2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Genel mudurlugu aradim herhangi bir gelisme var mi dedik.siteyi takip edin suan bir gelisme yok dendi.zaten biliyorsunuz ki alinip alinmayacaginiz kesin degil dedi
-
İşe başlayalı nerdeyse 1 ay oldu. Sınav ve mülakat zamanı yok banka şöyle yok böyle diyenler. Sürekli şikayet edenler. Sizin gibi tipleri sadece dinliyorduk. Artık bizzat gözlemledik. Şunu söylemek istiyorum. Onların ağlayarak yaptığı işi burda dört hevesle sarılacak adaylar var. Kim nereye giderse hangi kurumda olursa olsun ağlıyor. Kimse şükretmiyor. Şükürrr ki sabah kalkıp gidebildiğim işim var. Hakedenlerin çoğuu burda alım bekliyor buna canı gönülden inanarak söylüyorum. Gişedekiler konuşmaktan, cevap vermekten, işlem yapmaktan acizler. Onların bıkmışlığı bizim heyecanımızı öldürüyor. Biran önce tüm işlemleri öğrenipp bütün işi tek başıma yapabilecek seviyeye gelmek istiyorum artık. Banka okadar kötü bi yer değil. Kimseye kulak asmayın. Tabiki hedefler uzmanlık müfettişlikti. Ama bence guydan daha iyi meslek. Vergi dairesindeki guy arkadaşları da gördükten sonra iyice anladım. Oryantasyon eğitiminde 1 sene içinde yeni arkadaşlarınız gelicek diye kısa bir açıklama yapıldı. Yine alım olacağını düşünüyorum. Pes etmeyin. Sabrınız daim olsun.
-
@83istanbul Yeni alim olacağını söylüyorsunuz peki bu alımlar gerçekleşmeden yedeklerin öncelikle alinmasi gerekmez mi ? Bi duyumunuz olursa paylaşır mısınız
-
@ezo inanki hiçbir bilgim yok