Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
Merhabalar herkese,
tahlil ve tetkikleri yaptırmamız yeterli mi?
Rapor yazılması gerekiyor mu?
Cevaplar için teşekkürler. -
@sagbeg yeterli hocam
-
@onuralp1903 çok sağol hocam.
Birşey daha sormak istiyorum. Devlet hastanesinde nasıl hallediliyor? Randevuyu neye göre alacağım
Teşekkürler. -
@sagbeg hocam ozelden aldim ben 2-3 saatte halletim yaklasik 250 civari tuttu.
-
@onuralp1903 göz için sadece sağ sol derece yazıyor tamdır vs renk korlugu yoktur yazıyor kabül olur degil mi hocam bu
-
@bianconeri evet hocam. benim doktor ölçüme ek olarak "bilgisayar evrak işleri yapmaya engel olacak bir göz patolojisi saptanmamıştır" yazmış.
-
@onuralp1903 yani o ölçüm fişi olmasa oluyor hocam ? çünkü bende rapora yazdı derecelerı renk korlugu vs yoktur tamdır gozler vs yazdı imza kaşe attı. Bu rapor daha fazlasıyla yetmesi lazım bence imza kaşe var sonuçta
-
@bianconeri bende olcum fisi var yaninda bir de doktorun yazdigi yazi var hocam. Ama doktorun kasesi yazisi falan varmis zaten bisey olmaz diye dusunuyorum
-
@onuralp1903 peki hocam göz için başka yerden tekrar ölçüm yaptırsam ölçüm sonucunuda alsam belgelerıme eklesem daha iyi olmaz mı ek olarak?
-
@bianconeri parantez içinde cihazla yazmışlar hocam sonuçta olsa daha iyi olur tabi
-
@onuralp1903 gidip yarın alayım hocam yedek dursun isterlerse ek olarak rapora veririm bence yada sorun cıkarsa
-
otelin spor salonundan yararlanabiliyor muyuz ona göre eşyaları getirmeyi planlıyorum
-
Allahtan torpilim yoktu da elendim yoksa sizin gibi evrak işleriyle uğraşacaktım ohh kafam rahat . Bu ne kardeşim böyle yediniz bitirdiniz kendinizi sınav da bu kadar zorlanmadiniz yok o mu yok bu mu toplayin evraklari bitsin gitsin . Hepsi bir günlük iş yani bunlari beceremeyen uzmanligi filan nasil yapacak olacak iş değil
-
@torpil durumun gerçekten kötü. ben de elendim neler hissettiğini anlıyorum.
-
Uzmanlıklarda genel mudurluk birimlerine yerlesen var mı arkadaslar
-
@essra23 ben çevremde bir tane bile duymadım, açıkçası dün herkesin bu yüzden canı çok sıkkındı ben de dahil olmak üzere tabi
-
@alan ben dün gördüğüm tüm uzman yardımcılarını çevirip sordum gm var mı diye eve dönerken uçağın yarısında yine biz vardık herkes konuşuyordu 1 tane bile gm çıkmadı şimdiye kadar
-
@essra23, içinde söyledi: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
@alan ben dün gördüğüm tüm uzman yardımcılarını çevirip sordum gm var mı diye eve dönerken uçağın yarısında yine biz vardık herkes konuşuyordu 1 tane bile gm çıkmadı şimdiye kadar
O gm leri müfettiş yapmadiklarina saklıyor olabilirler mi
-
@shady1 olamaz hocam müfettişliklerden elenenlere uzmanlık teklifi gitmeyecek demişti ik zaten bizleri de gm için düşünmüşler ama şubelerden çok istek olunca şubelere kaydırmışlar
-
@essra23 ayrıca teftisten elenip uzmanlik teklif edilen arkadaşlar da vardi egitimde anlamadigim bi sebeple onlarda biz de istisnasız subelerdeyiz