2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
e devletten belge çıkarırken kurum ibraz ve diğer seçeneğine tıkladım siz onu ne yaptınız arkadaşlar ?
birde nüfüs kaydı cıkarırken 3 seçenek çıkıyor nüfüs aile kişisel ve aile kayıt ben aile kayıt dedim belgelerde o yazıyor diye.
-
Bayan arkadaşlar eğitimde ceket zorunlumudur sizce gömlek tunik tarzı klasık kıyafetler tek başına olur mu sizce
-
@bianconeri bende oyle yaptm hocam halkbank yazdm birde
-
@rebell nufus kaydında hocam ortadakı secenek aile kaydı mı sectınız
-
Maaşlar bir tek bir çifte dönecek diyolar ne kadar doğru acaba ?
-
@maliyeci1 sanmıyorum zorunlu oldugunu. Fakat her kıyafete uyacak siyah klasik bir ceket yanımızda bulunmalı bence. Ne olur ne olmaz
-
@bianconeri nüfus kaydında anne baba ve biz kendimiz çıkıyoruz. Ondan olmali. Ben öyle yaptım.
-
Maaş hemen egitimde yatacak deniyordu, doğru değil mi bu.
-
@bianconeri aynen hocam onu sectim
-
@prsnll-adayı-52 insallah yatar hocam ne güzel olur;))
-
@prsnll-adayı-52 evet bi tane alıcam tamam o zat teşekkürler
-
@rebell bazılarında anne babada gozukuyor ondan sordum hocam
-
spor salonunu kullanacaklar var mı
-
75 puanla mülakattan elendim 50 kusur puanla bir çok kişi kazandı. elim ayağım düzgün bu güne kadar bir çok işi hakkıyla yerine getirdim ve komisyon bu işi yapamayacağıma kanaat getirdi! bir kişi bile torpille önüme geçtiyle hakkımı helal etmiyorum ömür boyu alacağınız o maaş zehir zıkkım olsun en sevdiklerinizden çıksın. 4-5 yıldır sınavlarla uğraşıyorum yaşım 30u geçti 21-22 yaşında 50 puanla dayınıza söyleyerek yıllardır beni saf dışı bırakıyorsunuz illa ki çıkacak bu. 34 yaşımda ben ömür boyu garsonluk da yaparım ama kafamı yastığa koyduğumda çok yorgun olsam da huzurlu olurum. gerçekten çalışıp hakkını verenlere lafım yok
-
@yasaklı durumun için aynı şeyleri yaşadık ama torpili olanları aldıklarını sanmıyorum. gözlemlediğin kadarıyla ezilmeye dayanabilecek kişileri seçiyorlar.hemen bırakıp gidemeyecek kadar başka bir işi tutamayacak olanları.
-
@iffetinel ve @yasaklı Arkadaşlar işe alınmamanın sizi üzdüğünü anlıyorum. Fakat haklı olarak size sataşmadan sevincini yaşayan insanlara "ezilmeye dayanabilecek" ya da "torpilli 20likler" gibi tabirlerle yaklaşmayın insanların empatisini köreltirsiniz.
-
@iffetinel yazdıklarınızı beyninizle düşünüp yazın insanlara hakedip kazanan adamlara hakaret etmeyi bırakın delirtmeyin insanı!!!!
-
@casus666 okuduğunu anlayamamış birisi nasıl kazandı bu sınavı gerçekten ilginç. senin için yukarıda yazdığım sitemin son cümlesini bir daha yazayım belki anlarsın.
"gerçekten çalışıp hakkını verenlere lafım yok"
ama bu kadar üzerine alındığına göre sana söyleyecek lafım yok.. neyin ne olduğu ortada
-
arkadaşlar 6sında eğitim bitince 9unda iş başı değil mi? ikya ulaşamadımö burdaki bilgilerden yola çıkarak kestim ant-ist biletimi
-
Biletimi kestim...