TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
-
Birleşimin tanımını sordular ve seçimden önce yasama-yürütme ilişkisi
-
Nasıldı seçimden sonra yasama-yürütme ilişkisi nasıl olacak diye sordular bana da yukardaki yazıyı tamamlayalım
-
Sınav konularında iktisat ve maliye de var. Anlaşılan hiç sorulmamış o derslerden.
-
Katılım bu sabah nasıldı arkadaşlar
-
Bugün mülakata katılan arkadaşlar var mı aramızda? 3 günde toplam kaç kişi katıldı acaba?
-
Arkadaşlar bugün ögleden sonra 15 16 kisi civarindaydik.Gelen sorulari paylasti arkadaslarimiz burdanda bildiğimi yazayim bana gleen sorular dahil.birlesim oturum acikla.Butce komisyonu ne is yapar. Meclisteki komisyonlari sayiniz.yasama dokunulmazligi.mv nin duşmesi.okudugunuz kitaplar yazarlari.sevdiginiz sairler.stenograflarin hangi yerlerde kayit tuttuklari.siyasi parti gruplari kac kisiden olusur. Genel olarak da sohbet havasinda geciyor.Sakin olmaya calisin basarabilirseniz tabi.Ben basaramadm cok heycanliydim uyardilar hizli konusuyorsun heyecan yapma diye.Allah hakkimizda hayirlisini versin.İyi aksamlar herkese
-
@calisguven Güzel sorular sormuşlar... Yasama uzman yardımcılığı mülakatı soruları gibi rastgele sormamışlar sanırım...
-
@calisguven umutsuz olma hocam kazanacaksn insallah.. katilim cok cok az
-
@rterdogan insallah hocam
-
Arkadaşlar rahat olun komisyon gayet güleryüzlü.bana da içtüzüğü siyasi parti gruplarını ve Meclis’te oylama çeşitlerini sordular.
-
Sabah katılım nasıldı? 60 kişilik kontenjanı doldururlar mı acaba?
-
@krtdtl Yasama uzmanlığında 70 kişi alınacaktı ihtiyaç olmasına rağmen 50 kişi aldılar..Ondan önceki alımda da epey bir kişi tırpanladılar.Onun için 60 kişi almazlarsa şaşırmayın...
-
Hakkımızda hayırlısı olsun. Zor bir meslek ve işe alım süreci kazananları bekleyecek.
-
arkadaşlar öncelikle hakkımızda hayırlısı olsun bitti mülakatlar çok şükür sizce kaç kişi girmiştir mülakata?
-
ne zaman açıklanacağına dair bir bilgisi olan var mı acaba
-
İlk alımı mülakatlar bittikten 15 gün sonra açıkladılar,yasama uzmanlığını 10 gün sonra açıkladılar.. Bu da 10 gün içinde açıklanacaktır
-
@öğrenci teşekkürler
-
Açıklanmış
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Epey kişi girmemiş... Yalnız bir şey dikkatimi çekti
yasama uzman yardımcılığı sonuçlarına göre farklı olarak sonuçlar puanlar ile açıklanmış ve mülakat soruları da içtüzük ve anayasa ağırlıklıydı.. -
kurs sureci kolay geçilebilir mi