TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
-
Oysaki ne umutlar ile başvurmuştum kısmet değilmiş.
-
85.57 ile başvursam son sıradan listedeymişim. Millet maşallah uçan kuşa başvuruyor iyice tadı kaçtı
-
Giremeyen 85'li arkadaşlarım için gerçekten çok üzüldüm. Hepsine gelir rahat olun diyordum. 1 yıl boyunca asgari ücretle Ankara'da..-bir çoğu başka şehirden gelen-
90'ın üzerinde olup bu sınava başvurana helal olsun diyorum..
Nolcak bu iibflilerin aç gozlulugu?
Ben ve birçok +90 arkdaşım başvurmadı. Umutlanmıştık -85 arkadaşlarımız için ama tam bir hayal kırıklığı
-
@buhara ''iibflilerin aç gozlulugu'' en güzel tanım oldu. aynı gün olan sınavlara başvuranlardan sonra buraya başvuran 95lileri görmek şaşırtmadı. yazık günah sanki orada kalacak.
-
Iibf linin tadi tuzu kaçtı. Aylardır sinav sonuçlarını açıklamazlarsa olacağı hep bu olacak. Kalanlarda 1000guy ilanına sevinedursun
-
@gonzaloluca mülakat tarihi belirtilmiş mi ben göremedim
-
85 le giremedim listeye hayırlısı değilmiş diyorum ama olan olacakların da göstergesidir. yüklü alım yapılmadığı taktirde gelen ilanlar bir tek 90 puanlıları memnun eder. ilan gelmesi için yapılan etkinliklere katılmayan arkadaşlar böyle devam ederse hazırlıklarınız 2018 kpss de anlam bulur belki. çalışmışken iyi çalışın da 90 dan aşağı puan almayın. çünkü 2017 puanları 2 yıl geçerli bunun yanına bir de 2018 puanları eklenince ve alımlar birçok puan türden yapılınca her ilan il göç gibi şampiyonlar ligine döner benden söylemesi...
-
@fabercastell yok hocam daha sonra açıklanacakmış
-
2016 yılı 2017 yılına yığıldı bu sene 2018 yılı ile birlikte 3 yıl üst üste yığılmış olacak. Şampiyonlar ligi gibi oldu... Tek kazanan sınav ücretleri alan ösym ve kurumlar + dershaneler.
-
@monser devletin kadroları da canavar gibi insanlar kazanıp sonra birçoğunu tatmin etmeyecek işlerden sonra o kurum senin bu kurum benim gezecek nesiller kazandı gibi duruyor. Diğer yıllara göre rekabetin ve niteliğin daha sert olduğu bir dönem galiba şu yaşanan dönem.
-
90 altinin mulakattan sansi yok dedigimde burda bana kizmayan kalmamisti.Bakalim mulakat nasil olacak hayirlisi olsun benim tahminim cok iyo torpili olan burda kullanmaz asgari ucrettem dolayi ama yuksek puanlilarin cogu hukukcu iibf lilere kizmayin
-
@av-ssualp tüm soruları bilse de mi yok şansı
-
@fabercastell ben bilemiyorum basvurup basvurmamakta tereddut edip bir arkadas vasitasiyla sordurmustum.puanim 89 oldugu halde sansi pek yok demislerdi.Ayrica listeye girmek icin puan lazim.Benim fikrim sorularin hepsini bilip harikalar yaratsan da yetmez baska seyler araniyor biliyorsunuz.Simdiye kadar elenmedik kurum birakmadim benim gordugum bu.En iyi sekilde cevap verip yazilisinda yuksek puan aldigim mulakattan da elendim sorulara yarum yamalak cevap verip de elendim.Listeye baktigimda genelinin hukukcu oldugunu goruyorum zaten sasirmadim yuksek puan alip atanamayinca her ilana basvuruyoruz zaten yeni avukatlar asgariyle calisiyorlar oyuzden herkes istekle basvurmustur.
-
Mülakatlar hangi tarihlerde olur bir bilginiz var mı
-
O değil de pikacu diye bir üye vardı burada şimdi üyeliğini iptal etmiş gördüm. Bana 86-87’de kapatır deyince yapmadığını bırakmadı. Şimdi değdi mi yani yaptığına? Yok Allah gönlüne göre versin deyip mezar resmi koymalar vs o neydi ya sahi öyle!!!
Kazanan arkadaşlarım için hayırlı olmasını diliyoerum, inşaAllah kurumda kalacak olanlar girerler.
-
@av-ssualp haklısın olacağı varsa olur olmazsa can sağlığı bir yol buluruz elbet hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
@emrediyebiri, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
O değil de pikacu diye bir üye vardı burada şimdi üyeliğini iptal etmiş gördüm. Bana 86-87’de kapatır deyince yapmadığını bırakmadı. Şimdi değdi mi yani yaptığına? Yok Allah gönlüne göre versin deyip mezar resmi koymalar vs o neydi ya sahi öyle!!!
Kazanan arkadaşlarım için hayırlı olmasını diliyoerum, inşaAllah kurumda kalacak olanlar girerler.
-
@emrediyebiri neyi tutmuşsun içinde ya
-
@av-ssualp güvenlik soruşturması formu sitede var mı varsa nerde hocam
-
@pnyx-cratos https://www.tbmm.gov.tr/duyurular/sinav_duyurusu.htm
Sayfanın en alt kısmında güvenlik soruşturması ve doldurma talimatı var dostum buradan ulaşabilirsiniz