Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
@josefiyne, içinde söyledi: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
@suleymanozdemır ben öyle olduğunu düşünmüyorum hocam. Çünkü cuma günkü mülakatların hiç birinde hangi birim diye sorulmadı.
Bu soru biraz tuzak bir soru aslında. Kararlılık ölçmek için de soruyorlar. Hatta beni içeriye takdim eden kadın ik da aynısını söyledi. Bunun bir ölçüt olmadığından bahsetti. Denemek için de sorduklarından bahsetti.
-
@josefiyne ben 9 şubat 2018 de girdim mülakata birkaç arkadaşa sormuşlar gayet de olumlu geçtiği kişinin yüzünden belliydi bir arkadaşa da kişilik envanterindeki cevaplarından daha iyisin demişler bunlar bana göre daha olumlu göstergeler geldi hocam
-
@josefiyne bana ciddi olarak sordular hocam. Anladım.
Ben de İstanbul korkusu oluştu. Gidince ben burda tek başıma napicam kazanırsam diye kara kara dusundum, bu karamsarlıkla cevap verirken yansıttım sanırım. Kira ücretleri trafik aşırı kalabalık VS bana ağır geldi. Üstüne de bu soru cuk diye oturdu -
@falanfilan hangi soru tam yerine geldi hocam bana da sordular ben kalırım yaparım sorun olmaz gibi özgüvenle söyledim sınav sonuçların iyi değil dedi zaten bir puan aralığında çok sıkışma var hemen hemen herkesin doğruları yakın gözlemlerim öyle
-
@josefiyne umarım mart sonuna kalmaz
-
@suleymanozdemır İstanbul da nasıl gecineceksin dedikleri soru tam uydu durumuma demek istedim
-
@josefiyne ben cuma günü girdim hangi birim diye soruldu bana. Başka birine de şube düşünür müsün diye birine de servis görevlisi düşünür müsün diye sormuşlar
-
Bu kişilik envanteri birim için kriter belirledikleri yer mi ? Bir arkım satış istememesine rağmen doğru seçeneğini işaretledim dedi mesela böyle yapınca sonuç olumlu olursa satışa veya şubeye mi verirler?
-
@suleymanozdemır hocam ben sabah grubuyla girdim. Kaç kişiye sordum kimseden duymadım. Açıkcası sadece onların alınması saçma olur çünkü 125 kişi o gün mülakata girecekti. Hadi gelmeyenler olsun 100 kişi olsun 100 kişiden birkaçı mı iyiydi de onu dediler? Benimkide güzel geçti ama sormadılar. İyi geçen başka arkadaşım vardı ona da sormadılar. Tanıdığım tanımadığım herkese sordum nasıl davrandılar ne sordular diye. Elbette sorulan vardır. Ama ben genel olatakbu tarz bişey duymadım. Ama pazartesi günü çok sorulmuş hangi birimde çalışmak istersiniz diye.
-
@falanfilan istanbuldan bu sebeplerden dolayı korkmayan yoktur herhalde hocam. Yalnız değilsiniz yani.
-
-
@josefiyne hocam ilk gun pztesi ise yuksek puanlilar o gun girdigi için asil o adaylari almak isteyebilirler . Yine de belli olmaz tabi
-
@shady1 hocam ben dün olan pazartesinden bahsediyorum. En düşük puanlılar bunlar. Ayrıca benim puanımda 59 küsürdü. Uzman yardımcılığı için düşük olduğunu sanmıyorum. Hatta yüksek puanlardan diye düşünüyorum. Ayrıca bizim mülakatlar salı günü başladı.
-
@josefiyne peki
-
Hocam ben 9 şubatta bireysel mülakata girdim sabah grubundaydım, benimle aynı komisyonda girenlere hangi birimi istersin diye sorulmuş ben de dahil. Neden istediğimi de sordular bana. Diğer konuştuklarım ise kimine şube düşünür müsün demişler, birine de servis görevliliğini sormuşlar işte. Komisyondan komisyona değişmiş o zaman. Benim komisyondakiler pek zorlamadı ama 3.komisyondan çıkan birini çok zorlamışlar çok üstüme geldiler dedi. Benim aklımı en çok karıştıran ise , dünkü grup mülakatın kötü geçmiş dediler halbuki gayet iyiydi. Grubu ikna ettiğimi ve düşüncelerimi mantıklı şekilde açıkladığıma eminim. Acaba tepkimi mi denediler çok aklıma takıldı
-
@felix bende 2.komisyondaydım hocam. 1,4,5 ve 2.komisyondakilerle konuştum çoğunlukla. 3.komisyondan konuştuğum olmadı sanırım. Zaten biliyorsunuz o gün 5 komisyon vardı. Ben genelde 2.komisyondan şube de servis görevlisi olarak çalışmak ister misiniz sorusu duydum. Hatta bi kıza erkek arkadaşın var mı diye özel hayatıyla alakalı soru sormuşlar. İstanbulda yaşamakla ilgili sorularda sorulmuş. Ama o gün konuştuğum insanlar genelde alan soruları ve sohbet havasında geçtiğini söylediler.
-
@josefiyne hocam evet benim konuştuğum şube düşünür müsün dedikleri kız da 2.komisyondaydı, diğer 2de giren birine de sormamışlar o kesin sorarlar diye hazırlıklı gitmiş hatta. Komisyonunu bilmediğim birine de sormuşlar. Ben 1.komisyondaydım, benden önce girene de sormuşlar. Sizin 1.komisyonda girenlerle konuştuklarınıza da sormamışlar? Şaşırdım çünkü genelde kime denk gelsem sorulmuş bana da öylesi denk geldi sanırım. O yüzden herkese soruyorlar herhalde diye düşündüm
-
@felix olabilir hocam. Ama benim komisyonumdakiler için çok mendebur diyende vardı çok tatlılar diyende. Başta mendeburu duyunca bi korktum. Sonra iyi olduklarını duydum bana da iyi davrandılar baya. Kimisini zorlamış komisyon kimisini hiç zorlamamış. Aynen hocam 1 den hiç duymadım ben hangi birimde çalışmak istersiniz diye sorulanı. Dün giren arkadaşıma grup mülakatıyla alakalı soru da sormuşlar.
-
@josefiyne ben geçen seneden 1in ününü duyunca çok korktum ama benim de korktuğum kadar olmadı ama grup mülakatı olayı çok kafamı karıştırdı. Acaba denediler mi çok merak ediyorum. Benim konuştuğum kimseye de grup hakkında sormamışlar anlaşılan çok farklı insanlarla konuşmuşuz hocam
-
@felix hocam pazartesi günü 10 komisyon varmış. Arkadaşım 4.komisyondaydı. tek kişi ile mülakat yapmışlar sonra biri gelmiş ama müdahale etmemiş. Bence kafalarına estiği gibi davranmışlar. Ama cuma günü olan mülakatta ben 4.komisyon için hiç hangi birim diye duymadım.