2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@sgkbıkkını hocam şu yabancı dil net tazminatları hakkında Bilgi verir misin? Seviyelere göre.
-
@alinail internette bu konuda bilgi alabilirsiniz her seviyeyle ilgili net tutarlar yaziyor
-
@alinail haklısınız ama kapatınca da görüntü olarak beğenmedim .O zaman mecbur kapaticaz
-
@sera odaya girdiginizde onunuzun kapali olmasi lazim.oturunxa acacaksiniz.kalkarken tekrar kapatip cikacaksiniz.oyle biliyorum
-
@hilalp her forumda başka bi tutar yazıyor, siz paylaşır mısınız mümkünse?
-
@sera hocam zaten tum facia onu kapatinca basliyor yoksa on acikken gayet cool bi goruntu var
-
-
@sgkbıkkını teşekkür ettim
-
@marjinalfaydali kesinlikle katılıyorum yine de kapatmiyim beni ondan elerlerse elesinler hiç sık durmuyorum o şekilde kilo olunca
-
Arkadaşlar ay sonu yapılır mi sizce mülakatlar. Sanki şubata kalır gibii
-
Farkli il neden olmuyo ya evlenip baska ile gitmek zorunda kalirsam ne olcak peki
-
@has37 ist tazminatı 2200ün üstüne mi ekleniyor ??
-
@prsnll-adayı-52 Ay sonunda istanbul ile başlar bence
-
@sgkbıkkını Dil tazminatı için aldığımız puanın 5 yıllık gibi bir geçerlilik süresi var değil mi yanlış bilmiyorum ?
-
Mülakat şubata mı kalır bu haftaya olsaydi bu hafta duyuru olmaz mıydı ?
-
Evlenenler icin il degisimi olmali bence yoksa evde kaliriz
-
@sera ben daha önce vb müfettiş yardımcılığı için mülakata girmiştim, bana ödemeler bilançosu dengesi nedir, virman/havale/eft nedir, merkez bankası başkanı kim, sevgilin var mı, en son hangi filmi izledin, en sevdiğin film hangisi neden? diye sormuşlardı lets contunie in english deyip eyfel kulesi hakkında ne düşünüyorsun sence fransızlar neden yapmış olabilirler bunu diye sormuştu (ingilizce olarak tabi)
-
Sevgilin var mi ne ya
-
@hazalsule sevgilisi olan biri her ay bir yerlere denetim için gidip orada en az bir ay kaldığında doğal olarak aralarına soğukluk gireceği için bu durumun performansını etkileyip etkilemeyeceklerini falan düşünmüş olabilirler ya da ben ince düşündüm çok bilemedim, ama o soru geldi:D
-
@hazalsule sevgilin var mı mülakatlarda sorulan bir soru yüksek lisans mülakatında da gelmişti de, fransızlar eyfel kulesini niye yaptı ne ya asıl:)