Komiser yardımcılığı ve polislik
-
2018 Komiser Yardımcılığı sınavı veya Polis alımı ne zaman olur tahmini olan var mı? Bir de 89 aralık doğumluyum. Komiser yardımcılığı en son 1989 doğumlu olanlar içindi.
-
@ordinal-fayda polis alım şartlarında ciddi değişiklikler oldu, ilan gelmeden önce komiser alım şartları üzerinde değişiklik çalışması olabilir.
-
@aliveli inşallah değişiklik yaş mevzusundadır?
-
2017 ağustos ilanına başvurmadığıma öyle pişmanım ki, anlatamam..
-
@ordinal-fayda son dönemde polis dışında alım yok, polis hariç mesleklere zam da yok.
-
@ordinal-fayda Neden hocam planınız neydi sizin.Ben de A grubunda son şansımı denemek istedim bir de 1 yıl eğitim olayı olunca başvurmadım.Ama ne ilan var ne başka birşey.Yazdan beri boş boş bekliyorum
-
Sgk istedim olmadı, guy vs hiçbirinin alımı yok. Sonuçları açıklamadıkları için yüksek puanlılardan bize sıra gelmiyor. Bekliyoruz boş boş. Askerlik geldi, şimdi de o sorun oldu.. biz napalım kardeşim bu ülkede? Genç olmak en büyük sorun..
-
@ordinal-fayda Hiç sorma ya zaten alım az bari adamların sonucu açıkla da yeni ilana başkaları başvursun.Hadi eskiden yılda çift alım vardı şimdi alım da yok denecek kadar az bari şu dönemde bu hassas konular ihmal edilmesin.Özel sektör desen işlerliğini yitirmiş zaten bir yere girmek imkansız gibi.Ya torpil sorar ya tecrübe.İçim karardı gece gece neyse hayırlısı olsun
-
@fernando-reges özel sektörde alımın yüzde 70-80'i network yani çevre dediğimiz olayla işliyor ha kariyer sitelerinde ilana başvuralım desek adam sekreter alacak yüksek lisans istiyor. Yani tanıdıksız geliyorsan iki kat çalışman lazım diyor...
-
@ordinal-fayda kardeşim bu sene pomem e de paem e de başvuramazsın. Bu seneki tüm ilanlar 90 lıları kapsayacak. Geçen yıl 89 ondan önce 88 vs. Geçmiş ilanları kontrol edebilirsin
-
@fernando-reges paem eğitimi 11 ay pomem eğitimi 4 aya indirildi yeni. Aralarında önemli bir fark yok. Pomem mezunu 4550 paem mezunu 4610 alıyor. Ayrıca pomem’de branş seçim şansı daha fazla.
-
@burcuburcu özel sektörde çalışıpta bişey sahibi olanı görmedim. maalesef gerçek bu. 4 yıldır Ankara nın en prestijli otellerinden birinde çalıştım bir araba bile benim için hayal. Özel sektör sadece işverene güzel. Devlet işveren için var.
-
@sininvestment özel sektörde çalışıp parası olan gördüm ama pek mutlu değildi onlarda
-
@burcuburcu özelde olup, her şeyden memnun bir tek benim bacanak mı? Doğuş Oto'da çalışıyor. Ciddi anlamda memnun. Devlet işi versen geçmez diye düşünüyorum.
-
@antimülakat bence tamamıyla çalıştığın pozisyon ve şirket ile ilgili. BSH çalışanlarıda işlerinden ve çalışma şartlarından memnun. TEKFEN çalışanı bir kaç tanıdığım var memnunlar.
-
Arkadaslar daha once polislik mulakatinda renk korlugu testine girip gecen var mi aramizda?lutfen ulasabilir mi
-
@sinek hocam daha önce yoktur çünkü renk körlüğü elenme sebebiydi. 2018 ocakta değişti polis olma şartları.
-
@aliveli siz daha once hic girdiniz mi
-
@sinek renk körü olduğu halde gecebilen mi soruyosunuz
-
@sinek yok bir arkadaşımız renk körlüğünü gizleyen lens ile girdi muayneyi geçti mülakatta kaldı.