2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@has37 istanbul 2850 diye biliyorum.. Üç ayda bir 5700..temettü bir yılı Doldurunca mayıs ve ekim aYlarında imiş.. Yemekte 419 lira duydum.. Yol yok sanırım
-
@reagan ortalama mı 2850 veya net 2850 arkadasım?cok tesekkür ederim bu arada
-
@has37 net 2850 ama vergi dilimine girdikçe düşüyor.. Ortalama yemekle beraber temettü hariç 4150 lira
-
@reagan 2 gün sonra sözleşme imzalarken söylerler zaten benim iş bankasında öyle olmuştu
-
tesekkür ederim çok
-
@has37 ric ederim kastamonu mu memlketiniz
-
@has37 servis içinmi bu maas uzmanlık ıcınmı peki
-
@reagan yok değilim:)))herkes 37 dıyınce oyle sanıyor
-
@has37 servis.. Uzmanlık bilmiyorum ama en az +800-1000 arasıdır
-
@reagan tesekkür ederım çokkk
-
@dimitris ben varım hocam
-
Ortalama 4100 civarı söylemişsiniz ama bu maaşlara erişmeniz için yds+spk belgeniz olmalı yoksa bu maaşlar hayal. Ben iç kontrolü kazandım ve ortalama istanbul maaşı yds spk yemek yol hariç 4000 civarı vergi dilimine girmeden girince 3500'lere kadar düşer ortalaması
-
Yani iç kontrolün böyleyken uzmanın maaşı ikiyüz lira kadar daha düşük ve servis görevlisinin de ondan beşyüz altıyüz lira daha düşük olur.
-
@bianconeri Net olarak bilmemekle birlikte üzerinde doktorun bir kaşesi, imzası olsa iyi olur kanaatindeyim.
-
@regista Arkadaşlar böyle net bilgi olmayan düşüncelerinizi paylaşmayın. İnsanlar paranoya yapmaya çok müsait ve raporlarındaki eksiklik dolayısıyla işe alınmayacaklarını düşünüyorlar. Size kişisel eleştirim değil bu size yazarken aslında ortaya söylüyorum.
Eğer kaşe, sonuç, rapor vs özellikle istenseydi bunu belgede ayrıntılı olarak belirtirlerdi. Bu hastaneler her gün onlarca kişiye sağlık raporu veriyorlar lütfen aldığınız tahlil sonuçlarıyla birazcık rahat olun.
-
Arkadaşlar tahlil sonuçları yeterli. Rapora ve doktor kaşesine/imzasına gerek yok. Sıkıntıya girmeyin boşuna. Zaten bunlar prosedür, içiniz rahat olsun.
-
@casus666 hocam teftisin her sey haric 4 bin diye biliyorum
-
Servis görevlisi 1800
Uzman yardımcısı 2500
İç Kontrolör 2700
Müfettiş yardımcısı 3000
servis görevlisi hariç +-150 lira olabilir, yakın olarak yazdım.
Bunların dışında yılda 4 maaş ikramiye, 1 sene çalıştıktan sonra da yılda 2 maaş temettü var.
A seviye 700 küsür, B seviye 500 küsür, C seviye 300 küsür yabancı dil tazminatı ve Spk lisansı 200 lira ödemesi var.
Müfettişler ekstra turnede oldukları dönem harcırah alırlar o da muhtemelen bir aylık ücret civarına denk gelir(yılın 6 ayı turnede olarak hesaplayabilirsiniz ortalamayı). Uzman yardımcıları ve pazarlamaya geçmiş servis görevlileri prim alırlar hedefleri tutturdukları derecede. -
Facebookta servis gorevlisi bir arkadas paylasmis. Istanbul,dil tazminati vs olmayan maas. Umarim yukleyebilmisimdir
-
@wickedwench hocam uzman yard. şimdi b seviye ingilizce ile 3000 net mi alıcak tek ayda ? yemek hariç birde?