2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@casus666 evet herşey olabilir aslında, bunu demek istedim ama mülakatı çok çok iyi geçenler üzerine alındı
-
@prsnll-adayı-52 bir komisyondaki üye üniversitede profesördü halk bankasiyla ilgisi yoktu ama komisyon üyesi
-
Yarın burası da karışacak anlaşılan. Genel de 11-12 gibi uyanıyorum umarım uyandığımda açıklanmış olur
-
@cnsde her şey olabilir demediniz ilk yorumunuzda grup mülakatının sorulması avantaj gibi bahsetmissiniz. Tutarsız konuşmayalım lütfen.
-
@prsnll-adayı-52 ben önceden duymuştum hocam ama gidincede belli oldu zaten. Dikkat ettiyseniz grup mülakatına gittiğimiz odada kartlarda filan yada kağıtlar üzerinde özel bi şirketin ismi yaziyordu. A ile başlıyordu hatta unuttum şimdi tam adını
-
@guyzede birkaç yorum yapıp, birkaç cümle kurdum, sizin okuma anlama yeteneğiniz yoksa birşey diyemem, tutarsız olmadığımı pekala biliyorum, herkes kaygılı ve şüpheli, özellikle sizin mülakatınız çok çok iyi geçmiş olabilir ama sizi kastedip bir yorum yapmadım, yapamam zaten değil mi. herkesin mülakatının nasıl geçtiğini nereden bilebiliriz, keza siz de öyle. sizin komisyonda mülakata girenlerin mülakatında neler sorulduğunun tamamına hakim olmanız da çok gerçekçi değil
-
@faktıkpss gerçekten dikkat etmedim yani ne bilim düşünmezdim de öyle olmasını. Bilmediğimiz neler var ya
-
@prsnll-adayı-52 çokta önemli degil hocam takılma boşver
-
@cnsde Öncelikle "bir şey" ayrı yazılır. Mülakatın iyi geçmesi kötü geçmesi konumuz değil. Çarpıtmasanız iyi olur. Konumuz "panelde grup mülakatı bana soruldu ve genelde iyi geçenlere sormuşlar" demeniz. Sizin de 3000 kişinin mülakatını genellemeniz ilginç. Bende bu şekilde değerlendirmenizin yanlış olduğunu söyledim. Tartışma yaratmayınız daha fazla
-
@guyzede burayı karıştırmak için mi profil açtınız ??
-
Kişilik envanteri ve grup mülakatını yapan şirketin adı Assesment Systems. Daha önce birkaç tane özel şirkete online başvuru yaptığımda kişilik testlerini bu şirket aracılığıyla yapmışlardı. Şirketin ismini o zaman duymuştum
-
@guyzede neyin nasıl yazılacağını sizden öğrenecek değilim birşeyi bitişik yazarım ya da ayrı yazarım, siz makam mevki sahibi olsanız inanın saygımdan özen gösterirdim ama ne yazık ki seviye inanılmaz derecede düşük kaldı gözümde. siz diyorum, en azından insan olduğunuza saygı duyuyorum, karşımda ignore edilecek bir profil görüyorum şuan, bu yüzden yorumlarınız mühim değil
-
Saat 12 yi geçmiş ve pazartesi olmuş, bakalım bugün ne heyecanlar var kesemizde?
-
Arkadaşlar boş yere didişmeyi bırakalım lütfen.
-
@cnsde bütün yorumlarınızda hakaret eden sizdiniz bu yorumda olduğu gibi. "Anlama kabiliyetiniz yok" diyen de sizdiniz "mülakat çok çok iyi geçenler üzerine alındı diye atıfta bulunarak ti'ye alan da sizdiniz." Şimdi de seviyeden bahsediyorsunuz.
-
@casus666 bu umuda tutundum hadi hayırlısı
-
@guyzede bir önceki yorumunda - de bağlacının ayrı yazılacağını bilmelisin. Seviyene indim fakat frekans uyuşmadığından fazla konuşamıcam seninle. Öncelikle üzerine alınacağın bir konuşma başlamadı burada, başka birinin yorumuna fikrimi kattım seni rahatsız ettiyse ciddiye almayıp kulak ardı edebilirsin, tutarsızlık senin öğrendiğin gibi bir kavram değil, tdk yı açıp öğrenirsin
-
@iffetinel diyorsun ki cumartesi günü tamamiyle keyfi olarak sistemi kapattılar bilgilerimizi sisteme falan girmekle alakası yok bunların hepsi komplo teorisi. Peki arkadaşım sevgiler saygılar...
-
Arakadaşlar hepimiz gerginiz, bence çok da önemsemeyin. Bazen bu durumdan dolayı insanlarda tutarsızlıklar, yazım yanlışlıkları oluyor. Belki kazanacaksınız ve ileride yüzyüze bakacaksınız. Herkes stresli böyle şeyler şuan normal.
Bu arada bu grup gerçekten yazıma ve anlama önem veriyor. Gruptayken kendimi paragraf okuyormuş gibi hissediyorum. -
Arkadaşlar yedek liste hakkında ne düşünüyosunuz ?