2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@haticeaydinn sanırım bu sene olmayacakmış. bence iyi bir karar. insanları beklenti içine sokup ha geldi ha gelecek diye günlerini geçirmeleri çok zor
-
@issiz-0 Anladım , teşekkürler
-
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
İçinizden bir kısmınız ile mesai arkadaşı olacağım için gerçekten mutlu oldum. Yazışmalarınızım büyük bir bölümünü dikkatle ve gülümseyerek takip etme imkanım oldu. Heyecanınızı çok iyi anlıyorum ama beklentilerinizin yüksek olduğunu gördükçe sizler adına kısmen endişeleniyorum. Bizim mülakat sonucumuz gecenin bir yarısı açıklanmıştı, kim bilie belki sizlerin de öyle olur. Kurumumuzda çalışan bir kaç arkadaş geçmiş mesajlarda sizlere yardımcı olmuş. Soracağınız bir şey var mı demeyeceğim, şu an sizleri konuya çok vakıf gördüm. Çokca kızacağınız ve kızarken aidiyet hissedeceğiniz bir kurumda çalışma arafesindesiniz. Güzel bir kıst ücretle elinize iyi bir maaş geçer, özellikle işsiz kardeşlerim için rahat bir nefes olur. Yine de bugüne kadar sormayı unuttuğunuz, aklınıza takılan bir şey varsa seve seve yardımcı olurum. Mülakatla alakalı bir kaç şey okudum ama sonuçlar açıklanana kadar mülakatınızın iyi yahut kötü geçtiğini anlayamazsınız. Temennim hak edenlerin muvaffak olmasıdır. Sizlere ve ailelerinize selam ederim.
Saygılarımla. -
Geçen yıllarda yedeklerle ilgili sorun cıkmiş sanırım
-
@penadimorte iyi geceler.
yazınız için çok teşekkürler öncelikle.
peki sisteme giriş yapılamamasını siz neye bağlıyorsunuz? sizce bugün yarın açıklanır mı?
malum cumartesi geceden beri sistem kilit -
@regresyon Evet, yedeklerden alım beklerken kurum yeni bir sınav açtı. Yedeklerin aileleri ve ik arasında ciddi bir gerilim oldu. İnşallah tekrarı yaşanmaz.
-
@hakperest46 bana da böyle oldu , benimle beraber grup mülakatında olan arkadaşa grup mülakatında sadece aynen katılıyorum falan demişsin konusmamıssın pek demişler, o arkadasım da gerçekten az konuşmuştu
-
@penadimorte yarın açıklanır mı dersiniz ?
-
@issiz-0 Ben teşekkür ederim. Sisteme yükleme yapılıyor olabilir. ik bu tarz konularda çok ketumdur. Söylenen çoğu şeye itibar etmeyiniz. Bugün yarın açıklanacak zaten, geç olsun da güç olmasın.
-
@penadimorte işe ilk baslandiginda hemen gise kisminda mi başlanılıyor ?
-
Hemen hemen hepiniz Banko Hizmetleri Asistanı olarak başlayacaksınız. 6 aylık stajyerlik süreniz dolunca yaklaşık 9 günlük bir eğitimin ardından stajyerlikten kurtulacaksınız; yöneticinizin de tavsiyeleri ile Bireysel/Kobi/Ticari Pazarlama olarak yolunuza devam edebilirsiniz.
-
@penadimorte 2 Nisan da şuanda uzman yardımcısı olarak çalişanların eğitimi var sanırım . Onlarla bir mi olacak eğitim ?
-
@penadimorte 6 ay sabit bi süre mi ? Bankoda daha uzun kalma durumu var mı ?
-
@penadimorte size bir soru sormak isterim, spk lisansı yalnızca pazarlamada mı geçerlidir yoksa kobi vs. gibi birimlerde de belge tazminatı alabilir miyiz, teşekkürler paylaşımınız için
-
@penadimorte hocam kobide yukselmek daha kolay daha kisa suruyor yazmisti bir arkadas. Dogru mu bu?
-
@regresyon Uzm.yrd. arkadaşlar ile bu vakitten sonra yollarınız, kaderiniz ayrı. İlerleyen yıllarda pek haz etmediğiniz kişiler olacaklar Eğitim de dahil olmak üzere her şeyiniz farklı. Onlar kariyer grubu, ilerleyiş biçimleri çok farklı. Sizler çekirdekten gelenlersiniz. Tırnakları ile kazıyanlar diyelim.
-
@nikola-tersla Vereceğim cevap seni pek tatmin etmeyecek. Minimum 6 ay diyelim, ucu kısmen açık. Geri kalan sizlerin yeteneği ile şekillenecek bir süre zarfı, o yüzden yine büyük bir kısmınız biraz daha uzun kalacak, kaldıkça yeni şeyler öğreneceksiniz.
-
@cnsde Spl lisansı, düzey farketmeksizin tazminat alır. Bu tazminatı almanın koşulu bankanın pazarlama(Bireysel, Ticari, Kobi, Kurumsal) ve Hazine çalışanlarını olmak. Bankoda lisans işinize yaramayacak ama bulunsun.
-
@penadimorte asistanlık sürecinden sonra belge tazminatı olarak dönecek bize, o halde belgenin süresini uzatmak mantıklı bu süreçte, teşekkür ederim
-
@penadimorte yetenekten kasıt ne ? Yaptığımız işlemlerin süresinden başka bi kıstas var mı ? Bi de asistanken maaş düşük oluyor öu ?