2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@duyguuu37 Samsun sizin?
-
@yaseminnnn evet ama 260 tlyi bölüp 130 tl ye kalabiliriz hiltonda, başka otelde 150 ye kalmaktansa 130 tlye iki kişilik odada kalabiliriz
-
@marshallkeyness Hocam kişi başı 260 lira olmasın o? Genelde otellerde kişi başı fiyat söyleniyor.
-
@karaahmet641 kastamonuama karadeniz ekibi az mi anlamadim hic yazan yok malesef neyse az olmak da iyidir hocam
-
@mrv_kns evet hocam o zaman 20 mart son.acaba mart sonu aciklanir mi sonuclar??
-
@mrv_kns Ben de Bitlis için aynı tarihlerde ordayım
-
@prsnll-adayı-52 iki kere anketi doldurmanın bir sakıncası olur mu
-
@feride3 valla hocam bende merak etmedim değil iki kere doldurmanın sakıncası olurmu böyle stresli bir aşamada insan herşeyi merak edio
-
@feride3 ama olmaz ya sanmıyorum.
-
8-9 mart mülakat tarihi 8 i akşam mı kalabiliyorum istersem ?
-
@duyguuu37 bende samsun
-
@derya88 hocam linkini paylaşabilir misiniz?
-
Yapilan yorumlari okudukça halimize uzuldum ya oyle bi durumdayiz ki sinava nasil gidicegimizi dusunmekten sinavi dusunemiyoruz resmen
-
@ali1703 benim de 18 19 u hocam saat kacta sizin
-
@maças benim de 8-9 mart
-
@mutlakz ilk gün 12 de ikinci gün 8.30 sizinki kaçta
-
@ali1703 ilk 8de ikinci gun 13de
-
@hilalp ayni tarihteyiz o zaman 5 6mart sevindim hocam
-
@mutlakz, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Yapilan yorumlari okudukça halimize uzuldum ya oyle bi durumdayiz ki sinava nasil gidicegimizi dusunmekten sinavi dusunemiyoruz resmen
Cok dogru hocam aslinda bu gidisler kalislar cozulur keske biraz surece sorulara giyim kusam referans hususuna deginsek
@mutlakz, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@duyguuu37 evet ya mesela grup mülakatı beklemiyoduk.acikcasi ben cok gerildim iki kere mulakat a girecek olmaktan