2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Bakım onarım vardır sitede heyecan yapmayın
-
@gariban-guy orayla işimiz bitti diye biliyorum
-
Ama verilen şifre o siteye aitti. Anlamadım olayı. Neyse inşallah açıklanır
-
@gariban-guy hocam siz mülakata nerden baktınız , o siteyi diyoruz
-
@gariban-guy altinda yaziyor orda bile mulakatla ilgili tum duyurulari halkbank yapacak diye=)
-
http://halkbank.istanbul.edu.tr/ ye giremiyorum bende
-
İstanbul olan yazılı sınav sonuclariydi bizim orayla işimiz bitti arkadaşlar. Haydi hayırlısı en azından pazartesi açıklanma ihtimali kuvvetle muhtemel oldu.
-
@gariban-guy mülakat tarihlerinin açıklandığında sms ile bilgi ve şifre veren halkbankası idi, üniversitenin şifresi ile alakası yok şu durumun.
-
Bi onceki alimda yorumlari okumustum. Onlar da sifrelerini dogru yazdiklari halde topluca giremediklerini yazmislardi. Ama bir gun sonra aciklanmisti
-
Yalnız şuan normal halkbankın siteye de giremiyorum
-
@felix ben girebiliyorum
-
@felix bende de giriliyo
-
@cka oranın işi yazılı sınavın açıklamasıyla bitti. Şimdi başvuru.halkbank tan bakacaksın. Sadece sayılardan oluşan bi şifresi var.
-
@gariban-guy hocam link atar mısınz ?
-
Sitede bakım onarım olsa tek linke özel olmaz. Bütün site bundan etkilenir. Başvuru sayfasının yapısı zaten çok basit. Buraya öyle aman aman bir bakıma gerek yok kaldı ki burası sonuç sayfası yani en fazla sayfa değiştirilirken sorun olur. Sayfa değiştirilmesinin de manası zaten sonuçların açıklanması. Belki update edilen sayfayı kullanıma açmayabilirler belli olmaz. Birkaç güne yayılabilir. Şurası bir gerçekki sonuçlar yükleniyor bu onun habercisi. Şimdiye kadar burada birkaç tane sağlam duyum verildi hiç heyecanlanmamıştım fakat bu gelişme sonuca dair en heyecan verici gelişme benim için. Hayırlısı olsun. Umarım en kısa zamanda açıklanır
-
akşam akşam iyi heyecan yaptırdınız valla hafta sonu açıklanmaz diye kafam rahat olur diyordum ama nerdeeee pazar günü açıklanır mı acaba
-
@pokerface posta servisinde bakım var yazıyor hocam
-
@meltem_90 hocam biz cumartesi aciklanmaz derken pazar günü aciklanabilir mi?
-
Yükleme olduğu kesin, lakin ne zaman açıklanır bunu kestirmek güç. İnşallah hemen açıklanır bı kaç gün içerisinde.
-
@pokerface siz yetkili bir abiye benziyorsunuz efendim