2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@officialsecret kızılaydaki özkaya tıp merkezi 155 tl ye yapıyormuş
-
Aylardır her sabah burayı takip ederek güne başlamaya alışmışım kopmak zor olacak Ben de kazanamadım ama garip bir şekilde üzülemiyorum anlamsız bir boşluk var içimde. İki şey dert oluyor insana ilki 4 sene olmuş okul biteli hala vasıfsız yaşıyorum insanın zoruna gidiyor diğeri de benden çok umut bağlayan aileme olmadı demek. Hele ki bilgi anlamında yeterli başarılar elde edip sırf referans aramadık diye bu hale düşmek... Muhakkak ki yalnızca kendi emeği ile başaran arkadaşlarımız var helal olsun hepsine de allah yollarını açık etsin. Ancak bu şekilde başaran arkadaşlar maalesef ki azınlığı oluşturuyor. Ben yine de pişman değilim en azından başımı yastığa koyduğumda vicdanım rahat, elbet bir gün bizim de yüzümüz gülecek dostlar. Hakkıyla kazananları tekrar tebrik ediyorum. Kalanlar olarak da bir an önce kendimizi toparlayıp önümüze bakalım derim
Bu arada gerek kendisiyle gerek ailesiyle ilgili sağlık sorunları yaşayan arkadaşlarımız vardı burada hepsine acil şifalar diliyorum. -
@mrmojorisin hocam kazanıp bu yorum yapmak biraz garip değil mi, grup mülakatım da panel de çok iyi geçmişti gerçi panelde bir soruyu cevaplayamadım 12 soru soruldu, sonra cevapladıkça komisyondaki kişi bana bilgi sormak istemiyourm diyip normal günlük sorular sordu kaç kardeşsin gibi .. çıkarken de bu kadar sakin ve iyi geçecegini düşünmediğim için umut doldu içim. şimdi düşünüyorum ikametgahım ist yazdığım il istanbul, okulum iyi bir okul , mülakatların ikisi de iyi geçti, referansım yok .. çuvaldızı nereye batırmalıyım sizce?
-
@yasaklı çok doğru konuşmuşsun ağzına sağlık bende aynı durumdayım bu kaçıncı mülakat elendiğim hapse düşen herkes nasıl suçsuz oluyorsa kazananlarda nedense hep torpilsiz kazanıyor tabi yersen
-
@torpil illa ki tek tük vardır ama kazananlar biz torpilsiz kazandık kendinize bakın demesin bence çünkü bu halde insana saçma geliyor.
-
Hakkıyla kazananan arkadaşları tenzih ederek,onlara başarılar diliyorum. Digerleriyle ahirette hesaplaşacagiz.
-
İK oryantasyondan hemen sonraki pzt istanbulda görev başı olduğunu söyledi . Şehir dışından gelenler için yerleşme süresi verilmesi gerekmez mi ? Üstelik nerde çalışacağımızda oryantasyonda belli oluyor.
-
Arkadaslar kazanan herken için hayırlı olsun olmayana da Allah yardım etsin inşallah...... arkadaşlar şimdi biz 6 nisanda mi 7 nisanda mi çıkış yapıcaz soran oldu mu?
-
Hakkıyla kazananlara lafımız yok torpili olupta torpilsiz ayağına yatanları kınıyorum zaten kazanmışsın açık sözlü olun torpiliniz varsa var diyin hakkınızı elinizden alacak halimiz yok
-
@data yok hocam vermiyorlar 15 gün mü ne otelde konaklarsanız belli bi kısmını ödüyor onu bir sorun
-
Kazanamadım hiç umrumda da değil ben elimden geleni yaptım ne yapalım kazanamadık diye ölelim mi daha iyisi olur aman salla gitsin
-
Arkadaşlar ucak biletleri ne kadar pahalı ya, acaba antalya oldugu icin mikonya- antalya 300, 350 , 400 tl falan gidio. Uygun fiyata bilet bulan varmiii. Galiba otobüsle gidicem
-
Arkadaslar otelden çıkış 6 nisan mi 7 nisan mi soran oldu mu meşgul çalışıyor ulaşamıyorum.
-
@umutlu-bekleyiş hocam telefon numarası nedir ? Benimde aramam lazımda
-
@tokyo 0216 503 5172
-
@torpil en azından hakkımızla kaybettik. üzülmemek en güzeli hayatta daha acı şeyler var bazı şeyler nasip kısmet bir bakmışsın başka yerden nasibin gelmiştir. Rızık veren Allah. Karıncayı bile aç bırakmayan rabbim bize de bir yerden verir rızık. Zamanı değilmiş demek ki
-
İknın açan bir numarasını bilen var mı ?
-
@secret 5.mulakati olanlar napsin
-
Evrak teslimi 1 nisanda mı olacak arkadaşlar? İK arıyorum açmıyor.
-
@guyzede allah sabır versin hocam insanın umudunu ve azmini koruyabilmesi çok zor