2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@kerem Evet siz de yazsaydiniz madem. Kimse size yazmayin demedi. Secimde serbestti herkes.
-
Ne ik ne bolge muduru en kesin duyum sifre yazdigimiz ekranin hata vermesi gecen alimda aciklanma vaktine gittim. Aksamdan itibaren sifre yazilan ekranda hata cikmis, sifreler dogru yazildigi halde kimse giris yapamamis. O ara bilgiler girilmis. Diger gun de aciklanmis zaten
-
@meltem_90 şimdi gene aynı şey mi oluyor hocam
-
@sinek geçen sene servis görevlisi alımı yoktu o yüzden teklif edilmiştir benimde bir arkadaşıma teklif edildi kabul etti çalışıyor şu anda
-
çatır çatır giriyor benimki :)) @meltem_90
-
@felix hahah smiley cok tatli arada bi bakiyorum ama simdilik oyle bi sey yok
-
@meltem_90 duruma en uygun bunu buldum hocam valla:)) tüh ya haftaya kaldık o zaman
-
Ben de denedim giriyor
-
haftaya açıklanacak bence boşa beklemenin anlamı yok
-
@arocey iyi siz kendinizi avutup durun o zaman ben müfettişlikten elendim ama kesin bana uzmanlık teklif edilecek diye teklif gelmediğinde de ağlamayın ama aradıkları kriterler uzmanlık mülakatlarına servis mülakatlarına girenlerde varsa ne diye size teklif etsinler adam bizim aradığımız hiçbir kritere uymuyor ama müfettişlik sınavına girmiş onun için bunu kesin alıcaz mı diyecekler vakıfbankla karıştırmayın burayı onlar sadece müfettişlik sınavı yapıyor mülakattan elenenlere de uzmanlık teklif ediyor halkbank ise her bir pozisyon için ayrı ayrı sınav yapıyor neyse daha fazla uzatmayacağım istediğinize inanın yakında açıklanacak zaten
-
@meltem_90 Ama o üniversitenin sayfasıydı bunda aynısı olmayabilir
-
@issiziktisatci geçen sene mülakat sonuçları açıklanırken de siteye girmek güç olmuş. belki bizde de böyle olur
-
@issiz-0 inşallah bi işaret gelsin artık
-
@kerem niye bu kadar emin yazıyorsunuz her şeyi, ben bu özgüvenden istiyorum. Geçen sene müfettişlik için girenlere mali tahlil gibi esaslı uzmanlık teklifleri gitmiş. Ki aynı zamanda uzman yrd için de alım vardı. Sürekli aynı şeyler yazılıp çiziliyor. Emin olmadan yok şu yok bu. Biraz geçmiş sayfayı tarayin.Taramiyorsan sana mantıklı gelmeyen her şeyi reddetme. Yok vakıfbank yapıyor diğeri yapsa niye ayrı sınav açsın. Banka mülakat tarihlerini değiştirecek kadar belli haklara sahip. Arkadaş da merakını gidermek için sormuş. Diğerleri de ona göre cevap veriyor. Lütfen kimse emin olmadığı bu tarz konularda kesin konuşmasın. Ya da araştırsın öyle yazsin.
-
@kerem bankanın web sitesine girip duyurular kısmında 17.02.2017 tarihinde açıklanan mülakat sonucuna bakarsanız iç kontrol ve uzman yardımcılığından elenenlerin servis görevlisi, 27.02.2017 tarihinde açıklanan mülakat sonucuna bakarsanız da müfettiş ve yine iç kontrol yardımcılığından elenenlerin de uzman yardımcısı olarak değerlendirildiğini görebilirsiniz. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.
-
@falanfilan ya siz anlamak mı istemiyorsunuz ben hiç kimseye teklif edilmeyecek mi dedim beğendiklerine teklif götürürler zaten benim dediğim müfettişlik mülakatından elenen herkese bu teklifler gitmeyecek arkadaş da zaten onu sormuş yada uzmanlık mülakatından elenen herkese servis teklifi yapılmayacaktır adam sırf müfettişlik sınavına girdi diye uzmanlık için yeterli değilse ne diye teklif alsın
-
@kerem tamam da arkadaş soruyor emin olmadığı bir konuyu. Sizin cevaplarınız ne yönde.
Hatta öyle yazmışsınız ki "... burayı onlar sadece müfettişlik sınavı yapıyor mülakattan elenenlere de uzmanlık teklif ediyor halkbank ise her bir pozisyon için ayrı ayrı sınav yapıyor neyse daha fazla..." en son bunu eklemişsiniz. Yazdıklarınıza istinaden yazıyoruz biz. Ya siz yanlış ifade ediyorsunuz ya da üslubunuz böyle anlamamızı sağlıyor. Ben ne okuyorsam onu anlıyorum. Farklı cevap veren sizsiniz. -
@herhangibiri nasıl yani anlamadım kusura bakmayın . Ben sadece ihtimal olarak dedim hani olur yada olmazın bir tık üstü yüzde 51 dedim sonra hayır matematiksel olarak 3 katıysa 33 git gide de azalıyor yani piskolojik benim ki
-
@kerem Ben müfettişlik için girdim ama uzmanlık bekliyorum dediğimi hatırlamıyorum. Sadece geçmiş tecrübelerimi aktardım. Herkes de değil "çoğunlukla" yazdım. Teftişe alınmayan bir avuc insan bahsettiğiniz domino etkisini yaratmayacaktir. Ek olarak; üslubunuza dikkat etmenizi öneriyorum.
-
Dün gidebildiğim başvuru sayfasına bugün giremedim. Sayfa da yüklenirken zor yüklendi. Acaba aynı şeyi yaşayan oldu mu? Kesinlikle giriş yapılamıyor.