KPSS A Grubu Atamalarında Yaşanan Tüm Sorunlar Hakkında Çözüm İstişare ve Birlik Platformu
-
@hamzaömerhalid kardeşim bu metni bence önce twitter üzerinden nabız yoklamak ve daha fazla kişinin görebilmesi adına yaymak gerek. Sonrasında bimer cimer vs. derken sanırım bir çok yere ulaşır diye düşünüyorum.
-
@antimülakat nasıl yani herkese haber verip belirlenen günde göndermeyecekmiyiz
-
@hamzaömerhalid hocam twitter etkinliği gerekiyor bunu nasıl organize edersek bu şekilde gönderilebilir. Şu an biraz daha kişi sayısının artmasına yoğunlaşmak gerek.
-
@antimülakat pazartesine kadar demişsin guy başlığında. Pazartesi galiba Twitter da etkinlik var zaten. Orada söyleyelim mi. İstersen yarın da yapabiliriz.
-
@hamzaömerhalid bence pazartesiye kadar yazının yayılmasını sağlayalım. Daha sonra etkinlik ve ortak metni her yere atma planıyla hareket edelim.
-
@antimülakat twitterda paylaşalım mı bu yazıyı haber formatında
-
@bonus hocam şu an yazının yayılmasına çok ihtiyaç var. Her şeyin uygun olduğunu düşünüyorum
-
@antimülakat fotosunu alıp paylaşayım öyleyse. Hangi gün gönderilmeye başlanacak
-
@bonus hocam Salı gününden itibaren her gün gönderim yapacağız.
Salı Bimer,
Çarşamba Cimer,
Perşembe siyasi partiler,
Cuma milletvekilleri gibi.
Cumartesi yazılı ve görsel medya organları,
Pazar sendikalar ve başkanları şeklinde devam edelim.
Pazartesi Bürokratlar.
Burada sapma olmazsa muhakkak amacına ve hedefine ulaşacaktır. -
@antimülakat tamam tweet atayım ben
-
@antimülakat bunları yapalım sonuç kesinlikle alırız bence. Haber kanallarına da göndeririz. Vatsap haber ihbar hatlarına filan.
-
ben paylaştım. Herkes twitterda ekran görüntüsü alıp paylaşsın. Herkes haberdar olur.
-
Gördüğüm kadarıyla GUY sınavı ön plana çıkarılarak bir yazı oluşturulmuş. Bu etkinlik kısa dönemli bir çözüm olabilir ama sadece belli bir kesime yarayacak bir soruna işaret edilmiş olunacak. Bu etkinlik başarılı olsa bile bundan sonraki etkinliklerde üstlerin geçen istediğiniz talepleri yerine getirdik deme ihtimalleri yüksek. Ayrıca ankette genel sorunlar baya öndeydi. Sanırım anket bazı kişiler tarafından manipule edildi. Her neyse her zamanki gibi toplum olarak küçük ve dar düşündüğümüz yine ortaya çıktı. Ben bu etkinlikte yokum bilginiz olsun.
-
a kadro memuriyette çalışanın derdi de hiç çekilmiyor.
-
@varoufakis Benim ne derdim olacak hocam. Sen olayı halen daha anlayamamışsın. Burda amaç kendimi kurtarmak değil. Bundan sonra gelecek olanlara yol açmak. Bu yolda kimse kusura bakmasın ama bir tane GUY sınavı ile açılmaz. GUY sınavı er ya da geç zaten açılacak. Kalıcı ve köklü sorunları çözmeye çalışmak varken sadece bir sınavla sorunların çözüleceğini zannetmiyorum. Her zamanki gibi bencilce düşüncelerle hareket edildi. Neyse bu etkinlikte sizlere başarılar dilerim.
-
Ya destek olmayan köstek olmasın bari arkadaşlar. Bugün guy için yazarız,yarın daha geniş çaplı yazarız. Birden mükemmel olmuyor ki. Köklü çözüm deniliyor. Sorunlar öyle köklü ki bir anda halledilemeyecek kadar. Biryerden başlanıyor işte ne güzel...
-
Bizim derdimiz daha derin boyutlu. Ama CİMER'E yazdığımız mesajlar anlamı idrak edilmeksizin Maliye Bakanlığına yönlendirilmiş. Sürecin zorlu, kısır ve belirsizliğini ilk başta vurgulamak yerine önce guy ve diğer MB bünyesindeki a grubu alımlarının olmamasına dem vurulmuş. Bimer'e ne azından farklı birşey gönderseydik. Kısacası Cumhurbaşkanının ruhu bile duymadan gidiyor gibi mücadelemiz..
-
Arkadaşlar @Tibeout arkadaşın dediği doğru. Mülakatların açıklanmaması bahsedilen GUY ve VMY ilanlarını şaşırtıcı derecede etkileyecek gibi gözüküyor. Bana kalırsa ortadaki memnuniyetsizliğin herkes farkında. Siyasi iktidar da öyle. Bekir Bozdağ'ın 1000+1000 açıklamasını ben biraz da buna yoruyorum. Malum etkinlikler arttı millet isyan etme noktasına geldi. Bu açıklama ilan gelse dahi bir gaz alma taktiğidir.Zira hepimiz öyle ya da böyle bu ilanların geleceğini biliyorduk. Normal etkinliğe devam ederken, bundan ayrı olarak bir şikayetle de açıklanmayan mülakatlara, kadroların doldurulmamasına rağmen listelerdeki isimlerin aynı oluşuna değinilebilir diye düşünüyorum. Salak insanlar değiliz. İstihdam seferberliği adı altında güdümlenen politikanın vergi indirimleri gibi araçlarla özel sektöre yönelik olduğunu bizler İİBF' liler olarak biliyoruz. Lakin bu politikanın bu yüzü fazla dillendirilmeden ''kamu alımlarını arttırdık'' sloganı benim canımı sıkmaya başladı. Bunu tüm emek verenlerin emeğine saygısızlık olarak görüyorum. Bunları neye dayanarak söylüyorum? Arkadaşlar PTT beceriksizliği ortada. Bunun dışında 1000-2000 kişilik ilanlarla istihdam seferberliği olmaz, olamaz. Bu 1000-2000 kişi zaten en az 2-3 senedir bir şekilde hayatlarını idame ettiriyorlar. Seferberlik dediğimiz kavramdan hepimiz aynı şeyi anlıyorsak eğer bu alımların 100binler şeklinde olması gerekir. Geçen gün forumda seferberlik ilan edilebilir başlığı altında insanların ne kadar gergin olduğunu gördüm. Seferberlik böyle bir şey işte. Olumsuzu insanı gerer. İstihdam seferberliği dediğinizde de terim olumlu bir anlam taşıyor. Lakin nedense bir rahatlama hissetmiyoruz. Velhasılı arkadaşlar artık bu numaraları bizler İİBF' liler olarak yemiyoruz. Zira bu politikaların kitabını yutuyoruz yıllardır. Diyorum ki hazır yutmuyorken, siyasi iktidarın yutmadığımızın farkında olmasından yararlanalım diyorum. Bir şikayette açıklanmayan sınavlar için yapalım. Bir twette bunun için atalım.
Kusura bakmayın biraz doldum şu günlerde. Dolayısıyla metin de biraz uzun oldu. Kafayı yemişliğime verin. Konuşacak kimse de yok. En son buraya patladım.
-
Arkadaslar uzman yardımcılıgına atananların uzmanlıga geçiş aşamasında geçerli yds puanlarının olması yeterli mi yoksa illa uzman yard. döneminde mi puan alınması gerekiyor?
Uzman yardımcılarının yds>70 için aldıkları dil tazminatları ile ilgili bilginiz var mı
-
@galatasaray b seviye için 65 TL dil tazminatı veriliyor sınava girmeye dahi yetmeyen bir ücret c seviye içinde 40 tl civarında diye biliyorum.
Diğer konuda son sözü kurumun personel istihdam yönetmeliği söylüyor her iki türdende örnek mevcut.