2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
ben de davayla bizim sürecin bir ilgisinin olmadığını düşünüyorum ama hadi arkadaşın dediği gibi küçücük de bir ihtimal olsa allah korusun banka olur da alımları durdurursa bunca insan dava açar falan diyenler çok komiksiniz gerçekten 2016de ziraat katılım sınav yaptı mülakatları kazananları hiç bir gerekçe göstermeden işe başlatmadılar kimse de ne bir dava açabildi ne de hakkını arayabildi
-
Bazen anlamiyorum biri bir fikir ortaya koydugunda dusuncesini 'yanlis' da olsa soylediginde neden elestiri yagmuruna tutuluyor? Ayni göruste olmadigi icin mi? Ya da okumak duymak istenileni soylemedigi icin mi? Siz de belirtin dusuncelerinizi ezmeden. Ayrica insanin hayatta a plani b plani illaki olmali bir insan surekli iyimser dusunemez ki. Neyse. Insallah herkesin hakkinda hayirlisi olur.
-
@yasaklı aynen ilk tufanda gemiyi yakmak mantıksız :))) biraz sabır. Heyecan iyidir ama dünyanın sonu değil. Bide başka nedenlere bağlamak saçma geliyor bana diyecem kızacaklar. 62.000 kişi girdi bu sınava. 3000 kişi sonuç bekliyor banka da hadi güle güle diyemez :))) bu yolda tecrübeli biri olarak şunu diyeyim. Duyumlar hoştur; gerisi boştur
-
@kerem dava açılan sınav sonuçlarına bakın isterseniz kazanılan davalara kimler bu yolla guy olmuş kim hakim görürsünüz :))) komik birşey söylemedim:) ama komik geldiyse gülmeye devam edin :))))
-
Ben her türlü düşünce ve yoruma açık bi insanım seviyeli olduğu sürece. Dava süreciyle alakalı yorumlarda da mantıksız bir taraf görmüyorum herşey olabilir. Sadece bekleyişle geçen günlerde mümkünse sürekli pozitif düşünmeye çalışıyorum. Forumda bu kadar zaman harcamamın sebebi de buradaki olumlu ve umut dolu atmosferdir. Her türlü düşünceye sonsuz saygı duyuyorum ancak ben olumsuz düşüncelerle yüzleşmeme hakkımı kullanmak istiyorum. Hepinizi selamlıyorum, hoşçakalın.
-
@cigdem Herkes duymak istenilen konuşulsun istiyor o yüzden de duyumları bu kadar seviyorlar.
-
@kerem ama ziraat katilim bi yıl sonra ise başlattı ki zaten
-
Arkadaşlar forumu biraz gergin görüyorum ancak bu hafta sonuçların gelmesini bekleyebiliriz.2 Nisan sanırsam herkesin ortak kanısı.2 Nisan tarihinde bir şey olacak ama ne olacak 2 Nisan tarihinde herhangi bir şey olması için Perşembe gününe kadar vakit var daha.Ümidi kesmeyelim.
-
@bozok umudumuzu da sizin düşünceniz altında yitirelim ki. Zaten sonuçlar açıklanınca her 3 kişiden 2 sinin üzüleceğini, belki de üzülen bizim üzüleceğimizin farkındayız. Ama insan umutsuz yaşayamaz. Bırakın kaybedeceksek bu umutlarla biraz daha kendimizi ayakta tutalım. Kaybettiğimde daha önce dediğim gibi nasip der devam ederim. Kesinleşmemiş bir sonuç için önceden üzülmek huyum değildir.
-
@secret Ben üzülün mü dedim yani sadece ihtiyatlı olmak gerekir dedim ve kesin konuşmuyorum sadece ihtimal diyorum. İhtiyatlı olan asla üzülmez diye düşünüyorum ben de ama hayallerinin gerçekleşmesi ümidiyle kardeşim inşallah herşey gönlümüzce olur.
-
@secret arkadaşın düşüncesidir eleştirisidir doğru yanlış diyemem buna ama benim düşüncem böyle küçük bir iş( personel ataması) bunun gibi davalarla hiç bir bağlantısı olamaz. daha büyük olaylar dönerken kimse vay efendim bizim davamız vardı şu personel alımlarını biraz öteleyelim yok efendim davaya bir bakalım ona göre yol izleriz filan demez. kaldı ki banka dava bizim davamız bile değil atilla'nın davası dedi yanlış hatırlamıyorsam. ceza kesilse bile ki kesilecektir yani banka bunu bir şekilde finanse eder. personel alımını filan etkileyeceğini hiç sanmam
-
@yasaklı aynı düşüncedeyim inşallah hayırlısıyla açıklar. Öyle olsa geçen sene de personel almazdı.
-
@bozok dedikleriniz beni ihtiyattan çok üzüntüye sürükledi. Öyle bir dediniz ki sanki boşuna bekliyorum hissi oluştu. Bende sizin için hayırlı sonuçlar almanızı dilerim. Herkesin gönlünce olsun. İnşallah halkbank daha fazla uzatmaz.
-
merak etmeyin arkadaşlar dava bireyleri ilgilendiriyor, halkbank bi sanık değil ya da türkiye cumhuriyeti. amerikada yaptırım uygulayan kurum mahkeme değil hazine bakanlığı, ki bu yaptırım mahkeme sonucundan çok daha sonra demek. içinizi ferah tutun;)
-
bu saatte açıklandı mı diye girip bakıyorum alışkanlık oldu galiba
-
Yarın için kimsenin duyumu yok. Beklenti çok düşük. Bir sürpriz olabilir
-
@friedrich-hayek bundan sonra artık Beklemeyeceğim. Tüm güzellikler beklenmeyen zamanlarda gerçekleşirmiş süprizlere açığız
-
@secret ben de beklemeyeceğim. ( bilgisayardan kalkmadı)
-
@issiz-0 bende ayağımı kaldırarak söylemiştim bunu Allahım nolurdu birazcık sabretsem
-
@secret sınav sonuçları açıkladığında da o gün için pek kimse beklemiyordu. Son dakika burada arkadaşımız aciklanacak dedi ve dakikalar içinde açıklandı. Sürprizlere hazırlıklı olmak gerek