2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Şu geçen senelerden kazananlar bi görüp yazsa açıklandığında SMS mi gelecek istisnasız herkese diye, ona göre artık akışına bırakalım.
-
@issiz-0 2014 te cumartesi gunu 21.00 de aciklanmis dediler hem gun hem de saat olarak aykiri gibi
-
Bence perşembeye odaklanmakta fayda var. Ordumuzun afrin zaferini 18 mart canakkale zaferine denk getirdiği gibi halkbankta sonuçları regaip kandiline denk getirmek istiyor sanırım
-
@ali1703 Bişeyi bişeye denk getirmeye çalışştığını hiç sanmıyorum
-
Duyum filan gelmeyince bende kendi kendimi böyle teselli etmeye başladım
-
daha martın bşında bir halkbank çalışanı arkadaşlar 20Martta bizlersiniz yazmıştı,üstüne dünkü arkadaş faceteki grupta 'Yarın açıklanıyor ' yazdı, üstüne burdan 2-3 arkadasımız biz de bugün için haber aldık tabi aksilik çıkmazsa dediler. Zulüm oldu yemin ediyorum şu sürecin sonu ama geçmiyor da açıklanmıyor da
-
@issiziktisatci değiştiği gün siteye duyuruyu vermişlerdi hocam. Gece 1de girmiştim net hatırlıyorum.d
-
İleti kaldırılmıştır!
-
Bu başlıktaki hareketlilik yüzünden ikidebir buraya girip fiyatı düşmüş mü bedeni hala var mı alsam mı almasam mı dediğim giysinin reklamını görmek daha çok üzüyor beni. Bu yüzden açıklansin. :)))
-
@hayatınanlamıgs evet evet ben mesajla karıstırdım haklısınız
-
@falanfilan bende geçen cep telefonu aldım öyle
-
@emindeğilim hiç gülmedik
-
@issiz-0 espiri yapmadım ki .
-
@emindeğilim keşke boş yapmasan hepimiz stresliyken
-
@issiziktisatci bosch yapmıyoruz , bizde arçelik var.
-
Bence de saçma saçma hareketlerde bulunmayın herkes stresli zaten
-
@emindeğilim ben de alacağım da bi süre bekletiyim dedim sürekli karşıma çıkıyor Al beni artık, niye almıyorsun der gibi
-
@emindeğilim birincisi espiri değil o espri.
ikincisi yapmadınız ama yapmaya çalıştınız zaten olmadı.
üçüncüsü de en az şu an 22 yaşında olmalısınız ama hala böyle ergen davranışlar sergileyebiliyorsunuz :)) -
@falanfilan sen baktıkça daha çok geliyor neyle ilgileniyorsan onun reklamlarını koyuyorlar .
-
@issiz-0 sana bu şarkıyla cevap vermek istiyorum.