2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@sinek o konu hakkında birsey söylenmedi maalesef..teftiş için bilmem ama uzmanlıkta yedek vs birsey yazmıyordu .bi arkadasa da sonucunuzda basarısız yazıyorsa sürec bitmistir tarzında birsey söylenms o yuzden ben umudumu kestim arkadasalr insallah cok daha guzel kadrolara gireriz
-
@ozge7316 uzmanların hiçbirinde yedektir ya da servis görevlisi tarzında bir şey yazmıyordu. O zaman yine dediğim gibi yegane kaybeden grup uzman yardımcılığı oldu. Sonuç başarısızsa tüm süreç bitmiş oluyor.
-
@fagam91 hocam gise yedekte bekleyen de var oncelk onlar olur sanırım yine de tabi dediginiz de olabilir
-
@patrol bu kadar cok çıkış olmasının sebebi nedir
-
@reagan cok tesekkur ederim bilginiz icin.desenize yedeklik hakkini kaybedersek birde oyle husran yasayacagiz
-
@mahalkme kacinci yedek oldugumuzu hic ogrenemeyecegiz heralde demi
-
@ozge7316 evet ben de duymadım. Açıkçası ben de bekliyordum, şube istemedigimi belirttim uzmanlık hayal oldu dedim, ikametgahimda servis teklifi gelir, degerlendiririm belki 2-3gun düşünüp ama olmadı valla bu saatten sonra en yakın merkezdeki şube için servis teklifi gelirse sallamam. En azından o sonuç kısmında "servis için değerlendirebilirsiniz beklemede kalın" dese şevkimiz kirilmazdi. Başarısız emeklere bi tekme de benden dercesine yazıyor. Neyse sağlık olsun geçmiş olsun hepimize.
-
@falanfilan ben tahminimi soyleyecek olursam sizlere istanbul icin servis gorevlisi teklif gelir.cunki illere hep yedek kontrnjan ayirmislar serviscilerden zaten.
-
@mahalkme evet olabilir hocam geçen sene mülakatta ikametgah için teklif yapıldığı halde adaylara farklı şehir için kesin teklif gelmiş ama yok orda kira derdi olur, burada kira derdi olmadığı halde 10 kere düşünecektim orasini nezaketen de vermesinler bana, kalsin
-
@falanfilan hocam tabi zor sizin icin oyle bir mevki tercih edip servis teklifi gelmesi ama yine de oyle demeyin olsunda o olsun napcaksıniz yine hazirlanirsiniz sonra
-
@mahalkme yok hocam ben servisi hiçbir zaman kucumsemedim, kesinlikle maaş olarak beni tatmin eder zaten İzmir olsaydı kabul etmeye meyilliydim. Olmadığı için simdi verimli ders çalışmaya başladığımdan artık kabul etmem. Elimdeki puanın SKTsi bitsin bir.
Servis için kurum sınavlarında başarılı olamazsam tekrar hazırlanacagim. Oradaki tek korkum hedef baskısı ve çıkış saatidir, başka bir çekincem yoktur. -
@falanfilan tabi hocam haklisiniz insallah size teklif gelmeden bi kuruma girersinizde gerek kalmaz hic bir seye
-
@mahalkme hayırlısı hocam nasipse eger
-
Teftisten elenip de sonucunda basarisiz yazmayan biri var mi?
-
@sinek arkadaşım biz de elendik yaşadığın hayal kırıklığını anlayabiliyoruz. biz de aynı hissiyatı paylaşıyoruz. ancak bence bu kadar düşünme ve sorgulama artık. yoluna bakmaya çalış. zaten bir gelişme olursa veya seni ilgilendirecek bir husus varsa onlarda bilgilerin var mutlaka ulaşacaklardır.
kırmak için söylemedim yanlış anlama, iyi günler -
Haklisiniz hepinizin basini sisirdim. Bu 12. Mulakatimdi bu da basarisiz oldu sonuc itibariyle. Yasim da gecti artik sanirim bu defter benim icin kapandi. Son ihtimal teftisten elenenlere yapilma ihtimali olan uzman yardimciligi. Butun gencligim heba oldu gitti bu defa olacak diye diye. Cok defa hakkim yenildi goz gore gore kimseye derdimizi anlatamadik. Unutmuyorum guy sinavinda yaziliyi birinci girdim listeye. Sonuc kocaman bir sifir. Yedeklerde bile yoktum. Niye? Herseyi gectim herseyi bilgimle kazandim ama bir turlu torpilli beylerin VICDANININ ONUNE GECEMEDIM. Hakkimi yiyen kim varsa elbet bir gun hic bir torpilin gecmedigi bir zamanda hesaplasacagiz. Artik buraya hic bisey yazmayacagim. Hos zaten yazacak bisey de kalmadi artik. Hepinize hayatta basarilar. Kalin saglicakla
-
bankanın kendi kaybı olur. ben de aşağı yukarı aynı durumdayım. bugün girenlerin yarısı guy muy kazanınca arkasına bakmadan topuklayacak. kpss sürecinde bu örnekleri çok gördük. aynı senaryoyu geçen seneki alımda da yaşadık. müfettişlik sınavı kazanacak kapasitedeki insanı bir kalemde siliyorlar işte. sanki bankanın hiç uzman yardımcısına ihtiyacı yokmuş gibi. 950 tane şube var. elenen 70 kişiyi yerleştiremiyor. inşallah daha iyi yerlere geliriz.
-
@sinek hocam kırdıysam özür dilerim o niyetle yazmadım ama artık hiçbirimizin elinden bir şey gelmez. keşke böyle olmasaydı ama ne yapalım kısmet.
inşallah daha güzel kapılar açılır. gerçekten emek veren, can-ı gönülden uğraşan inşallah emeklerinin karşılığını bir gün alır -
@sinek ben uzmanlıktan elenenlerdenim ama birkaç müfettişlikten elenen gördüm bazısında uzmanlık için uygun görülmüştür yazıyormuş.
-
@mahalkme umarım kazanırsınız.. Ama sadece bunu beklemeyin derim