2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@ahulu61 ortalık karışacak desene
-
@reisbey Bugün açıklanır mı başlığının altına yorum olarak yazdı o yüzden kimse görmedi şu an ortalık sakin
-
@reisbey ikametgah olsa bile Ümraniye Kocaeli arası İstanbul'un çoğu ilçesinden daha yakın hocam yani çalışılacak konuma ben istanbullulardan daha yakınım
-
@felix what a shame tam bu durum için
-
@bianconeri bari halkbank olsa da vakıfbank kendi kaybetti desek :d zaten ben halkbankı istiyordum çok çekici geldi mülakatlarda
-
sonuclar emniyete, soruşturma devam ediyor diyen kimseye itibar etmeyin.
biraz geç kalındı diye her türlü teori geliyor insanın aklına bunu anlıyorum ama bunlar absürt şeyler. -
@ahulu61 gördüm hocam
-
@bianconeri haklısınız valla hocam ne denir ki şu duruma
-
@felix ben yolun başındayken bırakıyorum yeter bukadar yeni mezun olarak kaldiramam bu durumları, 4 ayda hazine halkbank vakıfbank sınavlarına girdim elde var 0 halkbankta olmazsa bırakıyorum kesin karar
-
@te_go_çı kardeşim bölge müdürü söyledi bunu, ayrıca onun dediğini aktardım güvenip güvenmemek size kalmış ben sadece bilgi paylaşımı amaçlı yazdım.
-
@ahulu61 geçenki bölge müdürü vakasından sonra inanmak istiyorum buna
-
@issiz-0 abi ben olanı aktarıyorum valla yine bişey öğrendiğimde yine yazacam boş linçlerle ben yıkılmam
-
@ahulu61 bankanın güvelik soruşturmasıni sicil belgesi uzerinde yürüttüğünü bilemeyecek bir bölge müdüründen alınan duyumdan hayır falan gelmez hocam.
sözlerimi yanlış anlamayacaginiza kanaat getirerek yazıyorum
sağlıcakla.. -
@ahulu61 yok hocam estağfrullah ne linci. teşekkür ederiz paylaştığınız için
-
@te_go_çı dediğim gibi bilgim yok olanı aktardım söylenenlerde bir yanlışlık varsa sizin takdirinize kalmış. Sağlıcakla..
-
Geçen senekileri niye emniyete göndermemişler girdiğim her sınavda bir aksilik çıkmazsa şaşarım. 🤭 bünyem bir olumsuzluğa da dayanamayacak. Zor topladığım sağlığım yerlerde. Aldığım maaşı da zaten sağlığıma yatırcam.kazanamasam full paket masraf kıyafet uçak bide hastalığım oy anam oy
-
Feysteki grubun linkini atabilecek biri var mi arkadaslar
-
@lessismore dur simdi ortalik karisik
-
@mağdurum ben de merak ediyorum hocam ondan istedim
-
facebooka göre cumaya kadar forum-site-facebook üçgeninde dolaşacağız anlaşılan