2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@meltem_90 aksini anlayan yok hocam merak etmeyin
-
@meltem_90 hocam attığınız sayfaları okudum da son anda herkes sucuklu oralete sallamış stresten ve dünya o kadar tuhaf ki aylardır bekleyen insanların çok azı sevinebiliyo o anı burada da yaşayacağımız gözümün önüne geldi hakkımızda hayırlısı olsun
-
@derya88 Şu an memurlarnette 2014teki alım sürecindeki yazılanları okuyorum. Kazananlar kazanamayanlar yedekler vs
-
Nasıl olsa açıklanmaz diye bakmadığım için, buradaki heyecanlı saatleri kaçırmışım. Bekleme sürecinin sonuna geldik gibi gözüküyor, umarım bugün yarın açıklanır. Açıklandığında inşallah yüzü gülecek olan kişilerden biri oluruz, hakkımızda hayırlısı olsun
-
pazar günü açıklanmaz gibi hissediyorum ama yine de pc nin başından ayrılamıyorm
-
@dimitris hayatın ne kadar acımasız olduğunu gösteriyor bunlar bana hocam
-
Bugün pazar açıklanması için hiçbir beklentim yok. Pazar avmler hariç genelde her yer kapalı olunca resmi duyuru da bekleyemiyorum ama pazartesi büyük gün gibi geliyor. Akibetimiz ortaya çıkacak gibi... Bugün heyecan seviyesi normale döndü. Yarın konjonktürde salinmaya devam
-
Ben sadece forumu takip edicem bu üç gün , burdan öğreneceğim
-
2014 te sonuçlar açıklanınca , cumartesi duyuru yayinlanmismiydi?? Hani banka için pazar da cumartesi de eşdeğer degil mi , ikisi de tatil günü.
-
Arkadaşlar olurda açıklanınca buralarda gergin bir ortam olur yada ben kazanamayip o üzüntüyle yazamam hakkınızı helal edin. Sinav sürecinde ve sonrasında desteginiz oldu yazdıklarınizla en azından daha az heycanlanarak girdim mülakata. Umarım hepimizin gönlünce olur
-
@prsnll-adayı-52 Cumartesi fazla mesai mümkün de , sanki pazar biraz daha zor gibi
-
bugün açıklanmaz boşuna beklemeyin şimdiye kadar o kadar sınava mülakata girdim pazarı geçtim cumartesi bile açıklanan olmadı ama dedikleri gibi eğitim antalyadaysa yarın %90 açıklanır evrak toplama uçak bileti vs gibi nedenlerden dolayı
-
Hazır kuafördeyken açıklansaydida iki bakım yapardık gelmişken
-
Daha önce de sordum ama bu heyecan arasında gümbürtüye gitti kazandıktan sonra sağlık raporu almak kaç gün sürüyor ? Bir de taşınma işleri için izin falan veriyorlar mı ?
-
Evet kazanmak meçhul de insan merak ediyor, mesela Bakanlık atamalarında da istiyorlar mı acaba hıc bilmiyorum ama bu sağlık raporu devlet hastanesinde de sağlıklı bir şekilde alınıyor mu, ücreti ne kadar,nasil alınıyor. Tecrübeli arkadaşlardan bilgilere açığız.
-
@falanfilan özelden çok çabuk alabiliyorsun. Devlet hem pahalı hem uzun sürüyor.
-
@falanfilan 2014 yılında ben özelden 65liraya 1 saat bile sürmeden almıştım. Devletten alanlar 300liradan bahsediyordu. Ve 1 gününü hastanede geçirdiklerini söylüyorlardı.
-
@pel anladım ama devlette gerçekten daha mı pahalı şaşırdım buna... Özelde cüzdanlar boşalır normalde
-
@pel hocam sizin tahlil tetkik ne diyorsa onlar 1 sa mi sürdü, aile hekiminden rapor almak gibi bir şey olmuş ben bi 5-6 saat uğraşılir diye düşündüm. Baya ayrıntıli check up tarzı bir şey olmuyor mu
-
@falanfilan Hocam yakın zamanda arkadaşım özel bir banka için aldı.Sadece akciğer filmi ile basit bir kalp testi istendi.Aynı mı olur bilmiyorum ama