2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Mülakat tarihi güncellemeseler niyetleri mayismis heralde
-
@ahulu61 tesekkurler . ne zaman haber gelir acaba
-
Bugün biraz giremedim maşallah ne muhabbet etmişsiniz hayırlısıyla açıklansın artık panik atak oldum iyi ce
-
@ahulu61 bende dolayli yoldan ulasmak icin ariyorum surekli bakalim acarlarsa buraya yazacagim ne dediklerini
-
bence kime sorarsanız sorun evet bugün açıklanacak demeyecekler. muhtemelen bir bilgimiz yok takip edin açıklanır bu 2 haftada diye cevap verecekler
-
Aklıma mematinin ersoy ulubeyin evini bastığında yeter ulan yeter diyerek bağırışı aklıma geldi
-
@birgarip Polat'ın Suriye dönüşü karavan da yeteeerr diye bağırışı geldi şuan benim aklıma da
-
Bugun bankalarin onunden gecerken resmen gozlerimi ayiramadim unv okurken hayatta bankada calismam derdim ama simdi cok istiyorum. Olmazsa ben baya uzulucem onu anladim
-
@ahulu61 hocam bi haber bekliyoruz sizden
-
@meltem_90 al benden de o kadar
zaten uzun zamandır ders yalan oldu, bir de başarısız yazarsa onu da toparlayana kadar 1 hafta geçer -
Bugün de ümit yok anlaşılan
-
15 dediler olmadi 20 dediler olmadi artik her tarih verdiklerinde gece gözümüze uyku girmiyor tarih veren arkadaslara hep tesekkur ediyoz onlar da iyiniyetiyle tarih veriyorlar zaten.her sabah belki bugün aciklanir umuduyla telefonlara vbakiyoruz belki baska bi sabah olur da basarili yazar
-
@derya88 evet bugün de boşa çıktı, en iyisi uzaklaşmak böyle zaman geçmez
-
Arkadaşlar 1-2 defa daha yazmıştım buraya ziraat mülakat sonuçları gece 10 da açıklanmıştı mesai saatlerinin bitmesi açıklanmayacak anlamına gelmiyor ona göre
-
@grimmjow aynen öyle
-
@issiz-0 haklısın hocam telefona yapıştım resmen insan yıpranıyo beklerken biraz telefonu bırakıyım elimden
-
@grimmjow halkbankasının da böyle yaptığı olmuş mu acaba?
-
@grimmjow hocam öyle diyorsunuz ama mülakatlar değiştiğinde duyuruyu o akşam yayınlamadılar ertesi sabah yayınladılar.
-
Valla boşa heyecan yaptırmayım sizi ben sadece ziraatte olan bir durum halk bankası içinde olabilir diye söyledim dediğiniz gibi halk bankası sadece mesai saatlerinde açıklıyor olabilir geçmiş yıllara da hiç bakmadım :))
-
- yoruma kadar açıklanır herhalde