2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Tam uykuya dalicaktim @emindeğilim in yazdigini okudum resmen kalp ritmim degisti cok fena oldum ya. Uykum kacti bu arada :@
-
@meltem_90 özür dilerim, ama bence iyi yapmışım kendine gelmeni sağlamışım. Sınav sonuçlarını beklemenin en kötü yanı insanlara zaman kaybı yaşatıyor. Bence elini yüzünü yıka bir kahve yap yanına bitter çikolata koy başka kpssye çalışmaya
-
@emindeğilim bak bunun gibilere küfür edilir hemde sonuna kadar çünkü fazlasıyla hak edenlerden.
-
Kimse kimsenin emeğini eğlence konusu haline getiremez. İyi forumlar dostlar.
-
@paretowilfredo helal olsun daha fazla arkadaş görmeden kaldırmışsınız teşekkür ederim
-
@paretowilfredo hızır gibisin kardeş sağolasın
-
@yasaklı boşver hocam kendi çapında takılsın. facebooktaki olaya dönmesin.
-
Şu açıklandı trollü bile bi anda tansiyonumu fırlattı, gerçekten açıklandığında napcaz biz? Ben parkelerin üzerine doğru bayılırım gibi
-
@issiz-0 anlamak çok zor hocam bunda nasıl bir eğlence aranabilir ki neyin eğlencesi daha önce de yapıldı kaç kere vallaha anlayamıyorum ya
-
Banka personel almadan önce Allahtan kişilik testi yaptı...
-
Bu gibi iletileri sağ kenardaki üç noktaya tıklayarak admine bildirelim. Şikayet ettiğim gibi admin ilgilendi. Kendi adıma admine teşekkür ederim @paretowilfredo
-
Arkadaşlar ben hiç iyi değilim ya valla kafayı yiyecek hale geldim sürekli elim telefonda zaman geçmek bilmiyor belki 200 defa yeniledim bugün sayfayı belki de daha fazla
-
Bence abartıyorsunuz arkadaşın kötü bir niyetle yazdığını düşünmüyorum. Bu kadar yüklenipte bir insanın kalbini kırmak doğru değil
-
@ali1703 hocam siz çok iyi niyetlisiniz bence 3 kişiyle dalga gecerek cevap verdi peşine
-
Burayı da Facebook grubuna çevirmeyelim arkadaşlar.
-
@ali1703 keşke kafasını da kırabilsek buradan sadece kalbiyle yetiniyoruz
-
@ahulu61 hocam hepimiz aynıyız, biz unutmaya çalışsak da anne baba birileri soruyor,iyi kötü bir cevap verebilmek için açıklanmasini dört gözle bekliyoruz. 9 şubattan beri bekliyorum
-
@ali1703 Hocam burası inci sözlük değil. Burada büyük çoğunluk belli yaşın üstünde. Bu gibi iletiler ciddi konuların döndüğü bir yerde hoş durmuyor.
-
@pokerface haklısınız tabi ama ben arkadaşın üzerine o kadar gidilmesine takıldım sonuçta ölümlü dünya yaptığı her ne kadar tasvip edilmiyor saysakta kalp kırmamaya çalışmak lazım. Neyse öyle yazmak istemiştim inşallah tez zamanda açıklanırda herkes rahat eder
-
@ahulu61 sizin tanıdıktan haber geldi mi