KPSS B merkezi alımlarda kontenjan sayıları
-
@jan kpss 2014 p3:83.56 sıralama:23793
2016 p3:83,47 sıralama 25921
kısacası 80-85 bandından sıkışma var ve iki kpss sıralaması o puan aralığında birbirine aynı. -
@jan Ve antimülakatın da dediği gibi m7'ye bakmanız gerekiyor ama benim tahminim birbirine yakın seviyelerdedir.
-
Anladım hocam maliye bölümü branş bazlı sıralama 346 3. Ya da 4. Atama da gelme olasılığı var mı puan 82.56???
-
@jan 3. ve 4. atama 2 yıl sonraki atama ve maalesef ülkede 2 yıl sonrasını görmek imkansız ama tahminimi sorarsanız özellikle üniversitelerde memur eksikliği çok fazlalaştı ve bu yüzden üniversitelerin geçen senelere göre daha fazla memur alacağını düşünüyorum.Batı üniversiteleri biraz zor olsa da diğer illerimizdeki üniversitelere yerleşme ihtimaliniz var ve kyk,ptt gibi alımları takip edin çünkü bunlar mülakat usulü oldukları için 10 veya 5 kat çağrılma durumunda puanlarda düşme yaşanabiliyor.
-
@jan hocam 4. alımda şansınız var diyelim. Merkezi alımlarda bölüm bazlı en çok alım 4. atamada oluyor. Bunlarla ilgili istatistiksel verilere de ulaşabilirsiniz. Puana göre sıralamanız gayet iyi görünüyor, bu saatten sonra bölüm bazlı alımları takip etmeniz gerekiyor. Her alımdan sonra da önünüzden giden kişi sayısına göre sıralamanız güncellenecektir.
-
Açıktan olan alımlarda hiç ümidim kalmadı insanın hevesini kryolar kaçıncı mülakatm ben bile unuttum doğru cevap versen de güler yüzlü olsan da boş referansin (torpilin) olacak
-
@Antimülakat hocam sıralanan güncellemesi her alimdan sonra mı oluyor açıktan yerleşenleri de dusuruyolar mi???
-
@jan açıktan alımlar düşmez hocam, a kadroya girenlerde düşmez. Sadece merkezi alımla girenler listeden düşer.
-
@Antimülakat anladim hocam o zaman açıktan yerleşen biri merkezi atamadan da tercih verip yerleşebiliyo mu ya da istifa edip bi yıl bekledikten sonra mı tercih verebiliyor ...öyle dilde açıktan yerleştikten sonra tekrar tercih verebiliyorsa haksiz rekabet dil mi bu bununla ilgili düzenleme yok mu???
-
@jan hocam açıktan her alım kadrolu olmadığı için merkezi alımla yerleşmelerinde problem olmuyor. Bazılarında ise GTB gibi adayın atanmasına muvafakat verilmiyor. Her ne kadar adayın ataması gerçekleşse de işe başlayamıyor, mahkeme vs. şeklinde uğraşıyor.
-
Mrblar Yapılacak olan alimdan ibfye ne kadar kadro verilir bi duyum var mı??? Tahminen önümüzden kaç kişi gider???
-
@jan maalesef b grubunda bu zamana kadar hiçbir duyum olmamıştır, bu sene özellikle bazı alımların mülakatlı alımlara kaydırılması söz konusu iken çok zor:(
-
Arkadaslar p3 78.5 benim
Bu puanla herhangi bir duz memurluk icin şansim var mi? Gumruk olur kyk olur.. -
@davetsiz gumruk yeni ilana çıktı Mulakatı aşamasında oraya başvurmadınız mı.kyk ve ptt açıktan mülakat lı alımlarda şansınız var diyelim ama merkezi atama malesef
-
@davetsiz Kyk ve ptt için şansınızı deneyin hocam, merkezi alım baya zor görünüyor.
-
@Antimülakat KPSS B merkezi alımlarda kontenjan sayıları içinde söyledi:
@davetsiz Kyk ve ptt için şansınızı deneyin hocam, merkezi alım baya zor görünüyor.
Eyvallah
-
@zaknafein KPSS B merkezi alımlarda kontenjan sayıları içinde söyledi:
@davetsiz gumruk yeni ilana çıktı Mulakatı aşamasında oraya başvurmadınız mı.kyk ve ptt açıktan mülakat lı alımlarda şansınız var diyelim ama merkezi atama malesef
Basvurmafim ama gelmezdi zaten aciklandi puanlar en son 79 vardi sanirim
-
@davetsiz kyk ve ptt alımları ne zaman olur tahminen
-
@yenilmezserhat hocam her yıl yapıyorlar, genellikle Ocak sonrası yapılıyor, ikisi çakışmıyor, yine her ikisi içinde ilana çıkılır diye umuyorum:)
-
Bilen hocalarım kendi tahminleri doğrultusunda bi cevap yazarlarsa çok sevinirim. İşletme sıralamam 129. 2016/2 de ne olur ?