@luthor 19-20 mart Hakkari
mrv_kns tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@miskuruntu byotell var Hilton ve genel müdürlüğe yakın Google map ten bakarsanız fiyatları 100-115 civarı sanırım
-
@neslü kaçıncı komisyonda girdiniz hocam?
mrv_kns tarafından gönderilen son iletiler
-
@cnn44 düğün yazın olucak ama hakkari gibi bi yerde ayrı bi eve çıkamam ki ev sıkıntısı var ayrıca bikaç ay için ayrı bi ev tutup döşemek çok saçma olucak bir de tabi işe başladıktan sonra sadece evlilik izni var onu da düğünde kullanıcam mecbur 1 yıl boyunca izin kullanamıyoruz bu durumda hakkariye gitmeden önce nikah yapmak zorundayım
-
@cnn44 yani eğitim başladığı gün işe başlamış sayılıyoruz eğitimden sonra şubede işe başlamadan nikah yapsam dediğinize uygun mu olur?
-
merhaba arkadaşlar sonuçlar henüz belli değil ama olumlu olursa hemen akabinde işe başlamadan nikahım olucak fakat aklıma takılan bişey var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. nişanlım Hakkari'de emniyet mensubu ben de halkbankasında hakkari tercih ettim onun şark görevi bitip batıya döndüğü zaman eş durumundan onunla batıya dönme durumum nasıl olur? bir de halkbankasında zorunlu görev süresi bekarlar için 5 yıl evli olanlar için 2 yada 3 yıl diye bi yorum okumuştum bi yerde ama hatırlayamıyorum tam olarak yani işe başlamadan nikah yapmak mı daha mantıklı eş durumu meselesinde yoksa işe başladıktan sonra evlenmek mi?
-
@hilalp hocam topuk boyunun 6-10 cm arası olması gerektiği söylenmişti daha önce platform ayakkanı giymek pek uygun olmayacaktır
-
@neslü kaçıncı komisyonda girdiniz hocam?
-
@nenehatun hocam kaçıncı komisyondu?
-
@miskuruntu byotell var Hilton ve genel müdürlüğe yakın Google map ten bakarsanız fiyatları 100-115 civarı sanırım
-
@marjinalfaydali benim tercihim hakkari 19-20 mart batıdan doğuya doğru sılanamış tarihler hakkari van mardin ve şırnak aynı gün daha doğusu yok sanırım son gün 20 mart diye düşünüyorum
-
@ceska mülakat tarihleri gördüğüm kadarıyla batıdan doğuya doğru sıralanmış benim tercihim Hakkari 19-20 Mart mülakatım Nisan ortası gibi sonuçlar açıklanır sanırım .