2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@bozok baban memur veya memur emeklisi degilse ucret cikmis olabilir
-
Arkadaşlar maaş galiba tek 2150 artı 300 lira civarı yemek. Öyle değil mi ?
-
Özel Tıp Merkezi'nde 120 TL'ye hallettim. Devlet Hastanesi 200 TL talep etmişti. Ayrıca göz kusuru testi cihaz çıktısıyla olmalı çünkü özellikle cihazla diye belirtilmiş. Belgeler hakkında aklınıza takılan sorularınız varsa cevaplayabilirim arkadaşlar.
-
Arkadaşlar şubeler şuan ik tarafından belirlenmiş durumda mı yoksa eğitimde kura mı çekeceğiz bir bilgisi olan var mı?
-
Ayrica bu devlet hastaneleri nasıl farklı farklı cevaplar verebiliyor bize anlayamadım. Ben de daha 25 ime girmedim. Ama asla öyle bir uygulamanın olmadığını toplamda 200 lirayı geçeceğini söyledi. 100 tl ye özelde yaptırdım. Ücretsiz yaptıranlara şaşırdım gerçekten.
-
@ozgun ikametgaha gore belirlenecekmis ama farkli il yazanlarinki nasil olacak anlamadim. Ama tahminimce ikametgaha gore yerlestirilir acik kalan yerlere farkli ilden gelenleri atarlar
-
@prsnll-adayı-52 bende ücretsiz yaptrdm hocam yas 24
-
@meltem_90 çok teşekkür ederim hocam
-
@meltem_90 sordum oyleymis zaten. İsi cozmussunuz diyor İK
-
@meltem_90, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@meltem_90 sordum oyleymis zaten. İsi cozmussunuz diyor İK
@ozgun seni etiketlicektim kendimi almisim
-
@meltem_90 hadi hayırlısı inşallah hocam
-
Arkadaşlar şimdi göz için o fiş gibi olan kağıt olmadan olmuyor mu? İk ya soran oldu mu bunu
-
Personel adayı nickli arkadaş, mersisten mesaj gelmesin diye kapatmış olabilir misin tabi myke bir şey varsa ? Ben operatörümü arayıp daha önce kapattırmıştım artık abartmışlardı reklam işini
-
arkadaşlar rapor zaten coğu kişinin fiş filan zannetmiyorum ek olarak veren doktor var vermiyen var 1200 doktor fiş verir mi ya hiç adamın orda imzası var siz nelere takıyorsunuz boyle kafaları anlamıyorum. Doktorun imzası emin olun a4 dosya kağıdına yazsa bile bişeyler yeterlidir
-
forumda antalya kazanan var mı
-
Hakkari kazanan var mı arkadaslar ?
-
ankaradan pazar sabah 6 da ucacak olan var mi
-
Göz için cihaz ölçüm değerleri elimizde yoksa doktorun yazdığı, derecelerin de yer aldığı reçete işimizi görüyormuş.
-
@dumi hocam valla bilemedim ya. Insan kaynaklarını aradım tc kimlik numaramı ve ismimi aldilar. Bi sorun olmaz dedi.
-
Size gelen mesajda sadece konaklama ile ilgili bilgi var degilmi.