KPSS A Grubu Atamalarında Yaşanan Tüm Sorunlar Hakkında Çözüm İstişare ve Birlik Platformu
-
@pmb ben hep daha genel sorunlarin çözümünden yana oldum. Oyle bir düşüncem yok
-
@shady1, içinde söyledi: KPSS A Grubu Atamalarında Yaşanan Tüm Sorunlar Hakkında Çözüm İstişare ve Birlik Platformu
@marx seninle tartışmıyorum cunku buna değmezsin. @Antimülakat arkadaşin hakaret içeren mesajına müdahale eder misin
@Antimülakat hocam mudahale etmiyosaniz, ben de bu arkadasin anladigi dilden konusmaya baslayacagim.
-
@shady1 başlangıçta metine guy isteğini yazalım diyen bi arkadaşa çıkarın var diye çıkıştınız sonra ortadaki çabaya komik diyip kendinizce alay etmeye kalktınız. Size verilen tepkiler az bile çünkü buna siz sebep oldunuz. @marx 'ın yorumu hakaret içerikli bir metin değil ama sizin yorumunuzda tamamen tehdit var. üslupla ilgili sorunlar yaşıyorsunuz ve mahalle ağzıyla konuşuyorsunuz. Asarım keserimle bu işler yürümez eleştirdiğiniz dilden eleştirilmeye açık olun.
-
@pmb mahalle agziyka konuşan sensin. Asil sen uslubuna dikkat edeceksin anladin mi . Terbiyesizlik yapma
-
Ben senden analiz ve gözlem beklerken sen daha saygı, terbiye ve üsluptan sınıfta kalıyorsun. Kimsenin sana hakaret ettiği yok ve kimsenin gözünü de bomboş tehditlerle korkutamazsın. Nicelikle doldurmuşsun kendini ama biraz niteliğe yönel derim.
-
@marx, içinde söyledi: KPSS A Grubu Atamalarında Yaşanan Tüm Sorunlar Hakkında Çözüm İstişare ve Birlik Platformu
@shady1 İlk yazan benim ve senin bir şey demeye hakkın yok anlayışıyla mı ilerleyeceğiz? Ben senin 10 maddene dair herhangi bir eleştiri yapmadım. Fakat sen; forumda karşılık almış, bir hareketlilik yaratabilecek bir anlayış için saçma ve komik diyorsun. Eleştirmek vardır, bir de çekemeyip illa benim dediğim olsun demek vardır.
Ayrıca en az lisans mezunusun. Biraz gözlem ve analiz yeteneğin gelişebilseymiş keşke. Bencillikle hiçbir yere varılamayacağını, kendinden başkasına hiçbir faydada olamayacağını anlayamamışsın. Bu da oldukça üzücü bir durum.Madem öyle buradan cevap vermeye basliyorum. @marx ne kadar komiksin sen öyle. 10 madde yazsaydin diyodun. Çoktan Yazdigimi görünce kivirmaya başladin noldu bu konuda sesin cikmadi bu bir.
Illa benim dedigim olsun diye bi sey ben asla demedim sorunlarimiz belli bana göre bunlar bunlar dedim. Senin gibi dar bi görüşle guy mhuy istemedim . Temel sorunlarimaza odaklandim. Sonucta birda detayda bogulan sen ve senin gibilerin analiz ve gozlem yetenegi gelişmemiş asil haberiniz yok Bu iki.
Bencillik benim yaptığımın neresinde diyecem ama sen bunu anlama ve ifade etme kabiliyetine sahip olmdigin icin sacma salak bir cevap yazacaksın bu üç.
Seninle tartismaya girmek istemedigim halde beni tartismaya çeken kendi uslubuna bak sen bi once bu da dört -
Ankette B ve C şıkları birbirine çok yakın bence tek bir metinle hem makro problemlere değinip hem mikro istekleri belirtebiliriz niye tartışıldı bu kadar? Genel sorunların, direk istenen ilanlar kadar çabuk sonuçlanacağını düşünmüyorum ama hazır birlik olmuşken anket sonucuna göre 2. Olan seçeneğe de bir paragraf ayrılabilir.
1000 karakter sınırlamasının farkındayım gerekirse 2 Metin hazırlansın kopyala yapıştır yapmayacak mıyız sonuçta 2 başvuru yaparız -
@antimülakat üstad reis Başkan güzel insan daha fazla kişiye tabiki de ulaşalım siz
Burada etkinliği duyurun her başlığa bir bildiri atın internet sitesinde haber yapın. Facebook da da her sayfaya her gönderinin altına yazalım ama hala ne içeriği gözünü sevdiğim içerik belli iibfnin sorunları belli bu geniş bir etkinlik değil bir sürecin başlangıcı. Hala anketle uğraşıyoruz 150 kişi katıl illa ona göre yapılacaksa. Ama şuan en önemli şey ilan illaki gelecektir ama bunun sayısı artık ilanın gelmesinden daha önemli sizcede öyle değil mi ? Nerdeyse iki sene içinde bir alım yapıldı sayısı 2bindi ya şuanda herkesin duyduğu araştırdığı sayının düşüyor olması 1250 - 1750 deniliyor. Ha devletin işi belli olmaz 3000 de gelebilir kimse bilemez. Amaç temel sıkıntı alım sayılarının düşüyor olması göç mevzusu gözümüzün korkması için yeterli bir sebep. Diğer sıkıntı ilanların gel geliyor geleninde geç sonuçlanıyor olması. Kimisinin birkaç senedir gelmiyor olması sanırım. Yani
Başka daha ne var kısa vadede değineceğimiz temel konu. Bu kadar insan şunlar hakkında 1000 karakterli bir metin hazırlayamıcaz mı ? Çoğunluğun beklediği guy benimde öyle ben tek onu bekliyorum mecbur.bundemek değil ki guy isteyelim. Hepsinden isteyelim ama isteyelim artık. Yarın ilan gelse 1000 guy dese elimizden birşey gelmeyecek. Be kurum içi saçmalığıyla gelecek. Artık bişeler yapalım bu bişelerin başlangıcı bu mektup sahan sonra iibf kontenjanları hukuk mezunlarının bizimle neredeyse her ilana girebilmesi herkes tek sınavla atanırken bizlerin 2 3 aşamayla atanmamız mülakatların adaletsizliği yani hepsiyle ilgili sürmeli bir çalışmaya gireriz ama artık şu mektup olayını başlatalım. -
@rybczynski2 iki
Seçenek için bir metin hazırlansın işte. 2 başvuru da farklı bir fikir neden olmasın herkes güzel fikir veriyor artık icraat yapalım -
İşin icraat kısmına geçelim yoksa 2017 puanlarımız çöp olacak. 2018 kpss sınavı sonrası kimimiz puan alamıcak kimimiz askerde olucak
-
Kpss puan türlerı var yıllardır kullanılmayan.
Önceki senelerde 120puan türü vardı.
Artık 60civarı.Bu puan türlerinin çokluğu kadar anlamsız söylediğiniz
Mülakat sorunu > aynı sınavlara
Sürecin takvimi > aynı sınavlara
Tüm genel sorunlarımız aynı sınavlara çıkıyor.Bahsedilen genel sorunlar için yine GUYA DUYA MHUYA ...
Yeni kurum açıldı da ben mi bilmiyorum.
Bi kaç puan türü var
Bi kaç kurum varKapılar belli
Kilit problemmiş, anahtar problemmiş, menteşe problemmiş
Kapılar belli !!!
Kaç kurum alım yapıyor belli -
Besmeleyi çekip başlayım bu sefer 150 kişi katılır bir dahakine sayımız dahada artar. Tek seferlik etkinlik değil herhalde yapıcaklarımız. Her hafta hergün hatta düzenli olarak yapmalıyız sonuçta hakkımızı istiyoruz başka birşeyi değil
-
@antimülakat hocam Ocak ayıda bitiyor biz hele birini yapalım sayı önemli değil devamında inşallah katılım artar ama daha kaybedecek zamanımız yok. @milliirade
-
Tamamdır arkadaşlar o halde Gelir Uzman Yardımcılığı için 2.000 kişilik talepte bulunalım. Bunun üzerine yoğunlaşalım. İşi KPSS 2018 sonrasına bırakmayalım, bıraktırmayalım.
-
@antimülakat ne gerekiyorsa yapalım ama daha fazla zaman kaybetmeden yapalım. Daha önceden fikirlerimi beyan ettim ancak buradan çıkacak her fikirde kabulümdür artık işin icraat kısmına geçelim
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/yeter-artik-sesimiz-guyulsun
Bu yazımız geçen yıl ki sınavın gelmesinde oldukça etkili olmuştu. Yine aynı duruma yoğunlaşalım.
-
@antimülakat haklısın hocam şuan bunu yapmalıyız benim de başından beri dediğim bu
-
@shady1 ilk yazdım dediğin başlığı açtıracak fikir de bende geldi.
Ne yapacağız şimdi
sen mi ben mi kavgası mı bu
En büyük saygısızlık eller titrek zaman kısıtlı insanlar samimi iken komiksiniz diyerek sen yaptın
Yazık sana
Yazık ki farketmedin
Hala özür dilemiyorsun
Aşşağıladın ama üslup diyorsunMaddelerine gelince buyur 10madde
1 ) emekle dalga geçmeyeceksin
2) yazdığın maddeler görünmeyen dağ değil biliniyor
3) senin seçeneğin zaten ankette var
4) istenirse seçilir
5) yayacaksan hazır anketi yayarsın
6) bir sürü oy kullanılmış , tekrar anketi yaptıracağım egondur
7) ters yola girmiş temel gibisin sana göre herkes ters geliyor
yorum yaptığın sayfalardan puanın anlaşıldı
9) okuyanlar bunun farkında
10) anket sonuçlanacak, ne çıkarsa öyle yazılacak -
@antimülakat guyun yanına duyu da yazalım mhuy da bunları bekleyen arkadaşlar da var. Benim demek istediğim artık icraata başlayalım burada içeriğin ne olacağı yerine ne tür etkinlikler yapılır bunu tartışalım(istişare yani). Cb na gergin twit atalım belli sayılarda. Haftada ayda bir birinin sponsorluğunda olmak zorunda değil
-
Bu basliga artik bi sey yazmiyorum. Ne yapıyorsanız yapin