TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018

KPSS A
    halkbank uzman yardımcılığı
    109
    650
    203879
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • I
      irmak Son düzenleyen: burcuburcu

Arkadaşlar mülakata kalan herkesi tebrik ederim. Burada mülakat ile ilgili fikir alışverişini sağlıklı yapabilmek adına açtım
      Hayırlısı olsun 🙂

Shady1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Shady1
        Shady1 @irmak Son düzenleyen:

@irmak basligi sinavlar diger kismina açsanız iyi olurdu hocam. @Antimülakat

Sinav BaşMüfettişi

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • falanfilan
          falanfilan Son düzenleyen:

İyi yapmışsın. Teşekkürler. Buradan görürlerse tecrübeli arkadaşlardan tavsiye iyi veya kötü tecrübeler VS varsa alirsak çok iyi olur. Şahsen hiç bilgim, pek bi beklentim de yok ama pazarlama dışı birimlerde calisabilecegimizin izlenimini nasıl uygun bir şekilde verebiliriz bunu merak ediyorum

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • falanfilan
            falanfilan Son düzenleyen:

Bir de geçmiş yorumlarda yanlış okumadıysam bu 170 kişi sadece genel müdürlük te gorevlendirilecekmis. Bu doğru mudur? İlanda şube ve genel müdürlük diyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • B
              banker @falanfilan Son düzenleyen:

@falanfilan Zaten onlar seni pazarlamaya uygun görmezlerse pazarlama dışı birim önerilerini sunarlar.

falanfilan 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • falanfilan
                falanfilan @banker Son düzenleyen:

@banker işte ne derler... Hangi birimleri söylerler ve ne cevap beklerler... Ya da teklif edilebilecek birimler mülakatta ne oluyor. Ona göre ben araştırayım.
                Şahsen uygun görürler bilemem ama muhasebe ve mali işler ile alakalı birim istiyorum. Bi yorumda Mali tahlil biriminden bahşedilmişti. Mesela bu malı tahlilde tecrübeli birinden ne yapılır öğrenirsek ona göre uygunsak kendimizi ifade edebiliriz belki

B K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • B
                  banker @falanfilan Son düzenleyen:

@falanfilan İşte o kısım biraz karışık. Çünkü uzman yardımcısı genellikle pazarlama ağırlıklı oluyor. Kredi ver, kart sat, otomatik ödeme al, gecikenleri ara, bes sat, sigorta yap vs vs.

Burada önemli olan bankanın bu alımdaki politikası. Pazarlama ağırlıklı bir alım düşünülüyorsa işiniz zor. Size soracaklar zaten pazarlama konusundaki fikirlerinizi, hatta şu çok klasik olan bana bu ürünü nasıl satarsın sorusunu bile sorabilirler. Burada pazarlama ile ilginiz olmadığını söylemenizi önermem. Siz yine pazarlama işini de istediğinizi belirtip muhasebe ve mali işlerle alakalı özel bir ilginiz olduğunuzu açıkça söylerseniz düşünebilirler. Ama bu dediğim şeyler ancak pazarlama ağırlıklı bir alım söz konusu değilse geçerli bence.

Benim önerim pazarlama da olsa işe girip daha sonra bu bölümlere geçme isteğinizi belirtmeniz. Çünkü bu durumda hem daha çok insanla iletişim kurabileceksiniz hem de buradaki işleyişi yakından görmüş olacaksınız.

falanfilan 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • Marycr
                    Marycr Son düzenleyen:

Banker bey bankada mı çalışıyosunuz

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • B
                      banker @Marycr Son düzenleyen:

@marycr Evet

• I
                        irmak @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 evet sonradan fark ettim 🙂 ama bir başlık açsak fikir alış verişi yapsak iyi olur

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • falanfilan
                          falanfilan @banker Son düzenleyen:

@banker anladım ama son paragrafta dediğinizi diyemem sanırım çünkü pazarlama kısmını yapamam. Ama belirtmemeliyim onlar zaten anlayabilirler zaten uygun olmadigimi şansıma fikrimi sorarlarsa da söylerim. Boyle hareket etmeliyiz. Peki mali tahlil hakkında bilginiz var mıdır acaba, bir de dediğim gibi muhasebe mali işlerin yoğunlukta yapıldığı birimler hangisidir acaba. Bir yorumda operasyon birimi diye yazılmıştı. Operasyon normalde gişe biriminde yetkili ile servis görevlilerinin yaptığı iş değil midir? Yanlış mı hatırlıyorum acaba

• D
                            Dellafeu Son düzenleyen:

Mülakatı kazandık desek istanbulda tek başına 3200 maaşla nasıl geçinilir o da ayrı bi dert. Hatta koca bi dert

İnsan büyür beşikte, mezarda yatmak için..
                            Kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için..

• I
                              irmak Son düzenleyen:

Arkadaşlar uzman yardımcısı satış pazarlama bölümünde mi ağırlıklı çalışıyor fikir beyanı olan ???

pershing 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • pershing
                                pershing @irmak Son düzenleyen:

@irmak genel müdürlükte çalıştırmazlarsa şubeye gönderirler. şube de bireysel pazarlama da değil kobi pazarlamada çalışırsınız.

I K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • I
                                  irmak @pershing Son düzenleyen:

@pershing genel müdürlükte çalıştırma kriterleri neye göre oluyor hocam ?

• pershing

@irmak dış görünüm ve bilgi birikimini pazarlamanla alakalı.

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • I

@pershing siz çalışıyor musunuz bankada

• pershing

@irmak 3,5 yıl genel müdürlükte kartlı ödeme sistemlerinde çalıştım. Geçen şubat ayında ayrıldım.

I falanfilan 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • I

@pershing anladım umarım hepimiz için en güzeli olur ben açıkçası pazarlama satış birimleri istemiyorum yorucu ve yıpratıcı

• falanfilan
                                            falanfilan @pershing Son düzenleyen:

@pershing o birimden neden ayrıldınız hocam özel degilse

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 32
                                            • 33
                                            • 1 / 33
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti