2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@agamemnon daha önce arkadaşların o konuya değinememesinin sebebi istanbul mülakatlarının ilk olması ve yakın bi zamanda bitmesi. İstanbul için mülakata girenlerin sizler gibi otelde kalma imkanı yoktu.imkanımız olsaydı o konuya da değinirdik
-
Şimdi de kabul etmiyoruz artık demişler bir arkadaş aramış .
-
Grup mulakatina 6 li ayriliyoruz o il icin 6 linin disinda kalan kisiler diger illerle beraber mi giriyor?
-
@agamemnon hocam çünkü telefonla aradığımızda kalamazlar kalırlarsa 250lira ek ücret vermek zorundalar dendi millete. şimdi de 30 lira diyolar yazık valla.
-
@fatoss21 birinin finansal sekt meydana gelen keiz diğerinin ise gayrimenkul fiyatlarndaki artştan kaynaklandğını söyledim ama çok yetersiz dedi bu açklama
-
@ekonomisthanım anladım hocam
-
@ekonomisthanım hepimiz için hayırlısı olsun
-
@aksakrekabet tesekkurederim
-
8.komisyon içeri girdim tınlamadılar beni kendi aralarında gülüyordı nryse girdim halk bnk ile ilgili bilgi. merkez başkanı ımf mb araçları karşılık oranlarını artırırsa ne olur giffen paradoksu e ticaret devleri hatırlayamadım nasıl bilmezsin gibi oldu . Benim puanım 62 bnm fikrim çok hafife aldılar puanım düşük okula ve puana göre sorular değişiyor. Benim olmadı umarm sizin olur.
-
@fb Sonuç açıklanmadan umutsuzluğa kapılmayın bence. Çünkü bu mülakatlarda ne olacağı hiç belli olmuyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@fb bölüm nedir hocam?
-
@fatoss21 işletme
-
Grup mülakatında rahat olun hiçbir şey yok envanter testinde de dikkatli olun çok çeldirici şeyler var.
-
@clandestin amin inşallah hayırlısı i
-
@fb, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
e ticaret devleri ne hocam anlamadım ben merak ettim ?
-
@fb vakanızı hatırlıyor musunuz acaba
-
@caglarr İnternetten araştırın yanlış bir şey söylemeyim İnternet üzerinden alışveriş yapılan büyük firmalar dört tanesini say dedi
-
@fb hangi okul hocam? Bence de umutsuzluğa. Kapılmayın ne olacağı belli olmuyor
-
@simsim çok hatırlayamıyorum kafam allak bullak oldu. Ama pazarlama bölümünde müdür yardımcısı olan Sami marka yöneticiliğine terfi etmek istiyor gerekli yeterlilikte olmadığı için dılarıdan biri atanıyor inkan kaynaklarının yerınde olsaydınız sami için nrler öerirdiniz ne yapardınız.Bi de esnek çalışma saatleri yüzünden işler tam yetişmiyor ama kaldırılmadı da sorun yaratabilir neler yaparsınız
-
@ozgun balıkesir üniversitesi