2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@prsnll-adayı-52
https ://chat.whatsapp.com/7ZTKCmPj4pGIp219wvqFbK4-5 mart whatsapp grubu var gelirseniz bekleriz.
-
@busus bunu düşünmemiştim benimki 12 de olunca:) siz nereden geleceksiniz
-
Arkadaşlar bu ankette 2 soru çıktı tc kimlik no ve mülakata katilacakmisiniz. İstanbul tercih eden herkeste bu aynı mı?
-
@feride3 Gaziantep için watsap grubu oluşturulmuş facebook üzerinden buldum
-
@yaseminnnn bizdegaziantep için olan watsap grubuna nasıl katılacagiz
-
@byteks1 link bu alttakiyle değişmiş
https ://chat.whatsapp.com/7ZTKCmPj4pGIp219wvqFbK
-
@yaseminnnn benim de 12 13 Mart kardeşim gazamız mübarek olsun valla bu yakınımızla kalamama durumu hiç iyi olmadı malesef
-
1-2 martta girecek az sanırım:9
-
Benim 28 şubat 1 mart tarihlerinde İzmir için olacak. Galiba benimle aynı gün aynı yer için girecek hiç kimse yok.
-
@divane bende varım:)
-
@birgarip arakadaş konya değil mi seninde
-
arkadaşlar son mülakat hangi gün peki? facebookta en ileri tarih 20 mart yanlış hatırlamıyorsam?
ne zaman bitecek acaba tüm mülakatlar? -
Arkadaşlar mulakat tarihi ve saati ayni olan arkadsslarla grup mulakatina beraber gireriz degilmi
-
Arkadaşlar watsapp mülakat grubu, watsapp çalışma grubu işine düşmeyin, o tür yerlere aday gibi girip yazdığınız şeyleri takip etmek çok kolay. Sonuçta herkesin numarası vs belli. Forumlarda gerçek kimliğinizi tespit etmeleri zor.
-
@cicek33 aynen öyle tek gelme ihtimaline alıştırıyorum kendimi artık. Çok masraf çünkü. Gaziantep için kurulan watsap grubu linki bu arada katılmak isterseniz
-
@hgrotius ben anlamadm kimliğimzn orta olup olmamasi bu neyi etkiler
-
@feride3 mesaj olarak linki göndermiştim size feride hanım . Forumda da kopyaladım yoruma oradan katılabilirsiniz sanırım.
-
@hilalp mülakat sonucu başta olmak üzere bir çok konuyu etkiler. Bu gruplarda kavga edip mahkemelik olanı mı ararsın yoksa yazdığı olumsuz bir cümle bimer vs ile kuruma iletileni mi.
-
@hgrotius öyle bi münakaşaya girecek potansiyeli olan kişiler düşünsün ben böyle bi durumun içinde bulunmayacagimdan kendimden eminim
-
18 19 şubat var mı arkadaşlar? Herkez grup neyin kurdu biz yetim kaldık