TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
-
@efe06 basvurunun ilk haftası soylendi bana yazmayı unutmusum onu suan daha fazladır sayı dedigin gibi
-
Hadi insallah
-
Ben başvuruyu unuttum. Kazananlara şimdiden hayırlı olsun
-
1500 kişiyi nerden öğrenmişler hocam
80 e düşer mi acaba -
@adam-simith düşer 78e kadar bence
-
@adam-simith orasını bende bilmiyorum arkadasım söyledı bana da nne kadar dogru ne kadar yanlıs
-
@ordinal-fayda, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
Bence bu ilan 75 e kadar düşer
Hazır puanlar 75 e düşmüşken keşke 73 e kadar düşse çok iyi olur:)
-
73 düşerse tadından yenmez
-
@keynesinabv şaka yapıyonuz sanırım. Zaten kurum 80 üstü puan alan başvursun demedi mi?
-
@hahamas 70 alan başvursun dedi
-
@yılında (A) grubu kadrolar için yapılan KPSS lisans sınavları sonucunda, KPSS P1, KPSS P2, KPSS P3, KPSS P4, KPSS P18, KPSS P23, KPSS P28, KPSS P29, KPSS P38 ve KPSS P43 puan türlerinin herhangi birinden en az yetmiş puan almış olmak.
-
@keynesinabv hee o zaman tamam. Ama ben yinede düşeceğini sanmam o kadar. İnşallah düşerde bi mülakat yüzü görürüz.
-
70 ustu hocam ilan
-
@hahamas 85-100 arası zor ihtimalle başvurur geri kalan 85-80 arasında da Ankara’da yaşayan başvurur belki bir ihtimal çünkü asgari ücretle bir yıl yaşamak vesaire başka şehirden gelip zor olabilir.
-
Benim tahminim 81.3 umarım daha düşük olur
-
@grkm48 adam vergi sınavına girip buna başvuruyor. Sonra sınava gitmiyor. Doğru düzgün alım olsa ve insanlar gerçekten mantıklı ve rasyonel olsa düşerdi
-
@ordinal-fayda aynen katılıyorum sana ama yine de umudumuzu kaybetmeyelim:)
-
@kpssiktisat, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
Bakalım puanlar düser ınsallh kendim fikrim 85-80 arasında yogunluk olacagını dusunuyorum bu aralıkta fazla basvuran olmadıysa baya duser puan.Artık basvuralar bıttıgıne göre rahat rahat puan yorumu yapabilirz
benimde tahminim bu yönde bakalim nasıl bir sonuc ortaya cikacak:)
-
Insallahhhhhh tahminleriniz tutar arkadaslar
-
3000 kişi başvurmuştur arkadaşlar. P 3 olması durumunda tahminim 85 'in altına inmeyecektir. Haa il dışı asgari ücret falan hikaye iibf nin gözü kara. Ne iş olsa yaparız kafası. Eminim iibfli bu mesleğe de el atmıştır.