KPSS A Grubu Atamalarında Yaşanan Tüm Sorunlar Hakkında Çözüm İstişare ve Birlik Platformu
-
Hocam genel sorunlar için kpss den önce de yapabiliriz veya hemen kpss sonrası zaten bu seneden geçti şuan yapmanın bence bi faydası olmaz zaman daraldı çünkü
-
Allah aşkına şu kavga bi bitsin. Herkes aynı dertten muzdarip herkes hemen hemen aynı şeyi istiyor düşünüyor sadece farklı dile getiriyor. Kırmayalım kırılmayalım.
-
https:// anketomatik. com /qlcum
Ne çıkarsa o yazılsın isteniyordur.
Saygılı olalım.
Hayırlısıyla perşembe anketin son günü
(Samimiyetinize güvenerek söylüyorum, ben A dedim, A çıksın istedim, ama herkesin istediği olsun .saygı duyarım.lütfen herkeste duysun.)
Anketi yayalım ki ortak görüş yansısın -
@hasansss 25/30 ocak arası içeriği istenen metin hazırlanacak
31ocakta herkes gönderecek Allahın izniyle
Twitter gibi zaman kısıtı yok
Şubatın ilk haftası hedef 2000 mektup
İlan gelmedikçe mektubu katılım artacak
Kesinlikli artacak -
@antimülakat elinize sağlık çok güzel olmuş şimdi bu süreç için güncellenmiş bir haber de dikkatleri çekecektir
-
@milliirade şimdi
Guy guy kurum içi mhuy duy kontenjanları ilanların geç gelmesi sürecin uzun olması sorunlarının bildirilmesi zaten seçenekleri kapsamıyormu guy hakkında iki cümle daha fazla yazılması için mi bekleyelim. B ve C de yığılma olmuş genel görüş bu. Ankete katılımda gayet güzel. Biran önce başlasak daha güzel olmaz mı -
@pmb, içinde söyledi: KPSS A Grubu Atamalarında Yaşanan Tüm Sorunlar Hakkında Çözüm İstişare ve Birlik Platformu
@paca08 guy veya mhuy istemeyen kişiler derken muhtemelen siz sıralaması ilk 200 de olan bir kaç kişiyi kastediyorsunuz. Çünkü ben 3 yıldır bu sürecin içerisindeyim 70-85 puan aralığında olup da guy veya mhuy istemiyorum diyen hiç kimseyi duymadım. ki bu puan aralığında muhtemelen bir 8000 kişi olduğu bir gerçek. Şimdi soruyorum size ve aynı zamanda @Shady1 'e ; siz ben nasılsa herhangi bir guy veya mhuy ilanında sınava zaten kolaylıkla girerim diyerek mi ısrarla sınav adının bahsedilmemesi gerektiğini savunuyorsunuz?
Hocam ben zaten Mhuy olarak görev yapıyorum. Bu yıl açılan hemen hemen her sınava da girebilecek puanımda mevcut. Amacım herkesi kapsayan çözüm yolu bulmak. Yani bencil biri olsam bu başlığa görüş bile yazmam. Burada amaç kötü giden sisteme bir dur demek mi ? Yoksa günü kurtarmak mı ? Günü kurtarmaksa kimse kusura bakmasın ben yokum. Benim amacım devletimize ve milletize daha yararlı sistem nasıl getirilir. Nasıl daha iyi yerlere gelebiliriz. Benim dertlerim bunlar. Unutmayalım kişiler gelip geçicidir. Kalıcı olan devlet ve kurumlarıdır. Bende bu yollardan geçtim, halen daha geçiyorum da ama kendim için bu başlıkta tek bir şey bile yazmadım. Neyse çok uzattım durum bunlardan ibaret umarım anlamışsınızdır.
-
Umut verici bir başlık olarak başlamıştı ama şu an üzülürek amacını baya saptığını görüyorum.
Herkes kendini düşünür olmuş , Mülakat bekleyen önceliği buna verelim , İlan bekleyen ilana verelim diyor .
Oysa başlık Genel sorunlarımız üzerineydi . Kimse yanlış anlamasın 1 seferelik açıklanan SGK mülakat sonucu , ya da bir seferlik gelen 1 guy ilanı çözüm değil . Hiç birinizin kazanacağının garantisi yok . Bize daha sağlam daha sistemli çözümler gerekiyor .
-
Kıymetli kardeşlerim
Perşembe anket sonlanacak
25/30ocakta metin hazırlacak31ocakta Cimer etkinliği başlayacak.
Twitter gibi iibfli için süre sıkıntısı yok31Ocaktan sonra insanlar
İlanın gelmediği HER GÜN
GİBten çıkıp imzalanmayan HER HAFTA
Duyumların ertelendiği HER AY
ETKİNLİĞE DOĞAL OLARAK YÜKLENECEK"Ne olur etkinlik düzenleyin" demeyecek
"Bir mektupta halamdan atacağım" diyeceksinizAtama değil sınav isteyeceğiz
Allah destek olandan razıdır. -
@paca08 evet dediklerinizi anlıyorum ve teşekkür ediyorum çok güzel özetlemişsiniz. Aslında hepimizin düşüncesi aynı yönde fakat değişik çözümler üretiyoruz. Korkum şu iibfliler olarak sorunlarımız çok derin ve köklü çözümler istiyor sanki tek bir etkinlikte bütün sorunlarımızı üstün körü anlatırsak karşımızda muhatap bulamayıp cevapsız kalırız diye endişeleniyorum. Sonunda da yine bir şey elde edemedik diye hüsrana uğramak var.Ama sonuç olarak bir şeyler yapmak mühim olan anket sonucunda ne çıkarsa ben ona razıyım ve seve seve görevimi yerine getireceğim.
-
@shady1 kardeş olmaz öyle. Yaz yaz. Küslük kavga olmasın yeter ki. Herkes gergin herkes siznirli endişeli.
-
@kullanici yok aslında bu kadar ümitsiz olmayın tartışmaktan korkmayın çok kalabalığız ve hepimizin aynı şeyleri savunması mümkün değil. Ortak noktalarımız ise yaşadığımız acılar ve hayal kırıklıkları bunlar bizi ortak paydada birleştirecek. Ben umutluyum ne olursa olsun.
Kendimizi düşünmezsek zaten birbirimize de faydamız olmaz. Dediğiniz gibi güzel başladık ve bence hala da güzel devam ediyor çünkü isteğimiz devam ediyor. -
Kıymetli kardeşlerim
25/30ocakta metin hazırlanacak31ocakta Cimer etkinliği başlayacak.
İlanın gelmediği HER GÜN
Allah destek olandan razıdır.Birbirine yakın giden iki seçenek var!!!
Fark açılmazsa çoğulcu davranacağız -
@shady1 Emin ol senin gibi terbiyesiz, premature insanlar olmadan buralar çok daha güzel ve huzurlu olacak. Umarım reelde de tehditlerini bu denli savurmuyorsundur. Savuramayacak hale getirirler mazallah!
-
@antimülakat hocam anketi bulamadım ya
-
@aroma
https:// anketomatik. com/qlcum -
Hem B hem C diyesim var.Birisi kısa diğeri uzun vadeli bir problem.
-
arkadaşlar bence sorunu genel anlatmalıyız tüm sorunları dile getirmeliyiz ama tabi ki öncelikli olanları detaylantırıp onları ön plana çıkarmalıyız mesela maliye bakanlığının alımları bekletmesi ve maliye bakanın bu şikayetlere kayıtsız kalması gibi. Ama cimere 100 200 kişi değil bin kişi mesaj atmalı en az yoksa dikkate alınmaz gibi.
-
Torpil oldugu surece ne desek boş
-
Http:// anketotomatik. com/qlcum
Kıymetli kardeşlerim
25/30ocakta metin hazırlanacak31ocakta Cimer etkinliği başlayacak.
İlanın gelmediği HER GÜN
Allah destek olandan razıdır.Birbirine yakın giden iki seçenek var!!!
Fark açılmazsa çoğulcu davranacağız