2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@meltem_90 bölge müdürlüklerinde yazanda var ama 2014 nerde yapildi
-
ben de bölge müdürlüğünde diye duydum
-
Şu saatte gozlerim fal tasi gibi acik heyecandan uykum gelmiyo
-
Selam arkadaşlar ben de Samsun için mülakattayım bakalım neler olacak
-
kim nereden girecek
-
izmir'i deniycez bakalim
-
En yüksek Karabük 68 .25en düşük il 50 Ardahan .. 68 alan Karabük’e giremedi 50 alan Ardahan’a girdi makasın bu kadar olacagını hiç kestiremezdim
-
Arkadaşlar mesela mülakatı kazanıp işe başladınız ve bir süre sonra başka bir devlet kurumundan olumlu haber geldi.İstifa ettiğiniz taktirde tazminat falan olayları var mı?Biraz ayrıntı bir soru oldu farkındayım ama en azından konu hakkında birşey duyan eden varsa ve paylaşırsa çok makbule geçer.
-
@luthor Eğitim masrafları ödeniyor sadece
-
Merhaba arkadaşlar hepimize hayırlı olsun...mulakat geçen sene istanbul levent tr yapılmış diye biliyorum.... diger sayfada 1 arkadaş geçen sene uzmanliktan Elenip servis gorevlisi oldum ve maaşı net olarak 1970 lora 2. Altı aydan sonra vergi diliminde girer 1650 liraya kadar düşer demiş bunun doğruluk payı ne kadar acaba ?
-
@yorgun-_iibfli Karabük’ün bu kadar yüksek kapatmasının sebebi bence 1 kişinin oraya başvurmuş olması. Yoksa 1 kişi alsalar ve 3 kişi mülakata davet edilse dahi bu kadar yüksek kapatmaz. Popüler bir il değil sonuçta
-
@fatoss21 var hocam
-
Samsun’a kaç kişi alınacak bunu nasıl öğreniyoruz yazıyor mu bi yerde pek bu sınava çalışmadığım için beklemiyordum gelmesini ilgilenemedim
-
@umutlu-bekleyiş kasım ve aralık ayı tek maaş olup vergi diliminin en sağlam hissedildiği aylardır. Ekim ayında çift maaş alınır ve dikkat etmezsen kasım,aralık acıtır. Dediğiniz rakamlar İstanbul dışı servis görevlisi için yaklaşık olarak o civardadır.
-
arkaaşlar geçen seneki uzmanlık sınavına baktım.sınav sonucu açıklandıktan 15 gün sonra mülakat tarihleri belli olmuş sanırım ama o kısma ulaşamıyorum.mülakatla ilgili duyuru yayınlandıktan ne kadar sonra mülakat olmuş?bilgisi olan var mı?
-
@halkbank-ist Eğitim masrafları ne kadar hocam tahmini?
-
@marjinalfaydali şubat sonunda işe başlarsınız siz. Geçen yılda sonuçlar sonrası 1 ay içinde mülakatlar olup bitmişti yanlış hatırlamıyorsam. Hızlı işliyor banka. Mülakat sonuçları açıklandıktan sonra 3 gün sürmüştü işe başlamamız
-
@luthor ilk 5 yıl içinde istifa durumunda ödenen eğitim masrafları yaklaşık ilk yıl içinde 2500 TL fln dır. Bir de ihbar tazminatı olup onu internetten biraz araştırın çünkü hesaplaması karışık.
-
@sgkbıkkını Eyvallah hocam araştırayım sağol
-
@sgkbıkkını hocam siz yaşadığınız yerde mi başladınız çalışmaya?3 gün az değil mi: ( başka şehirden gelenlerin ev tutması eşya vs... 3 günde zor halledilir