2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaşlar bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum bende sonuçların açıklanmasını dört gözle beklemekteyim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@bozok sonuçlar gecikdiği için ve günden güne 11 nisana yaklaşıldığı için böyle yorum yapıyorsunuz. Yarın yada bu hafta içi açıklansa burada bu yorumları yapmazdınız.. Herşeyi geçtim banka bu dava ile ilgili sonuçları biliyordur örnek bir sürü dava var.. Bu dava devam ederken personel alımına gidilmedi mi ben mi yanlış hatırlıyorum
-
@reagan Sınavın yazılı sonuçları açıklandığı gün babamla bu konu yüzünden tartışmıştık yani ben bunu aylardır söylüyorum ve tuhafıma giden bu kadar insan bunu nasıl göremiyor.
-
@bozok hocam buradakiler malesef olumsuz yorumlara kapalı o yüzden bu konuda bir şey diyemem kimseye artık. Ama siz aynı şeyi 2. defa yazdınız. Yani ben de okuyup bu ihtimali degerlendirenlerdenim. En azından algı oluşuyor. Ama illa herkes bu konuda hemfikir olmasın bosverin. Sonuçta dediğiniz şeyin kesinligi yok. O kadar da emin konuşmak yanlış.
-
@bozok sen sonucuna davadan sonra bak tamam.
-
@bozok hocam anlıyoruz anlamasına da bence siz insan hakkında çok önemli bir noktayı atlıyorsunuz, isterseniz örnekle açıklayayım. ben size 2 -3 defa bir gün öleceksin desem ısrarla? ( Alllah gecinden versin )
-
@falanfilan Haklısınız hocam algı oluşturmamak gerekir o yüzden bende dillendirmemeye çalışıyorum ama bu saçma sapan duyumlara inananları gördükçe dayanamadım. Ayrıca kesin değil büyük ihtimal diyelim biz ona ama inşallah yanılıyorumdur hayatımda yanılmayı daha fazla istediğim hiçbir şey olmadı inanın. İnşallah pazarlık güzel yapılır da hiç ceza gelmez.
-
@caglarr Arkadaşım ciddi birşey konuşuyoruz dalga geçmek istiyorsanız yanlış yerdesiniz.
-
@bozok hocam bakın insan nasıl sinirleniyor gerçekleri duyunca ve inanın çok ciddi yorum yapmıştım eğer yanlış anlatmışsam kusura bakmayın. Demek istediğim şu ki hani nasıl göremiyor bu kadar kişi demişssiniz ya görüyoruz dava kötü uzatabilir süreci vs... nasıl hepimizin bir gün öleceğini gördüğü gibi ama kimse bunu dile getirmek istemez siz ne kadar inkar edecekte olsanız dalga geçtiğimi düşünmeniz debir gün ölme ihtimalinizi hatırlatmamın payı var...
-
@bozok hocam duyumları kesinmis gibi paylaşanlar da rahatsız edici oluyor zaten. Duyum yazma dersi vermek gerekiyor bazılarına. Aksilik olur vs hiç düşünmeden yazılıyor. Ama koru körüne de inanmak doğru değil. Herkesin kendi tercihi bosverin.
-
@falanfilan kesinlikle haklısınız
-
@caglarr hocam örnekleriniz şahaneymis. Aslinda aynı şey değil ama olumsuz bi durum 2 3 kere yazılırsa böyle görmezden gelinebiliyor, doğru
-
Bu alımların ve sürecin davalarla en ufak bir alakası yok yapmayın kafayı nelere yoruyorsunuz yahu gerçekten öyle bir durum olsa alımı iptal ederlerdi adamlar binlerce kişiyi İstanbul'un en iyi otellerinden biri Hilton'da 1 gün sabah kahvaltılı konaklattı hala yok dava var süreci etkiler falan diyorsunuz.Bu davada isterse halk bankasına kesilsin ceza kimseyi etkilemez birazcık mantıklı düşünün lütfen adamlar yıllar sonrasını düşünerek planlar yapıyor 2-3 ay süreçli sınavları işe alım süreçlerini mi düşünmeyecek.Tamamen Trollerin yüzünden erkenden açıklansın düşüncesine kapıldık yoksa daha mülakatlar biteli 2 hafta oldu.Millet şu gün açıklanacak diye trollemese ben kafadan 1 ay sonra acaba açıklanacak mı diye düşünmeye başlardım erken açıklanırsa da ne ala.
-
@grimmjow Biraz daha devam edebilir misiniz ceza gelmeme nutuğunuza valla içimi rahatlattınız tebrik ederim
-
Diyelim 11 nisandan sonra dava açıklansın halkbank da sınavı iptal etmiş olsun. Kimse de aptal değil. 3000 kişi dava açar. Sonuçta herkes maddi manevi yıprandı. Ki sınav ücretlerinden mülakata gidiş geliş hepsi var. Ki bankanın kap a bildirisini okursanız. Biraz daha görülür. Şuan bizim ülkemiz de dava açacak. Eee afrine girdik askeri olarak harcama yapıyoruz o zaman ekonomimiz batsın. Bu bana biraz fikir karmaşası geliyor. Gün geçtikçe büyüyen ülkemizde bu kadar da karamsar olmayın bu ülke ceza gelse bile öder. Hangimiz eli kolu geride bekleyeceğiz. Biraz iyi düşünmek gerekiyor. Ki sgk yı bekleyenler intihar etsin o zaman geçen sene gümrük 6 ayda açıklandı yanlış olmasın trt nin sınavı 10 ay sonra açıklandı. Millet neleri bekliyor. Şurda biraz daha sabredeceğiz. Lütfen biraz sizi metanete davet ediyorum. Ve psikolojik olarak yorulduk. Daha fazla yormayın
-
Konuya bende müdahil olayım. Bu sınavın dava ile alakası olabileceğini düşünmüyorum.
- reza konuştuktan sonra ilan geldi.
- ceza gelse yılda 3 milyar TL kar yapan bankayı kapatıp gidecekler mi?
- halkbank ın %49 u halka açık. Devlet kapatıp gitse bu adamlar ne olacak?
-
@Sucuklu_Oralet gecen sene cok guzel tahminlerde bulunup her seyi bildiniz. Su anda ne zaman aciklanacagi hakkinda bi tahmin yurutuyo musunuz? (dugunde oynamak istemeyen akrabayi zorla piste getirmis gibi hissettim su anda:D)
-
Hakan Atilla Abd'de tutuklanalı nerdeyse bir yıl oldu. Bankanın suçun kesinleşeceğini, ceza alacaklarını tahmin ettiğini düşünüyorum. Bu süreç personel alımını etkileyecek olsa hiç ilana çıkmazlardı.
-
@secret ekim ayının başından beri sgk sonucu bekliyorum ben üstelik bugün mü acaba yarın mı diye an be an... daha mülakat biteli 1 ay olmamış ne senaryolar yazıldı ya:)
-
@meltem_90 Atandı gitti o daha buralara uğramaz