2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaslar cok iyi bir organizasyon oldu.Hep guleryuz gercekten halkin bankasi Halkbank mulakatina dahi girmis olmak mutlu etti beni hakkimizda hayirlisi olsun
-
@hanzade35 Türkiye ekonomisinin 3 temel büyük problemi, ithalat niye fazla ve enflasyon gibi
-
Arkadaslar mulakatta kaçıncı komisyon gireceğini önceden mi söyluyorlar yoksa orda mi öğreniyoruz bi bilginiz varmi
-
@deuceko orada ilk önce bizi agirladiklari yerde direk masanın orada oturan ik görevlisi (sanırım) yanına gidiyorsunuz, isminizi söylüyorsunuz. Size komisyon sıranızı söylüyor.
Zamanı gelince de örneğin 1. Komisyondaki şu kisiler(3veya5kisi)bizi takip etsin diyorlar öyle yan binaya gidiyoruz. -
@deuceko hocam grup mulakati için kimlik ve diploma kontrolü sırasında hangi grupta oldugunuz söyleniyor. Bireysel mulakatta sınav saatinizin olduğu vakitte küçük bir konferans salonu odasında hangi komisyonda gireceğinizi söylüyorlar.
-
@falanfilan ve @elisa teşekkürler hocam
-
Arkadslar şuan watsap grubu var mi
-
Arkadaşlar bugün grup mülakatına girdim. Şuan Hilton'dan bildiriyorum Herşey güzeldi komisyon ve diğer ilgililer çok güleryüzlü ve anlayışlıydı . Mülakatta oldugunuzu dahi anlamıyosunuz nerdeyse Bu arada mini bardan bişeyler yiyen var mı yaa tobleron bana ordan bakıyor ama Cem Yılmaz'ı dinleyip yemeyeceğin sanırım :)))))
-
Bi meyve suyuna 12 TL ödendi gerisini sen düşün @mhmt7
-
@frankell-p anladım hocam uzak durayım o zaman ben :)))
-
@mhmt7 karşıda avm vardı aslında, bide masadaki kitapcıkları incele yemekler bana pahalı gelmemişti sipariş edebilirsin
-
@birgarip, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
5.komisyon
Bölüm iktisat
Kendini tanıt
Aile ile ilgili sorular
Marjinal ikame oranı
Engel eğrisi
Keynesin görüşü ve tam ismi:)
Komisyon 2 kişiydi sadece biri soru sorduBunlara ek olarak çekirdek enflasyonu sordular şimdi aklıma geldi:)
-
Arkadaşlar servis görevlisi mülakatları ne zaman sonlanıyor bilgisi olan var mi
-
@fablo 5-6 mart son
-
Geçen yıl mülakatlar bittikten sonra ne zaman acıklanmısti?
-
@zenginmemur Mülakatlar sürerken açıklandı
-
@pokerface geneli ne zman?
-
@zenginmemur Bittikten hemen birkaç gün sonra açıklanmış. Çok uzun sürmemiş
-
Birinci mulakat hilton otelde yani kadikoyde - ikinci mulakat genel mudurlukte mi arkadaslar ?
-
@fablo 8 9 Mart son diye bir söylenti vardı ama kesin mi bilmiyorum