2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
benm 4 nde Vakıfbank sinavm var Ankara dan uçakla gecicem İstanbul a 4 nde hadi 4 nde bi arkadasimda kaldim 5 nde ertesi sabah 8 de yetisebilecegm bi yerde kalmam lazm yani. ayrica hic bilmedigim bi şehir sonuçta bizi bu sekilde mağdur etmemeleri lazmdi ya
-
Aynı tarihlerde gelecek olanlar için ev mantıklı aslında. tabi bulma imkanımız olursa.
-
@yaseminnnn ben biraz dün gece araştırdım malum uyuyamadm sinirden. kiralik evler cevredeki otellerden daha uygun tek kalsak bile daha uygun bi kac kisiyle kalinirsa maliyeti baya düşüyor
-
Arkadaslar peki otelle,2.gun mulakat yapilacak olan genel mudurluk arasi mesafe ne kadar?
Benim 2.mulakatim sabah 8.30 da.servis kalkar mi acaba? Yoksa erkenden otelden cikis yapip yola mi dusmek gerek -
@marjinalfaydali zaten o saatte mülakatı olan tek sen olmayacaksn ya servis tutulur ya bi kac kisi taksiye binersiniz o halledilir bence bundan daha büyük sorun bi önceki gün nerde kalacagimiz
-
@marjinalfaydali banka sbh öğleden sonra fln düzenli otel ile genel müdürlük arası servis kaldırıyor. Otelde ik dan elemanlar oluyor ve kim hangi saatte, hangi sırada mülakata girecek ellerinde listeler oluyor. Sayıyı bildiklerinden ona göre otobüs kaldırılıyor.
-
@petunya ya ne güzel ikisi de öğlen benim niye sabah
-
Artik kendi mulakat tarihimden suphe duymaya basladim5 ve 6 mart da girenler yok mu arkadaslar,bir de kadikoy ile atasehir mesafe olarak cok uzak degil bildigim kadari ile merak etmeyin o hususu 8.5 da olan arkadaslarim ile yetisirz insallah servis de olmasa 6 olmadan otobus metro taksi her sey baslar gideriz,5 ve 6 mart yok mu
-
Şehirdışından gelip İstanbul tercih edenlere konaklama olmaması çok saçma değilmi her İstanbul tercih edeni orda ikamet ediyo sanıyorlar
-
@gonzaloluca saçmalığın ağababası
-
Herkese Merhaba
Forumu bir süredir takip edip yorumlarınızı okuyorum ve herkesin birbirine yardımcı olmaya çalışması çok güzel Benim mülakat tarihim 19-20 Mart Bitlis için geliyorum. Bir gün öncesinden gelmeden o mülakata girmem imkansız. Otel için konuşan arkadaşlar varmış sanırım, esneklik yapma ihtimalleri var mı sizce? Yani topluca mail atsak dönüş alabilir miyiz? Herkese başarılar kolay gelsin -
@suni ikna edemeyiz gibi kesin ve net konustular ben aradigimda
-
@suni ben de bitlis i yazdım senin puanın kaç kardeşim
-
@merhuume merhaba. Benim de hatay icin 8-9 mart
-
@hilalp Çok kötü oldu bu. Alternatifleri araştıracaz demekk ki. Peki teşekkür ederim
-
@birgarip hocam oyle de nasil giyinip suslencez otobuse takimla mi binicez
-
@vice-versa Pek parlak değil 55
-
@zkzk merhaba. Hatay ili icin mulakata gidecek birini henuz gormedim bu konuda yardima ihtiyacim var
-
@instinct, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@zkzk merhaba. Hatay ili icin mulakata gidecek birini henuz gormedim bu konuda yardima ihtiyacim var
Facebook grubunda vardır belki oraya bakın isterseniz
-
@zkzk tesekkur ederim