KPSS A Grubu Atamalarında Yaşanan Tüm Sorunlar Hakkında Çözüm İstişare ve Birlik Platformu
-
@milliirade Ankette bile tartışma oluyor ya vay bu topluluğun haline.
Ben de D diyorum. -
İÇERİĞİ BELİRLERSEK METNİ RAHAT YAZABİLECEĞİZ.
Seçenekleri OYLAYALIM.
"Göç ilanindan önümüzdeki 5ay belli oldu,
metnin %90ında GUY uzerine odaklanalim" diyenler
Yorumlara : A"Guy merkezli olmali ama bunun yaninda Mhuy Duy gibi,
isimlerini gecirmeyi kararlastiracagimiz 3/4 net sınav daha isteyeceğimiz bir metin olsun" diyenler
Yorumlara : B"Mülakatlar, süreçler, kontenjanlar gibi her konuya eşit yer veren bir mektup gönderelim"diyenler
Yorumlara : C" Anket sonucuna göre (!)900karakterli ortak metin yazılsın,
herkes kalan 100karakterlik kısımda derdinin altını çizer eklemesini yapar" diyenler
Yorumlara : DSadece şıkkın HARFİNİ yazalım
lütfen tartışma başlatmayın istirham ediyorum.
Hızlı yol alalımŞU AN
2C
2D
1B
(22ocak2018/00:36)
Perşembe anket sona erecek -
@milliirade ben C diyorumda D şıkkı biraz tuhaf degilmi hocam oylama sonucuna göre diyor orda D yi oylayan neyi oylamıs oluyor yani
-
@bcd hocam d Şıkkı en fazla çıkarsa ondan bir önceki çıkan seçilir ve d şıkkında denilen şey yapılır
-
Seçenekleri OYLAYALIM.
isimlerini gecirmeyi kararlastiracagimiz 3/4 net sınav daha isteyeceğimiz bir metin olsun" diyenler
Yorumlara : B"Mülakatlar, süreçler, kontenjanlar gibi her konuya eşit yer veren bir mektup gönderelim"diyenler
herkes kalan 100karakterlik kısımda derdinin altını çizer eklemesini yapar" diyenler
Hızlı yol alalımŞU AN
3C
2D
1B
(22ocak2018/01:00)
Perşembe anket sona erecek
D çıkması halinde en yüksek oy alan 2.seçenek özel istekler için 900karakter ile sınırlandırılır. -
@walrass06 peki hocam herkes ozaman bi sağını solunu karıştırmadan şu anketi oylasın.forum yöneticileri buna uygun bir düzenleme yapabilirse anketin sonuçlanmasıda rahat sayılabilir belki hocam
-
https://anketomatik.com/qlcum Hocam anket sitesinden kolaylık olsun diye oluşturmaya çalıştım baksanıza bi oldu mu
-
-
Çok saol kardeşim ancak başladık şimdi bölmeyelim toparlayamayız ,3oy görülüyor orada zaten
-
Seçenekleri OYLAYALIM.
Hızlı yol alalımŞU AN
3C
2D
1B
(22ocak2018/01:00)
Perşembe anket sona erecek
D çıkması halinde en yüksek oy alan 2.seçenek özel istekler için 900karakter ile sınırlandırılır. -
@milliirade zaten toplamda 6 oy saydınız herhalde o 6 kişi de tekrar siteden işaretleyebilir aslında hocam saymakla uğraşmayın diye dedim buraya yazmaya üşenen dahi olabilir yeni başladınız geç değil
-
Söylendiği gibi
Oylar buradan kardeslerim -
MEKTUBUN İÇERİĞİNİ BELİRLEMEK İÇİN OYLAYALIM
-
Dilerseniz oylama usulü anket açabiliriz. Bu şekilde zor ilerler. Metnin içeriği ne olmalı güzel bir anket hazirlanabilir. Arkadaşımızın çabası da yerini bulur. Maddeler bunlar olmalı diyorsanız bunları koyarız ankete.
-
Arkadaslar gerçekten komiksiniz ya. Bi de anket uydurmuş biri saka gibisiniz ya. Bizim sorunlarimiz belli 8maddede siraladim . Bir madde guy diger maddeye de goc ekleyin 10 eder baska sorun mu var ? Sanki herkes farkli bi yerden mezunmus da burda ortak bi patdada bulusamiyomus gibi hareket ediyosunuz.
-
Dostlar Selamın Aleyküm herkese. Süreci başlattığımızdan itibaren takipteyim yazdıklarınızı okuyorum benim de aklımda bazı fikirler var. Şunu söyleyeyim işin yine sadece belli sınavlar eksenine kaymasını istemiyorum ben. Neden derseniz, çok daha kökleşmiş sorunlar varken halledilmesi gereken sadece bu dönemlik mağdur olanların sorunlarının çözümüne yönelik hareket etmek biraz bencilce olur. Bu sorunların hepsinin halledilmesi zaten özelde kalan diğer sorunların çözülmesi anlamına gelecektir. Bu nedenle özelden genele bir evrilme yaşamamız gerekmekte. Aksi halde bu sorunlar artarak ve yerleşik hale gelerek sürecektir.
Yöntem olarak da iki şeyin çok yabana atılmaması gerektiğini düşünüyorum;
-Sn. Cumhurbaşkanı'na sesimizi duyurmak. Çünkü onun bizleri bir kez anması, dile getirmesi sorunların çözümü için gerek siyasetin gerekse bürokrasinin seferber olması demektir. O nedenle bu kitlenin kendi büyüklüğünü, sorunlarının derinliğini kendisine bir şekilde duyurmak gerek.
Bunun en temel yolunun kamuoyu yaratmak olduğu kanaatindeyim. Ulusal medyada bir şekilde yer almanın yolu her şekilde sosyal Medya'dan geçiyor. Bunun için de tek günlük organizasyonlar değil, daha geniş katılımlı ve sürekliliği olan etkinlikler düzenlememiz lazım. Bunun bu şekilde yapılması halinde etkili olacağını göreceksiniz. Bugüne kadar ki hiçbir organizasyon bu umduğum çapta değildi o nedenle bu şekilde olmaz düşünceniz normal ancak farklı bir ihtimal de var.
-Derdimizi anlatabileceğimiz ciddi bir heyet. Ben Ankara'da olsaydım cân-ı gönülden bu sürecin içinde bulunurdum. Hakkını da sonuna kadar verirdik. Ancak Ankara'da olmadığımızdan bunu yapacak kontakt halinde olacağımız, "bizim içimizden" dostlar olmalı. Bunu artık sabit bir platform haline getirip derdimizi dile getirmek zorundayız.
Bunlara ek olarak BİMER ve özellikle CİMER metinleri de önemli bir yer tutmaktadır. Yani özetle sesimizi duyurabileceğimiz her mecradan en tepe hedef olmak üzere seslenmeliyiz.
Her şeyden önce artık kişisel ve dönemsel amaçlardan çıkılması gerekiyor. Bunun herkes için olması gerekenler üzerine kurgulanması gerekiyor. O nedenle sınav bazlı taleplere kesinlikle katılmıyorum. Çünkü bu bir çözüm değil. Zaten bir şekilde seçim vs. bir gerekçe ile bu beklenti karşılanacak. Sadece topluluğun gazı alınmış olacak ve sorunlar sürecek. Bu şekilde bir organizasyona ben açık değilim dostlar maalesef. Yine desteğimizi veririz ama bunun için ek bir çabaya değmez benim nezdimde.
Sorunların hepsi için ve herkesin sonuçlarından fayda göreceği şeyler için sonuna kadar buradayım.
Bu şekilde dostlar düşüncelerim. BİMER/CİMER için metin oluşturabilirim ben de hazırlayacağım metin genel olarak tüm sorunları kapsayacak şekilde olacaktır.
-
@paretowilfredo ben Aleykümselam üstad. Yapalım hepsini yapalım sınav bazlı da düşünmeyelim iyi diyorsun güzle diyorsunda katılım sağlanamıyor bunun önüne nasıl geçmeyi planlıyorsunuz. Yok gelmiyor adamlar. Kitap çekilişine 1000 yorum yapılırken etkinliğe yarısı gelmiyor. Bu planladığımız etkinlikleri hızlandırsak çok iyi olacak ocak ayındayız yolu yarıladık can mavinin duyumu gerçekleşirse guy ilanının yanında kurum içi saçmalığı da gelecek e biz yine hiç bişe yapmamış olacağız. Etkileyebilirmiyiz etkileyemezmiyiz diye düşünmeden edemiyorum. Bu söylediğimiz şeyler de hemen sonuç alabilecekmiyiz o da belli değil ama biran önce harekete geçelim bakalım ne yapabileceğiz.
-
@shady1 bizim sorunlarımız belli de senin sıkıntı nedir kardeşim.
-
Arkadaşlar dün paylaşılan anketi ve cimer etkinliğini bugün akşam gerçekleşecek twitter etkinliğinde olabildiğince çok kişiye iletmeye çalışalım @paretowilfredo şuan için anket oylaması 90 kişiden gidiyor şimdi onun sonucuyla taban tabana zıt bir metin hazırlarsak buradaki konuşmalardan bi haber olanlar bizi sorgulayacaklardır. Bu etkinlikle bi dalga oluşturup insanları inandırabilirsek devamını sağlayabiliriz. Sorunlarımız çok fazla ve derin bir anda ilk etkinlikle hepsine çözüm bulamayacağımızı bilerek yola çıkmalıyız ve somut şeyler istemeliyiz.
-
@pmb kesinlikle yayalım bu etkinliğe daha sonradan reklamcılar konmasın müsade etmeyelim koordinasyon buradan yapılsın.