TURK KIZILAYI PERSONELI
-
@aminem kaç kişi mülakata çağrıldı ya da en çok neye dikkat ediyorlar çağırırken bi bileğim yok ama benim anladığım iş tecrübene bakıyorlar zaten Ankara mülakatına kadar 3 farklı mülakat sürecinden geçiyorsun aşamalı olarak
-
@sismondi merhaba hocam acaba referanslarınız arandıktan sonra sonuç nasıl oldu olumsuz sonuçlanan oluyor mu. Benim de referanslarım bugün arandı süreç nasıl ilerliyor sonra Bilgi alabilir miyim
-
Arkadaşlar selam bu konu maalesef hiç aktif değil. Eda umarım istediğine kavuşursun. Eda birşey soracağım sanada sosyal medyadan takip isteği gönderildi mi. Bana dönüş olmadı ancak sosyal medyadan takip isteği geldi umutlanmali miyim.
-
Arkadaşlar Türk Kızılay'ı personel alımları ile ilgili güncel bilgisi olan arkadaşları bilgi paylaşımına davet ediyorum. İlanların çoğu kapandı. Kaç kişi alınacak, kriterler vs bilgisi olanlar paylaşımda bulunursa çok sevinirim.
-
@edakann merhaba hocam referanslarım arandıktan sonra bana dönüş olmadı Salı günü aranmıştı referanslarım hala bekliyorum. Siz hangi alan için başvurmuştunuz aynı aşamadamıyız referanslarınız arandı mı
-
@luyano bana takip isteği gelmedi hocam
-
@edakann iletişim de kalırsak çok sevinirim ben de heyecanla bekliyorum çünkü
-
Bende gençlik çalışanı ve idari bölümlere başvurdum ama hiç dönüş olmadı umudumda kalmadı aslinda. Instagram hesabından Türk Kızılay indan takip gelince acaba araştırma mi yapıyorlar diye düşündüm umutlandim. Eda bayağı süreç kaydetmissin umarım yakın zamanda sürecin tamamlanır ve başlarsın. Birde bu mahkeme kayyum olayi patladı inşallah süreçleri etkilemez.
-
@edakann bu konu hakkında paylaşımlar diğer forumlarda hiç yok burda da yok denecek kadar az. En ufak haberde birbirimizi haberdar edelim. Okuyanlar olur faydamiz dokunur. Ama bu takip neden geldi anlamadım üstelik esimede geldi bu kadar tesadüf olur mu acaba.
-
@luyano takip isteğini anlayamadım çok alakasız olmuş fakat dediğin gibi Araştırma yapıyor olabilirler yine de şimdiye kadar dönmüş olmaları lazımdı benim sürecim yaklaşıl bir buçuk aydır devam ediyor
-
@luyano teşekkür ederim hocam inşallah etkilemez bende nu yüzden endişelendim biraz
-
10 senelik finans tecrubem var donanımlı bir insan olduğumu düşünüyorum 10 aydır işsizim ve sanırım daha da uzayacak bu süreç hiç bir yerden mi dönüş olmaz basvurmadigim yer kalmadı, umut hiç kalmadı.
-
@luyano inşallah hakkınızda hayırlısı olur hocam alımlar devam ediyor sanırım ilan hala yayında çünkü inşallah olur sizinkide
-
İnşallah eda, sen hangi şehir için başvuru yapmistin. Ben Ankara için yaptım. Benim başvurduğum ilanlar yayından kalkmış. Gençlik çalışanına başvurdum ancak orda dil istiyor. Hakkımızda hayırlısı arkadaşım. Ben birçok iş için forumlarda geziyorum bu kadar büyük bir kurumun çok personel alacak olmasına karşın bu kadar pasif bir forum olması beni çok şaşırtıyor. Sen kariyer. net üzerinden mi yoksa Kızılay web sitesi üzerinden mi yaptın başvurunu.
-
Eda bu böyle olmayacak sen bir an önce gir bizi içeriden bilgilendir.
-
@luyano ben Kızılay kariyer üzerinden yaptım başvurumu ama dili çok sorun etmediler bence tamamen etkinlik üzerinde duruyorlar. İnşallah hocam bi girebilirsem bilgilendiririm
-
Hangi sehir için başvuru yapmıştın @edakann
-
@luyano Gaziantep Urfa Hatay ve Kilis için başvuru yapmıştım beni Urfa ili için düşündüklerini söylediler
-
@edakann Hadi hayırlısı ile inşallah nihayete bir an önce kavuşur bu işin arkadaşım. Allah ihtiyacı olan hiç kimseyi uzun süre issiz bırakmasın çok zor vallahi. Gelişmelerden haber bekliyorum. Bende farklı yerlerden araştırma yapıyorum bir şeyler bulursam yazarım.
-
@luyano teşekkür ederim umarım senin için de hayırlısı olur