peki?
-
@nairu24 mufettiste yok
-
Müfettiş aylık ortalama ne bandında peki bilginiz var mıdır ?
-
@nairu24 5bin hocam
-
@essra23, içinde söyledi: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
@estilografica valla hocam bekleme salonunda herkesin içinde söyledi bir tek bana söylemedi yani hatta siz sormadan ben ücretler hakkında bilgi vereyim dedi yalan söyleyecek hali yok uzman yardımcısıyım dedi
4800 diyen calisan yüksek ihtimalle multineti de katıp söylemiştir. Multinet, son zamla birlikte 390 TL oldu
-
Uzmanlık için 4000ler 4800ler konuşuluyorken hatta, müfettişlik için 5000 az geldi bana sanki biraz ?
-
@nairu24, içinde söyledi: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
Uzmanlık için 4000ler 4800ler konuşuluyorken hatta, müfettişlik için 5000 az geldi bana sanki biraz ?
2017 yılında, yeni başlayan bir teftiscinin ortalaması yaklasık 5500-6000 TL'yi buluyordu. Yeni zamlarla birlikte bu rakam daha da yukarı çıkmıştır
-
@nairu24 bana müfettişin dedigi bu ortalama 5bin. Turne dahil olunca 7 -8 binleri rahat bulur. Uzman naaslarini da abartıyorlar burada o kadar yok hocam
-
Bi arkadasim soruyo arkadaslar ,
yarınki halkbank uzman yrd mulakatı nerde ve kaçta lutfen yazar mısınız -
@shady1 bugün ki mulakat ve yarınki mulakat yer ve saati öğrenebilir miyim
-
Mülakata giren varsa arkadaşlar tecil belgesi e devletten alınca hazirana kadar tecilli gösteriyo bu belgeyle gidip sorun yaşayan oldumu acaba