2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Kazanan arkadaşlara tebrikler. Konuya buradan devam edelim. Mülakat konusunda deneyimlerimi aktaracak arkadaşları bekliyoruz
-
@mcancakar başlığı 2018 olarak degistirirmisin dostum, bizde yerinizi alalim. Evet tecrübeli arkadaşlar mülakatta ne sorulabilir ?
-
alan mı sorarlar acaba
-
Hocam nasıl yapıyoruz o kadar tecrübeli değilim sınav süreci 2017de başlayıp 2018e sarkınca
-
Hayirli olsun basligimiz: )
-
@fabercastell daha önce hiç bi mülakatla ilgili bilgim yok kendimce sormazlar diye düşünüyorum
-
Bence bankacilik,alan,guncel ekonomik veriler vs sorulur daha cok
-
Erzurum için mülakata girecek arkadaşlar haberleselim bir hasbihal gurubu kuralım isterim..
-
Mülakat sorumdu: Diyelim bankacısın işletmeye kredi vereceksin nesine bakarsın ? ️
-
Halkbankasi ile ilgili sorular da gelebilir , hangi amaçla ve ne zaman kurulduğu sorulabilir.
-
@cokgizliissiz hocam nasıl bir ortamdı karşınızda kaç kişi vardı ortada masa mı vardı kısacası betimleyebilir misiniz hiç girmeyince canlandıramıyor insan
-
@cokgizliissiz Borçlarını ödeyebilme durumuna , kredibilitesine bakılabilir.
-
Bu arada ben daha once finansbank mulakatina girmistim.gruo seklinde olmustu
Soru suydu: Bir banka BES satisi yapmak istiyor ama calisanlardan hicbiri buna gonullu olarak yanasmiyor.banka da personelin verimini dusurmemek adina zorlamak istemiyor.personeli bes satisina yoneltmek icin ne yapardiniz?(cevaplarimiz prim,tatil odulu,puan toplama ve bu puanlarla belli bir prim kazanma,cocuk varsa cocuklari icin ufak burs vs ....olmustu)
Ama bir devlet bankasindan boyle bir soru beklemem sahsen. -
Diyarbakır var mi ?
-
İş bankası gişe mülakatına girmiştim. 2 kişi vardı karşımda gayet güler yüzlü davrandım sürekli not alıyorlardı iyi davranmışlardı. Alanımla ilgili hiçbir soru sormadılar günlük yaşantım, okulum, arkadaş çevremi öğrenmek istediler. En son kime yardım ettin tepkileri neydi gibi sorular sormuşlardı.
-
@zkzk sonuç?
-
Arkadaşlar hangi il kaç kişi alicak hala bilgi yok mu
-
Konya için mülakata girecek arkadaşlar bi el kaldırsın:)
-
@fatoss21 sınav sonuçlarına baktığın sayfada sonda taban puanlar kısmı yazıyordu ordan indirip görebilirsiniz hocam
-
hangi il için ne kadar kontenjan ayrıldığı önemli artık onun hakkında da henüz bi açıklama yok sanrım