2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@fagam91 teftisten elenip de uzmanlik teklifi yapilan kac kisi var acaba? Gecen sene herkese uzmanlik teklifi yapilmis bu sene neden yapilmiyor.
-
@sinek hocam hiç merak etmeyin ben de 65 almıştım uzmanlık yazmıştım benim de gelmedi puanlar hiç önemsenmemiş sanırım üstelik benim mülakat da çok iyi geçmişti. Bana az alan sorusu sormuşlardı onları da hepsini cevaplamıştım genel olarak sohbet havasındaydı ama şimdi görüyorum ki hata yapmışım bana çıkabilirsin dediklerinde efendim siz bana az alan sorusu sordunuz lütfen biraz daha sorar mısınız demem gerekiyormuş sanırım. Turnuvadaki bütün maçları kazanıp elenen takım gibi hissediyorum kendimi. keşke en azından neye göre yetersiz gördüklerini yazsalardı sonuç sayfasında çünkü alan bilgisi çok sormadılar az soruyu da çok iyi cevapladım neye yetmedim acaba onun merakı içindeyim ama öbür dünyada helalleşiriz artık. Kazananları tebrik ederim . Keyfini çıkarın ve hakkını verin otelin. kalın sağlıcakla.
-
@fagam91 hocam bilgiyse bilgi ingilizceyse ingilizce Allaha sukur elimiz yuzumuzde duzgun ama yeterli bulmadilar sanirim. Nerden ogrenebiliriz teklif yapip yapmayacaklarini acaba.? Ben cok yoruldum bu hayattan
-
@sinek hocam ben en çok da umut verip almamalarına üzüldüm yani madem mülakattaki performansa göre ya da puana göre almayacaksın baştan üstümü çizmişsin madem bana öyle bir mülakat yaşat ki öyle ayrıntı ve zor alan soruları sor ve ben bilemeyeyim ki , çıktıktan sonra umutlanmayayım. Diyeyim ki evet puanım çok iyiydi grup mülakatım süperdi ama panel mülakatım çok kötüydü hiç beklemeyin olursa süpriz olur diye. Ama her şey ama her şey dört dörtlük olup sonuçta başarısız yazınca insan ister istemez düşünüyor ne sorun vardı diye acaba. Sizin sorunuza gelirsek asla öğrenilecek bir merci yok bunu hele ki bireysel olarak. Tamamiyle şans ve belki de torpil işi yedeklerden çağrılma olayı ve zamanı belirsiz siz en iyisi benim yaptığım gibi umudu kesin olursa da çok güzel bir süpriz olur.
-
@fagam91 aynen öyle oldu benim de. Grup mülakatı desen grubu resmen yönettim, 4 olaydan 3ünde direk dediğime geldiler öbüründe de yine dönüp dolaşıp fikir verdiğim şeye geldiler. Ertesi günü mülakatımda 2 3 basit alan sorusu soruldu. Hem de benim bölümüme göre aşırı kolay sorulardı. Tepkilerine göre de olumlu olduğunu üstü kapalı şekilde belirttiler ama gel gör ki sonuçta başarısız yazıyor.mülakatlarda kendi performansıma kendim hayret ettim öyle diyim. Sonuçlar açıklandığından beri girip girip sonucum değişti mi, telefon gelir de bir yanlışlık oldu derler mi diye bekledim resmen. Üstelik mülakattan önce tanıştığım iki lafı bir araya getiremeyen iki kişinin kazandığını görünce adalet değil yani bu. Ve dediğiniz gibi arada kaynayanlar uzmanlıklar oldu.
-
Arkadaşlar benim de sizler gibi grup ve panel mulakatim oldukça güzel geçmişti hatta panel mulakatim hayatımda girdiğim en iyi mülakatti cevapladigim bir alan sorusundan sonra heyettekiler aferin bile demişti ben uzmanlık için girmiştim puanım da 59 du ama anlaşılan puan, mülakat performansı pek önemli değilmiş ayrıca sonuçlar liste olarak açıklansa kimler alınmış, kaç kişi alınmış onları görebilsek sanki daha iyi olurdu neyse sağlık olsun hakkiyla kazanan arkadaşları çok tebrik ediyor ve kariyerleri boyunca basarilar diliyorum.
-
@fagam91 hocam benim 68di mulakatim ilk gündü ilk gun mülakata girenlerin çoğunu almislar ama puanı 50lerde olup son gün mülakatlari olanları da almislar dikkat ettiğim konu çoğu kişi erasmus yapmış ve hepsinin okulları iyi belki bu bi kriter olmuş olabilir bilemiyorum zaten kontenjan dolmamis
-
@sinek ben ik yı araryıp sormustm ama ben uzmanlıktan elendm mülakatta bariz bi sekilde gise teklfi yapıldı.Duyuruları takip edin denildi sadece öyle birsey olursa zaten duyurularda verilirmis
-
@sinek ya yemin ederm o kadar ii anlıyorum ki sizi..ben de uzmanlıktan elendm kendime gelmem 4 gunu buldu yemek yok uyku yok hiçbisey yapamadım..Hatta gunlerce sonucumu acıp baktım..bazen biz elimizden geleni yapıyoruz ama nasip de Allah'ın takdiri kadar..
-
@ozge7316 hocam kpss puanı ile ilgili bir şeyler söylediniz mi
Ben kendinden bahset kısmında bahsedecek aktivite ilgi alani olmadığı kalmadığı için 84 aldım şu şu ilanları bekliyordum ama alım olmadı falan dedim. En son bana da teklif yapıldı, yüzüm düştü hemen ama belki kabul ederim derim düşünürüm dedim sonra teşekkür ederiz deyip yolladılar. Hadi uzmanlık için uygun görmedin, servis için de mi uygun görmedin deyip sorguluyorum ben de -
Sizin gibi büyük hevesle 2014 te girdiğim Halkbank servis görevlisi pozisyonundan 2.5 yıl sonra hem de terfi aldıktan 1 ay sonra ihbar tazminatı bile ödeyerek istifa ettim . 2000 kişi gitmiştik biz o dönem şu an çalışan 500 kişi kalmamıştır belki de . Siz yine paranızı kazanın tabi ama başka kurumlara geçmeye çalışın çünkü siz de göreceksiniz ki devlet bankası vs. ile alakası yok teb den İng den garanti den sınavsız falan sürekli personel alınıyor ve bu sene kendi personeline ünvanda yükselme sınavı da yapmamış galiba .
-
@patrol dun egitimde bir genel mudur yardimcisi gunde farkli bankalarda calisan 10 kisiden halkbank a gecmek icin dilekce aliyoruz fakat biz genclerden alim yapmayi tercih ettik dedi
-
@ozge7316 hocam kelimeler cumleler hersey benim icin anlamsiz su an da. Ne diyecegimi ne yapacagimi sasirdim. Hayir ben anlamiyorum madem almiycaksiniz ne diye umut veriyorsunuz mulakatta. Bana bilemeyecegim seylerden sorun beni üzün ki en azindan milakatta bilemedim de o yuzden elendim diym kendime. Ama yok hersey super ama sonuc olumsuz. Bide liste seklinde aciklayin kime kac puan verdiniz bi gorelim kimler alindi. Neden hersey gizli kapakli yapiliyor? Hadi teftise almadin uzmanliga da mi layik gormedin beni? Yoksa ben şanş eseri mi kazandim bu sinavlari ! Bu hayatta mutlu olmak istiyorsan kimseden hicbisey beklemeyeceksin bunu anladim
-
@ozge7316 hocam duyuru diyorlar da hani duyuru? Kac ay sonra gelecek ? Biz ne zamana kadar birilerinin keyfini bekleyecez. Alacaksan al almayacaksan umut verip de bekletme bizi. Zor bisey degil
-
Arkadaslar teftisten elenenlere uzmanlik , uzmanliktan elenenlere servis teklifi gibi bi duyum bi haber alan buraya yazarsa cok seviniriz. Gittiniz diye bizi unutmayin
-
@ozge7316 hocam bi duyum alirsaniz habersiz birakmayin lutfen
-
@mahalkme 3-4 ay içinde yedeklik hakkı kazanıp kazanamadığınız belli olacak. Yedeklik sırasını kaybedenlerede haber verilecekmiş
-
@essra23 hocam bende yuzde yuz ingilizce egitim veren bi okuldan mezunum hatta mülakatta okulun iyiymiş falan dediler ama yine olumsuz oldu yani buna dikkat edildi mi bilemiyorum
-
@falanfilan evet bana da kpss puanımı sordular söyledim ama sürecin cok yıprattıgını,uzun sürdügünü ve artık bıraktıgımı söyledim niye bırakıyosun sonucta bi gun mutlaka işine yarar o bilgiler dediler artık ne demek istedi bilemiyorum bana da teklif yapıldı en son ben de sürec nasıl ilerler bilemiyorum dedim net bi cevap vermedim yani..Ama gise bekliyordum acıkcası ik ya sordum kimseye gise teklifi yapılmamıs (elenenlerden)
-
@ozge7316 ben de yüzde yüz eğitim veren türkiyenin sayılı ünüversitelerinden birinden mezun olmuştum. Sanıyorum ne üniversite geçmişimiz ne sınavdaki başarımız ne grup mülakatındaki performansımız hiçbiri zerre önemli değilmiş. Baştan üstümüzü çizmişler yapacak bir şey yok. Yani bana da servis görevliliği teklif edilmişti bakalım görelim teklif gelecek mi.